CMS 4000
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Izrada internet stranica za tvrtke. Nudimo uslugu izrade internet stranica.
U sadržaju (MENU) naveli smo samo neke primjere, a Vi u svojim CMS stranicama otvarate neograničeni broj kategorija prema vlastitim potrebama.
Ako želite naučiti kako da odmah predstavite vlastite proizvode i usluge, pratite linkove ili nas nazovite na 051 / 437 803
























HRVATSKA - RAČIŠĆE - Tradicionalne su svetkovine Gospa Pomoćnica (24. svibnja) i Vela Gospa (15. kolovoza). RAČIŠĆE, naselje i lučica na sjevernoj obali otoka Korčule, 12 km zapadno od grada Korčule. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, stočarstvo, ribarstvo i turizam. Na lokalnoj je prometnici. Naseljeno u drugoj polovici XVII. st., nakon Kandijskog rata, izbjeglicama iz Makarskoga primorja i oko 1730. iz južne Hercegovine. Do početka XX. st. Račišće je imalo veći broj brodova na jedra. Usred sela je župna crkva sv. Nikole iz doba baroka.
 
RAČIŠĆE

Tradicionalne su svetkovine Gospa Pomoćnica (24. svibnja) i Vela Gospa (15. kolovoza). RAČIŠĆE, naselje i lučica na sjevernoj obali otoka Korčule, 12 km zapadno od grada Korčule. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, stočarstvo, ribarstvo i turizam. Na lokalnoj je prometnici. Naseljeno u drugoj polovici XVII. st., nakon Kandijskog rata, izbjeglicama iz Makarskoga primorja i oko 1730. iz južne Hercegovine. Do početka XX. st. Račišće je imalo veći broj brodova na jedra. Usred sela je župna crkva sv. Nikole iz doba baroka.

Pratite ovaj link i saznajte kako da predstavite svoje usluge i proizvode  

Dodatni članak o mogućnostima Interneta          Popis gradova

 

20. 10. 2024. - 20. 10. 2024. - Design & Hosting: Poslovni forum  


Već danas svi traže informacije putem Interneta. Bez vlastitih kvalitetnih web stranica, Vaši klijenti i kupci završavaju kod konkurencije!
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga