BUSINESS FORUM BUSINESS FORUM
Objašnjenje primjera!

Ovo je samo stranica sa primjerom, a na Vašim stranicama koristimo Vaš postojeći dizajn.

Bitno je uočiti, da se na prvom, gornjem, dijelu Vaše web stranice postavlja Vaša konkretna ponuda za proizvode ili usluge,
a ispod toga, postavljamo odlomke iz zakona i pravilnika koji se odnose na Vašu djelatnost, koji dakle, sadrže ključne riječi koje su upravo Vama potrebne.

Vaša ponuda je na prvom mjestu i to je ono što posjetitelj prvo i registrira po dolasku na stranice. Prilog je u nastavku, ne odvlači pozornost od ponude, ali njegov tekst je itekako bitan za pretraživače.

Na svakoj od 1000 stranica, prvi dio sa ponudom Vaših proizvoda ili usluga ostaje isti, a samo se mijenja prilog u žutom okviru.

Na taj način se postiže da je svaka stranica za pretraživače drugačija i sadrži različiti broj ključnih riječi ili njihove varijante.


1000 stranica za 1000 kuna

Primjer 1.
















POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga






 
HTML designs, website graphics and web page backgrounds

 PRIMJER 2

XY d.o.o. je tvrtka s velikim iskustvom i bogatom tradicijom. Danas zapošljavamo 20 zaposlenika s dokazanim iskustvom i stručnošću. Za naš rad i kvalitetu dobili smo niz priznanja i pohvala. Trenutno radimo u 2 pogona za proizvodnju: u Zagrebu, i u Samoboru, s velikim kapacitetima i visokom talijanskom tehnologijom.

XY d.o.o. raspolaže s kapacitetom od 9000 komada raznih kruha i s kapacitetom do 15000 raznih peciva i sličnih proizvoda dnevno. Uz uspješan rad i povjerenje daljnji ciljevi u poslovanju su nam kontinuirani razvoj, školovanje kadrova u pekarskoj struci, u skladu s standardima u Europi.

Uzimamo nove lokacije u trgovačkim lancima (odjel pekarskih proizvoda) koje opremamo u suvremenom stilu. Za naše proizvode odobravamo velike rabate (15 do 22%), ovisno o količini i potrošnji, dajemo odgodu plaćanja do 30 dana, uz mogućnost kompenzacije.

Na našim stranicama predstavljamo Vam detaljini opis i slike naše ponude pekarskih proizvoda:
 
Bijeli kruh - 700 g - Opširnije
Mali bijeli - 500 g - Opširnije
Domaći veliki - 700 g - Opširnije
Mini kruh - 300 g - Opširnije
Crni kruh - 500 g - Opširnije
Tost - 600 g - Opširnije
Francuz veliki - 700 g - Opširnije
Francuz mali - 500 g - Opširnije
Miješani francuz veliki - 700 g - Opširnije
Miješani francuz mali - 500 g - Opširnije
Pogača - 900 g - Opširnije
Raženi kruh - 500 g - Opširnije
Kukuruzni kruh - 500 g - Opširnije
Alpski kruh - 500 g - Opširnije
Sovital kruh - 500 g - Opširnije
Njemački francuz - 700 g - Opširnije
Austrijski bijeli kruh - 500 g - Opširnije
Pivski kruh - 700 g - Opširnije
Slanac - Opširnije
Pletenica - Opširnije
Žemlja - Opširnije
Perec - Opširnije
Panino - Opširnije
Lepinja - Opširnije
Puter štangica - Opširnije
Burek sir - Opširnije
Burek jabuka - Opširnije
Burek meso - Opširnije
Burek špinat - Opširnije
Ružica sir - Opširnije
Ružica pekmez - Opširnije
Ružica čokolada - Opširnije
Klipić sir - Opširnije
Buhtla - Opširnije
Orehnjača - Opširnije
Makovnjača - Opširnije

Pregled naše ponude pekarskih proizvoda


Da li ste znali?

.
Da se u "Pravilniku o žitaricama, mlinskim i pekarskim proizvodima, tjestenini, tijestu i proizvodima od tijesta" navodi i slijedeće:

Kruh

Članak 38.

Prema vrsti upotrijebljenih sastojaka i načinu izrade kruh se razvrstava i stavlja na tržište pod nazivom:
– pšenični kruh;
– raženi kruh;
– kruh iz drugih krušnih žitarica;
– miješani kruh;
– kruh posebnih vrsta.
Za proizvode iz stavka 1. točke 5. ovog članka proizvođač je dužan donijeti proizvođačku dokumentaciju.


Članak 39.

Iz pšeničnog brašna proizvodi se:
– bijeli kruh od bijelog pšeničnog brašna s pepelom do 0,60%;
– polubijeli kruh od pšeničnog polubijelog brašna s pepelom od 0,65– 0,90%;
– crni kruh od pšeničnog brašna sa sadržajem pepela više od 1,05%;
– integralni kruh od pšeničnog brašna ili pšenične prekrupe iz cijelog zrna.

Pšenični kruh mora sadržavati više od 90% pšeničnog brašna, osim integralnog pšeničnog kruha koji mora sadržavati više od 80% pšeničnog brašna ili pšenične prekrupe od cijelog zrna.


Članak 40.

Raženi kruh se proizvodi iz više od 70% raženog brašna različitih tipova, a razvrstava se i stavlja na tržište pod nazivom:
– raženi kruh, koji se proizvodi iz raženog brašna i
– raženi kruh iz cijelog zrna, koji se proizvodi od raženog brašna ili prekrupe od cijelog zrna.


Članak 41.

Kruh proizveden iz drugih vrsta krušnih žitarica koje nisu navedene u člancima 39. i 40. ovog Pravilnika naziva se prema vrsti krušne žitarice (kukuruzni kruh, heljdin kruh, itd.).

Kukuruzni kruh se proizvodi zamjesom od više od 60% kukuruznog brašna od ukupne količine brašna.

Heljdin kruh je proizvod gdje heljdino brašno u zamjesu čini više od 30% od ukupne količine brašna.

Ječmeni, proseni i zobeni kruh mora sadržavati više od 20% ječmenog, prosenog ili zobenog brašna ili njihovih pahuljica u zamjesu ukupne količine brašna.

Krupnikov (pirin) kruh ili krupnikov (pirin) kruh iz brašna cijelog zrna se proizvodi zamjesom od više od 70% krupnikovog (pirinog) brašna ili krupnikovog (pirinog) brašna iz cijelog zrna od ukupne količine brašna.


Članak 42.

Miješani kruh se proizvodi od mješavine pšeničnog, raženog, kukuruznog, ječmenog, heljdinog, zobenog, prosenog, krupnikovog (pirinog) i sojinog brašna, brašna ili prekrupe od cijelog zrna, pahuljica, te mješavine različitih tipova brašna i drugih sastojaka.

Miješani kruh se razvrstava i stavlja na tržište pod nazivom:
– pšenični miješani kruh, koji mora sadržavati više od 51% pšeničnog brašna ili pšeničnih pahuljica računato na ukupnu količinu brašna;
– raženi miješani kruh koji mora sadržavati više od 30% raženog brašna ili raženih pahuljica računato na ukupnu količinu brašna;
– kukuruzni miješani kruh, koji mora sadržavati više od 20% kukuruznog brašna ili drugih kukuruznih proizvoda računato na ukupnu količinu brašna;
– ječmeni miješani kruh, koji mora sadržavati više od 15% ječmenog brašna ili pahuljica na ukupnu količinu brašna;
– heljdin miješani kruh, koji mora sadržavati više od 15% brašna ili drugih heljdinih proizvoda, računato na ukupnu količinu brašna;
– zobeni miješani kruh, koji mora sadržavati više od 15% zobenog brašna ili zobenih pahuljica računato na ukupnu količinu brašna;
– proseni miješani kruh, koji mora sadržavati više od 15% prosenog brašna ili drugih prosenih proizvoda računato na ukupnu količinu brašna;
– krupnikov miješani kruh, koji mora sadržavati više od 30% krupnikovog brašna ili krupnikovih pahuljica računato na ukupnu količinu brašna;
– sojin miješani kruh, koji mora sadržavati više od 10% sojina brašna ili drugih sojinih proizvoda računato na ukupnu količinu brašna;
– miješani kruh iz cijelog zrna mora sadržavati više od 20% različitih vrsta brašna od cijelog zrna ili prekrupe od cijelog zrna, računato na ukupnu količinu brašna.


Članak 43.

Posebne vrste kruha su proizvodi karakterističnih svojstava koja potječu od dodanih sastojaka ili koja se postižu posebnim tehnološkim postupkom.

Pod posebnim tehnološkim postupkom podrazumijevaju se posebna priprema sirovina, posebno vrenje tijesta, ručno ili drugo posebno oblikovanje tijesta, posebno pečenje ili neki drugi nespomenuti tehnološki postupak.

Prema vrsti upotrijebljenih sastojaka i načinu izrade, kruh posebnih vrsta se razvrstava i stavlja na tržište pod nazivom:
– mliječni kruh, pri čijoj se proizvodnji više od 50% potrebne količine vode zamjenjuje mlijekom ili odgovarajućom količinom mlijeka u prahu;
– kruh sa sirutkom, gdje više od 15% potrebne količine vode zamjenjuje sirutka ili odgovarajuća količina sirutke u prahu;
– kruh sa sirom, koji se proizvodi uz dodatak više od 10% svježeg sira računato na ukupnu količinu brašna;
– kruh s fermentiranim mliječnim proizvodima (jogurt, kefir i dr.) kojem se u proizvodnji dodaje više od 10% fermentiranih mliječnih proizvoda računato na ukupnu količinu brašna;
– kruh s masnoćama, koji sadrži više od 5% masti računato na ukupnu količinu brašna, a naziva se prema vrsti upotrijebljene masnoće (s maslacem; s bućinim uljem i dr.);
– kruh s jajima, koji sadrži više od 124 grama jajnog melanža sa 75% vode ili 31 gram jaja u prahu računato na ukupnu količinu brašna;
– kruh s krumpirom, koji sadrži više od 4% krumpirovog brašna ili krumpirovih pahuljica ili 10% kuhanog očišćenog krumpira računato na ukupnu količinu brašna;
– kruh s mesnim prerađevinama (čvarci, šunka, slanina, kobasice i d.) je proizvod kojem je dodano više od 10% mesnih prerađevina računato na ukupnu količinu brašna;
– kruh sa pšeničnim posijama koji sadrži više od 7% pšeničnih posija računato na ukupnu količinu brašna,
– kruh sa pšeničnim klicama, koji sadrži više od 5% pšeničnih klica ili odgovarajuću količinu suhih pšeničnih klica, računato na ukupnu količinu brašna,
– kruh sa suhim voćem koji sadrži više od 5% grožđica, suhog voća i sl. računato na ukupnu količinu brašna;
– kruh sa začinima mora sadržavati začine u količinama, koje kruhu daju osobit okus/aromu;
– kruh sa sjemenkama, koji sadrži više od 5% sjemenki računato na ukupnu količinu brašna;
– kruh sa povrćem koji sadrži više od 2% suhog povrća računato na ukupnu količinu brašna;
– kruh sa zrnjem koji sadrži više od 5% zrna žitarica ili soje računato na ukupnu kol. brašna;
– kruh produljene svježine koji mora ostati svjež i podoban za uporabu najmanje 5 dana;
– kruh s dodanim bjelančevinama koji sadrži više od 14% ukupnih bjelančevina računato na konačni proizvod pri čemu se mora označiti izvor dodanih bjelančevina (npr. pšenične i dr.);
– tost je kruh produljene svježine pripremljen iz osnovnih i drugih sastojaka, narezan i zapakiran, a namijenjen je dodatnom pečenju (tostiranju);
– dvopek (prepečenac) je rezani, dodatno pečeni kruh posebnih senzorskih osobina s količinom vode do 7%;
– ostale vrste kruha nazvane prema drugim sastojcima koji kruhu daju posebna senzorska i druga svojstva.

Pregled cijelog pravilnika



  Primjer 1.