CMS 4000
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Izrada internet stranica za tvrtke. Nudimo uslugu izrade internet stranica.
U sadržaju (MENU) naveli smo samo neke primjere, a Vi u svojim CMS stranicama otvarate neograničeni broj kategorija prema vlastitim potrebama.
Ako želite naučiti kako da odmah predstavite vlastite proizvode i usluge, pratite linkove ili nas nazovite na 051 / 437 803
























HRVATSKA - CAVTAT - Od stalnih manifestacija ističe se Cavtatsko ljeto (srpanj-kolovoz) s brojnim kulturnim večerima klapa, folklora i sportskim (vaterpolskim) turnirima. Ipak, najsvečanije je za blagdan Gospe od Snijega (5. kolovoza), kada se uz vjersku svečanost slavi i Dan domovinske zahvalnosti. Za vrijeme održavanja karnevalskih svečanosti (siječanj/veljača) ističe se Mali karneval-fest. CAVTAT, grad i luka u južnom dijelu Župskoga zaljeva, 20 km jugoistočno od Dubrovnika. Vrlo povoljna klima, bujna vegetacija i lijepa žala privlačna su za turiste. Gospodarska je osnova turizam, a u okolici poljodjelstvo i ribarstvo. Luku zatvaraju dva poluotoka: jugozapadni Sustjepan odvaja je od kanala koji je Cavtatskim grebenima Bobara i Mrkan ograđen od otvorenog mora. Istočno od poluotoka Rat proteže se i zaljev Tiha. U dnu gradske luke te uvale Tiha izgrađeni su turistički i ugostiteljski objekti i plaže s dugim žalom sve do rta Prahljevca. Na magistralnoj je prometnici (M2, E65). Preko Dubrovnika i Zračne luke »Čilipi« Cavtat je dobro povezan s glavnim prometnim središtima, a lokalnim brodovima i autobusima s bližom okolicom.
 
CAVTAT

Od stalnih manifestacija ističe se Cavtatsko ljeto (srpanj-kolovoz) s brojnim kulturnim večerima klapa, folklora i sportskim (vaterpolskim) turnirima. Ipak, najsvečanije je za blagdan Gospe od Snijega (5. kolovoza), kada se uz vjersku svečanost slavi i Dan domovinske zahvalnosti. Za vrijeme održavanja karnevalskih svečanosti (siječanj/veljača) ističe se Mali karneval-fest. CAVTAT, grad i luka u južnom dijelu Župskoga zaljeva, 20 km jugoistočno od Dubrovnika. Vrlo povoljna klima, bujna vegetacija i lijepa žala privlačna su za turiste. Gospodarska je osnova turizam, a u okolici poljodjelstvo i ribarstvo. Luku zatvaraju dva poluotoka: jugozapadni Sustjepan odvaja je od kanala koji je Cavtatskim grebenima Bobara i Mrkan ograđen od otvorenog mora. Istočno od poluotoka Rat proteže se i zaljev Tiha. U dnu gradske luke te uvale Tiha izgrađeni su turistički i ugostiteljski objekti i plaže s dugim žalom sve do rta Prahljevca. Na magistralnoj je prometnici (M2, E65). Preko Dubrovnika i Zračne luke »Čilipi« Cavtat je dobro povezan s glavnim prometnim središtima, a lokalnim brodovima i autobusima s bližom okolicom.

Pratite ovaj link i saznajte kako da predstavite svoje usluge i proizvode  

Dodatni članak o mogućnostima Interneta          Popis gradova

 

20. 10. 2024. - 20. 10. 2024. - Design & Hosting: Poslovni forum  


Već danas svi traže informacije putem Interneta. Bez vlastitih kvalitetnih web stranica, Vaši klijenti i kupci završavaju kod konkurencije!
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga