CMS 4000
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Izrada internet stranica za tvrtke. Nudimo uslugu izrade internet stranica.
U sadržaju (MENU) naveli smo samo neke primjere, a Vi u svojim CMS stranicama otvarate neograničeni broj kategorija prema vlastitim potrebama.
Ako želite naučiti kako da odmah predstavite vlastite proizvode i usluge, pratite linkove ili nas nazovite na 051 / 437 803
























HRVATSKA - KNIN - Knin leži u Kninskom polju, na podnožju srednjovjekovne tvrđave, uz željezničku prugu Zagreb-Split i cestu koja iz glavnoga grada Hrvatske vodi prema Jadranskoj obali. Drevna prijestolnica hrvatskih kraljeva bogata je vrijednim kulturno-povijesnim spomenicima. Osobito su atraktivni ostaci kninske tvrđave na brdu Spas iznad samoga središta grada, što zbog monumentalnosti same tvrđave, što zbog veličanstvenih vidika na grad i okolicu. Domaći se turisti ne propuštaju fotografirati ispod ogromne hrvatske zastave na vrhu tvrđave, postavljene u spomen na pobjedu hrvatske vojske u Domovinskom ratu (1995.). U neposrednoj blizini grada izvire rijeka Krka i počinje istoimeni nacionalni park. Posebno su zanimljivi vodopadi Krke kraj Topolja. KNIN, grad u sjevernom dijelu Dalmacije, na desnoj obali rijeke Krke, 56 km sjeveroistočno od Šibenika; nadmorska visina 220 m. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, stočarstvo, metalna (vijci), tekstilna (konfekcija, rublje) i drvna industrija, proizvodnja građevinskoga materijala (opeka, elementi od gipsa), a u bližoj su okolici nalazišta sadre i kamenolom vapnenca. Važno je željezničko križište ličke, unske i zadarske pruge te križište magistralnih cestovnih prometnica.
 
KNIN

Knin leži u Kninskom polju, na podnožju srednjovjekovne tvrđave, uz željezničku prugu Zagreb-Split i cestu koja iz glavnoga grada Hrvatske vodi prema Jadranskoj obali. Drevna prijestolnica hrvatskih kraljeva bogata je vrijednim kulturno-povijesnim spomenicima. Osobito su atraktivni ostaci kninske tvrđave na brdu Spas iznad samoga središta grada, što zbog monumentalnosti same tvrđave, što zbog veličanstvenih vidika na grad i okolicu. Domaći se turisti ne propuštaju fotografirati ispod ogromne hrvatske zastave na vrhu tvrđave, postavljene u spomen na pobjedu hrvatske vojske u Domovinskom ratu (1995.). U neposrednoj blizini grada izvire rijeka Krka i počinje istoimeni nacionalni park. Posebno su zanimljivi vodopadi Krke kraj Topolja. KNIN, grad u sjevernom dijelu Dalmacije, na desnoj obali rijeke Krke, 56 km sjeveroistočno od Šibenika; nadmorska visina 220 m. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, stočarstvo, metalna (vijci), tekstilna (konfekcija, rublje) i drvna industrija, proizvodnja građevinskoga materijala (opeka, elementi od gipsa), a u bližoj su okolici nalazišta sadre i kamenolom vapnenca. Važno je željezničko križište ličke, unske i zadarske pruge te križište magistralnih cestovnih prometnica.

Pratite ovaj link i saznajte kako da predstavite svoje usluge i proizvode  

Dodatni članak o mogućnostima Interneta          Popis gradova

 

30. 6. 2024. - 30. 6. 2024. - Design & Hosting: Poslovni forum  


Već danas svi traže informacije putem Interneta. Bez vlastitih kvalitetnih web stranica, Vaši klijenti i kupci završavaju kod konkurencije!
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga