CMS 4000
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Izrada internet stranica za tvrtke. Nudimo uslugu izrade internet stranica.
U sadržaju (MENU) naveli smo samo neke primjere, a Vi u svojim CMS stranicama otvarate neograničeni broj kategorija prema vlastitim potrebama.
Ako želite naučiti kako da odmah predstavite vlastite proizvode i usluge, pratite linkove ili nas nazovite na 051 / 437 803
























HRVATSKA - LUKOVDOL - Kraj rodne kuće I.G. Kovačića svake se godine na dan njegova rođenja, 21. III., održava Goranovo proljeće, manifestacija koja okuplja poklonike njegova djela. LUKOVDOL, naselje u sjeveroistočnom dijelu Gorskoga kotara, 4 km sjeverozapadno od Severina na Kupi; nadmorska visina 180 m. Gospodarska je osnova poljodjelstvo i prerada drva. Na lokalnoj je prometnici. U selu je kasnobarokna župna crkva sv. Marije, polukružna svetišta i masivna zvonika. U zaseoku Rtiću nalazi se jednobrodna barokna crkva sv. Franje Ksaverskoga s trostranim završetkom, kupolastim svodom nad brodom i masivnim bočnim zvonikom koji vjerojatno potječe od neke starije građevine. Drveni barokni namještaj bogato je rezbaren: tri oltara (glavni s atlantima) s relikvijarima, ispovjedaonice, ormar. U nedaleku Plemenitašu stoji stara kamena kuća, prema predaji, lovački dvor Frankopana. Na rodnoj kući pjesnika Ivana Gorana Kovačića nalazi se memorijalna ploča, a u blizini spomenik pjesniku, rad Vojina Bakića.
 
LUKOVDOL

Kraj rodne kuće I.G. Kovačića svake se godine na dan njegova rođenja, 21. III., održava Goranovo proljeće, manifestacija koja okuplja poklonike njegova djela. LUKOVDOL, naselje u sjeveroistočnom dijelu Gorskoga kotara, 4 km sjeverozapadno od Severina na Kupi; nadmorska visina 180 m. Gospodarska je osnova poljodjelstvo i prerada drva. Na lokalnoj je prometnici. U selu je kasnobarokna župna crkva sv. Marije, polukružna svetišta i masivna zvonika. U zaseoku Rtiću nalazi se jednobrodna barokna crkva sv. Franje Ksaverskoga s trostranim završetkom, kupolastim svodom nad brodom i masivnim bočnim zvonikom koji vjerojatno potječe od neke starije građevine. Drveni barokni namještaj bogato je rezbaren: tri oltara (glavni s atlantima) s relikvijarima, ispovjedaonice, ormar. U nedaleku Plemenitašu stoji stara kamena kuća, prema predaji, lovački dvor Frankopana. Na rodnoj kući pjesnika Ivana Gorana Kovačića nalazi se memorijalna ploča, a u blizini spomenik pjesniku, rad Vojina Bakića.

Pratite ovaj link i saznajte kako da predstavite svoje usluge i proizvode  

Dodatni članak o mogućnostima Interneta          Popis gradova

 

20. 10. 2024. - 20. 10. 2024. - Design & Hosting: Poslovni forum  


Već danas svi traže informacije putem Interneta. Bez vlastitih kvalitetnih web stranica, Vaši klijenti i kupci završavaju kod konkurencije!
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga