CMS 4000
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Izrada internet stranica za tvrtke. Nudimo uslugu izrade internet stranica.
U sadržaju (MENU) naveli smo samo neke primjere, a Vi u svojim CMS stranicama otvarate neograničeni broj kategorija prema vlastitim potrebama.
Ako želite naučiti kako da odmah predstavite vlastite proizvode i usluge, pratite linkove ili nas nazovite na 051 / 437 803
























HRVATSKA - OMIŠ - Raznovrsne su mogućnosti za sport i rekreaciju; nogometno igralište, tereni za košarku, teniski tereni, boćališta, dok se na plaži može igrati odbojka na pijesku. Uređeno je 30 staza za slobodno penjanje po liticama kanjona Cetine; iznajmljuju se potrebni rekviziti za sport i rekreaciju na vodi, a organizira se i plivački maraton za rekreativce. Uvjete za miran ugodan odmor pružaju i okolna turistička mjesta: Stanići, Čeline, Ruskamen, Mimice, Marušići, Pisak. U tim se mjestima nudi kvalitetan smještaj, a Mimice i Pisak poznati su po svojim pansionima. OMIŠ, gradić i luka na ušću Cetine u Poljičkom primorju, 26 km jugoistočno od Splita. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, ribarstvo, tekstilna i prehrambena industrija i turizam. Prostrane pješčane plaže protežu se od Dugog Rata na zapadu do Ravnica na istoku. Pred niskom pješčanom obalom zapadno od Omiša pruža se oko 700 m široka plićina stvorena nanosima Cetine; promjenljivih je dubina (do 2 m). Istočnim dijelom Poljičkog primorja, između Ravnica i Vrulje, pruža se više uvala (ističu se Mala luka, Velika luka, Lučica i Vojskovo) s pješčano-šljunčanim plažama. Na križištu je magistralne prometnice (M2, E65) i regionalne prometnice koja ga povezuje sa zaleđem u dolini Cetine (preko Zadvarja). Sjeverno od Omiša, u selu Zakučcu, HE »Split«.
 
OMIŠ

Raznovrsne su mogućnosti za sport i rekreaciju; nogometno igralište, tereni za košarku, teniski tereni, boćališta, dok se na plaži može igrati odbojka na pijesku. Uređeno je 30 staza za slobodno penjanje po liticama kanjona Cetine; iznajmljuju se potrebni rekviziti za sport i rekreaciju na vodi, a organizira se i plivački maraton za rekreativce. Uvjete za miran ugodan odmor pružaju i okolna turistička mjesta: Stanići, Čeline, Ruskamen, Mimice, Marušići, Pisak. U tim se mjestima nudi kvalitetan smještaj, a Mimice i Pisak poznati su po svojim pansionima. OMIŠ, gradić i luka na ušću Cetine u Poljičkom primorju, 26 km jugoistočno od Splita. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, ribarstvo, tekstilna i prehrambena industrija i turizam. Prostrane pješčane plaže protežu se od Dugog Rata na zapadu do Ravnica na istoku. Pred niskom pješčanom obalom zapadno od Omiša pruža se oko 700 m široka plićina stvorena nanosima Cetine; promjenljivih je dubina (do 2 m). Istočnim dijelom Poljičkog primorja, između Ravnica i Vrulje, pruža se više uvala (ističu se Mala luka, Velika luka, Lučica i Vojskovo) s pješčano-šljunčanim plažama. Na križištu je magistralne prometnice (M2, E65) i regionalne prometnice koja ga povezuje sa zaleđem u dolini Cetine (preko Zadvarja). Sjeverno od Omiša, u selu Zakučcu, HE »Split«.

Pratite ovaj link i saznajte kako da predstavite svoje usluge i proizvode  

Dodatni članak o mogućnostima Interneta          Popis gradova

 

20. 10. 2024. - 20. 10. 2024. - Design & Hosting: Poslovni forum  


Već danas svi traže informacije putem Interneta. Bez vlastitih kvalitetnih web stranica, Vaši klijenti i kupci završavaju kod konkurencije!
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga