POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje? Želite povećati prodaju? Tvrtka vam je u krizi ili pred zatvaranjem? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla?
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI, BAZE PODATAKA
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
INTERNET STRANICE
MENU
O nama
 RSS - Favorites

Iskoristite sve prednosti i sve mogućnosti Interneta!

 PREPORUKE
 Izrada internet stranica
 Predstavite svoju tvrtku
 Reklame i reklamiranje
 Izrada poslovnih planova
 Adresari i imenici
 Primjeri ugovora
 Istraživanje tržišta
 Trgovine i trgovci
 Popusti i akcije
 Novosti i najave
 Kontakt informacije
 Web tražilica
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

Pokretni tekst sa nekim važnijim informacijama u pokretnom tekstu
 
INTERNET STRANICE U HRVATSKOJ

LINKOVI - IZVOD IZ POSLOVNOG WEB IMENIKA


A1 Sportski centar

A1 Sportski centar Dugopolje smješten je 12 km od Splita; 14 km do Sinja uz postojeću cestu D-1 Zagreb - Split, te uz cestu Split - Sinj - Imotski - Bosna i Hercegovina. U centru se nalaze dvije dvorane za mali nogomet na umjetnoj travi, komforne garderobe i tuš kabine, škola nogometa Ivan Buljan, moderno opremljena kuglana sa četiri staze i mini barom, dvorana za aerobik i pilates za nježniji spol.
AB OVO Salona Club d.o.o.

AB OVO Salona Club d.o.o. - On-line iznajmljivanje Salona 40 i Salona 45 jedrilica. Škola jedrenja Salona.
AD ANONYMUS

Astronomsko društvo ANONYMUS iz Valpova uključilo se u realizaciju projekta 'Nebo na poklon'. Projektom se želi omogućiti učenicima osnovnih škola da kroz male i samostalne projekte naprave prve korake u istraživanju i znanosti, a posebno astronomiji...
AKK Križevci

Škola jahanja odvija se pod vodstvom licenciranog voditelja škole jahanja Ljiljane Jambrušić koja ima pravo na izdavanje jahačih dozvola. Akademski konjički klub Križevci.
Akvatorij d.o.o.

Ronilački centar tvrtke Akvatorij d.o.o., Put Supavla 21/3, Split. Škola ronjenja, organizacija ronjenja, informacije za ronioce, pregled ponude...
Aliter d.o.o.

Aliter, škola engleskog jezika za odrasle. Škola nudi dvanaest stupnjeva općeg jezika. Svaki program obogaćuje se materijalima koji se pripremaju prema potrebama aktualne grupe polaznika. Sva nastava se organizira u stupnjevima prema predznanju i potrebama polaznika. Dinamika nastave i obim gradiva određuju se i prema tome kojom brzinom polaznici usvajaju nova znanja.
Altravia d.o.o.

Altravia d.o.o. - Turistička agencija iz Zagreba - Rimini Academy je škola za strance i kulturni centar koji se od 1994. godine bavi poučavanjem talijanskog jezika i širenjem talijanske kulture.
AMK Siget

Tehnički pregled vozila, registracija vozila, homologacija, osiguranje od automobilske odgovornosti, osiguranje vozača i putnika. Detaljno o uvjetima, obvezama, vrstama, rokovima tehničkog pregleda, registracije i osiguranja vozila. Auto servis i auto škola AMK Siget.
ANA Sailing

Adriatic Nautical Academy - Academia Navalis Adriatica, škola jedrenja i jedriličarskih vještina osnovana je 1988. Školu je osnovao gospodin Veljko Barbieri, osnivač ACI-ja i tadašnji direktor. Naš je program prilagođen učenju čistih početnika, ali u programu imamo i skipperski tečaj kao i tečaj Malta, koji spadaju u sam vrh ponude naše škole.
Andragoško učilište Zvonimir

Andragoško učilište Zvonimir - Ustanova za profesionalnu orijentaciju i obrazovanje. Organizacija stručnih skupova, seminara i savjetovanja i studijskih putovanja, savjeti i stručna pomoć pri otvaranju škola...
Angla d.o.o.

Angla d.o.o. - Škola stranih jezika. Angla je prepoznatljiva po izvrsnim profesorima, visko kvalitetnim tečajevima stranih jezika i uslugama prevođenja.
Aplo E-Learning

Iako smo na hrvatskom tržištu među novijim školama za strane jezike, odlučili smo se za taj potez primarno iz razloga što korištenjem naše APLO metode ujedinjujemo jedinstvenu metodu učenja stranih jezika s profesionalnošću i učinkovitosti u poslu. Aplo E-Learning.
Auto škola 051

Auto škola 051 Vam nudi povoljne uvjete teoretske i praktične nastave za obuku vozača B, A, A1 i M kategorije. Teorijski dio nastave iz prometnih i sigurnosnih pravila prolazite s profesorom dugogodišnjeg iskustva i vrhunskih pedagoških mjera. Nastava se temelji na modernoj kompjuterskoj prezentaciji i aktivnom sudjelovanju samih kandidata.
Auto škola Bek

Na web stranicama Auto škola Bek možete pronaći sve potrebne informacije vezane za rad auto škole, polaganja vozačkih ispita, cijene, termine polaganja, predavanja...
Auto škola Calamus

Auto škola Calamus - Mi smo autoškola kojoj je prvenstvena zadaća pružiti kvalitetnu izobrazbu mladih vozača te ih što bolje pripremiti za izlazak na cestu. Nalazimo se u Zagrebu na području mjesne zajednice Antun Bauer-a u istoimenoj ulici na broju 21.
Auto škola Champion

Auto škola Champion iz Slatine vrši obuku kandidata za vozače svih kategorija; A1, A, B, B+E, C, C+E, D, F i M.
Auto škola Formula L

Auto škola Formula L i pučko otvoreno učilište Formula iz Dubrovnika. Auto škola Formula L je za vas pripremila raznoliki vozni park. Sva naša osobna vozila opremljena su sa klimom, a instruktore možete kontaktirati putem prikazanih kontakt mobitela.
Auto škola Golf d.o.o.

Auto škola Golf d.o.o., Split pouzdano poučava za A, B i C1 kategorije vozila. Uz široku paletu vozila našeg voznog parka sigurni smo da će te pronaći vozilo po svom ukusu.
Auto škola Gornji Grad

Auto škola Gornji Grad - Uz osnovnu djelatnost autokluba (okupljanje članova vozača i vlasnika vozila) u našoj autoškoli se uspješno provodi osposobljavanje za vozače motornih vozila B kategorije.
Auto škola Končar

Auto škola Končar, Zagreb. Auto škola Končar neprekidno već djeluje 30 godina sa bogatom tradicijom i iskustvom u osposobljavanju vozaća motornim vozilom. Informacije o auto školi Končar.
Auto škola Mladi poštar

Auto škola Mladi poštar - Obučavamo za vozače A i B kategorije vozila. U našoj autoškoli je osposobljen je veliki broj polaznika za vozače motornih vozila svih kategorija.
Auto škola Remetinec

Auto škola Remetinec - Nudimo Vam sve informacije o radu auto škole i auto kluba Remetinec. Auto-škola Remetinec usko surađuje s Auto-klubom Remetinec koji je jedan od najstarijih auto-klubova u Hrvatskoj.
Auto škola Sprint

Auto škola Sprint, Split - Naš cilj je da samostalno i sigurno upravljate vozilom u stvarnim prometnim uvjetima na cesti uz uvažavanje optimalne sigurnosti, te razvijanja solidarnosti, humanih i etičkih odnosa među sudionicima u prometu.
Auto škola Stop

Auto škola Stop se nalazi u Zagrebu u sklopu stambeno-poslovnog objekta na križanju Selske i Horvaćanske ulice, nasuprot stanice tramvajskih linija 5 i 17.
Auto škola Sveučilište d.o.o.

Od ukupnog broja uspješno obavljenog procesa osposobljavanja, veliki broj kandidata (oko 70%) ispit polaže iz prvog pokušaja i što je još važnije, jako malo bivših kandidata, a sada vozača sudjeluje u prometnim nezgodama. Auto škola Sveučilište d.o.o.
Auto škola Špalj

Auto škola Špalj. Kao jedna od najstarijih auto škola u Zagrebu i u Hrvatskoj uspješno smo osposobili oko 60.000 vozača. Broj naših osposobljenih i zadovoljnih polaznika dovoljna su garancija naše kvalitete tijekom četrdesetak godišnjeg rada.
Auto škola Vrbani

Auto Škola Vrbani - Obuka se izvodi na novim vozilima sa diesel motorima. Nastavu smo prilagodili slobodnom vremenu kandidata kojima su osigurani besplatni uđbenici, tečaj prve pomoći i također popust na liječnički pregled i prvu pomoć.
Auto škola Zadar d.o.o.

Auto škola Zadar d.o.o. iz Zadra sa poslovnicom u Biogradu osposobljava kandidate za vozaće vozila na motorni pogon za kategorije A, B, C, D, E, H i srednješkolsko obrazovanje. S našim kadrovima u modernim prostorima opremljenim svim didaktičkim pomagalima, ispunit ćemo sve Vaše zahtjeve za obrazovanjem.
Jett Service d.o.o.

Jett Service d.o.o. - Tečajevi i škole stranih jezika u inozemstvu. Kulturna razmjena srednjoškolaca i studenata u SAD. Priprema za studij u SAD. Stručna praksa i ljetni poslovi za studente u SAD i Kanadi. Stručno usavršavanje za diplomante i postdiplomante u SAD-u.
JK Mornar

Jedriličarski klub Mornar - Škola jedrenja, regate, modelarstvo
KUD Ante Zaninović

KUD Ante Zaninović, Kaštel Kambelovac, osnovan je u rujnu 2000. godine. Od samog početka pri kud-u djeluju: folklorna grupa, mandolinski orkestar, pučki pivači, dječji zbor 'Trišnjice', radionica za izradu narodnih nošnji, škola za mandolinu i gitaru.
A-tours, agencija

Turistička agencija A-tours. Bavimo se organizacijom putovanja i izleta, kako jednodnevnih tako i višednevnih, te posredništvom između prijevoznika i putnika. Radimo isključivo sa vrtićima, školama, fakultetima, raznim udrugama, klubovima, firmama i sindikatima kojima i ovim putem želimo poručiti da svoj odmor prepuste nama.
Auto centar Crnković

Auto centar Crnković; ovlašteni prodavač i serviser vozila Ford; auto škola Crnković. Poslujemo od 2001. godine kao ovlašteni dealer u Varaždinskoj županiji, za prodaju novih vozila, rezervnih dijelova i servis u garantnom i negarantnom roku, te popravak vozila Ford. Ideal-commerce d.o.o., Zrinskih i Frankopana 16, Varaždin.
Auto Kluba Delta

Auto klub DELTA Zagreb je udruga građana, registrirana pri Gradskom uredu za opću upravu Grada Zagreba, utemeljena 1992. godine sa ciljem organiziranja i bavljenja auto, moto i karting športom. Klub u tom smjeru prvenstveno djeluje organiziranjem automobilskih športskih priredbi i nastupom svojih članova na njima, od športskih škola i raznih natjecanja.
Autoprijevoz Čupić

Autoprijevoz Čupić osnovan je 1987. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je javni prijevoz osoba u cestovnom prijevozu, a posebno: prijevoz učenika osnovnih škola posebnim autobusima, gradski, prigradski i međugradski, linijski, međunarodni, slobodni javni prijevoz, najam autobusa.
Auto-Rubikon d.o.o.

Autoškola Rubikon za polaganje vozačkih ispita s lokacijom i cijenom te slikama instruktora i vozila. AUTO-RUBIKON d.o.o., Split.
Autoškola Brzina

Autoškola Brzina iz Zagreba. Informacije o djelatnostima auto škole Brzina. Informacije o osposobljavanju za vozače.
Autoškola Corsa Viškovo

Škola vožnje iz Viškova (Ri), na stranicama sve o obuci kandidata za vozače, zanimljivosti, autokarte, cijene obuke, testovi i sl.
Autoškola Danko

Autoškola Danko krenula je sa svojim radom 1999. godine. Funkcioniranje autoškole temelji se na trudu i radu uposlenika: tajnice, instruktora, predavača, stručnog voditelja, kako bi svojim zalaganjem stvorili perspektivu u budućnosti, a rezultate postiže tako što preporukom osposobljenih kandidata-polaznika, ima zadovoljavajuće nove polaznike.
Autoškola Deltapromet

Autoškola Deltapromet, Zagreb Martićeva 17. Vršimo osposobljavanje kandidata za A1, A i B kategoriju. Centar za obuku vozača.
Autoškola Dubrava

Autoškola Dubrava pruža usluge osposobljavanja za vozače B kategorije. Informacije o nama, upisi, online ispit, instruktori i vozila. Tečajevi počinju svakih 10 dana, obuku vrše instruktori sa dugogodišnjim iskustvom.
Autoškola Dugave

Autoškola Dugave osnovana je u sedmom mjesecu 2000-te godine. Prvi tečaj počeo je 2000. godine i do sada je prošlo kod nas tisuće kandidata. Provjerite svoje znanje preko ispita kojeg smo vam pripremili na našim web stranicama.
Autoškola Europa

Autoškola Europa nalazi se u gradu Rijeci na lokaciji Titov trg 6, Školjić, preko puta hotela Kontinental. Osposobljava kandidate za vozače vozila A1, A, B i M kategorije, na temelju Rješenja Ministarstva unutarnjih poslova. Osposobljavanje se obavlja iz tri nastavna predmeta: 1. Prometni propisi i sigurnosna pravila, 2. Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći, 3. Upravljanje motornim vozilom.
AutoŠkola Formula

Auto-Škola Formula je smještena u samom centru grada Bjelovara, između pošte i tržnice. Autoškola je osnovana 2003. godine i u njoj je vršena obuka svih kategorija. Predavanja iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila (PPSP) održavaju se u učionici na adresi Petra Zrinskog 2 opremljenoj sa svim potrebnim nastavnim sredstvima i pomagalima.
Autoškola Fortuna

Autoškola Fortuna - Rijeka nalazi se na zapadnom dijelu grada (Turnić), u novoj poslovnoj zgradi uz glavnu cestu u kojoj se nalazi autosalon HONDA, FINA - zapad i drugi poslovni sadržaji. Koristite li javni gradski prijevoz do autoškole dolazite linijom broj 6 - stajalište udaljeno 50-ak metara. Osposobljavanje za vozače osobe sa invaliditetom.
Autoškola Hajduk

Autoškola Hajduk je obiteljska tvrtka obitelji Ožegović iz Splita. Sama povijest naše tvrtke je vrlo duga te se obukom kandidata za vozače bavi već treća generacija obitelji Ožegović.
Autoškola Jerko

Autoškola Jerko djeluje u gradu Dugom Selu od siječnja 2003. godine. U autoškoli poslove instruktora vožnje obavljaju Antun, Tomislav i Jeronim Matešić, vodeći je kao mali obiteljski posao. S dokazanom kvalitetom rada i uspjeha s našim kanditatima za vozače možemo se preporučiti svim budućim vozačima.
Autoškola Kontakt

Autoškola Kontakt, Imotski - Škola za obuku vozača A1, A, B, C i E kat.motornih vozila. Preko 15 godina uspješna rada i 9 tisuća obučenih vozača.Među prvima u RH nudimo mogućnost polaganja na vozilu sa automatskim mjenjačem. On-line testovi.
Autoškola Laguna

Web stranica Autoškole Laguna u Slavonskom Brodu. Autoškola Laguna osposobljava kandidate A1, A, B i M kategorije.
Auto-škola Lokve

Auto-škola Lokve polaznicima nudi usluge osposobljavanja za upravljanje motornim vozilima A, B, C, E i H kategorije u prostorijama svojih podružnica u Delnicama i Rijeci. Nastava se usklađuje sa željama polaznika te se održava u tečajevima prije i poslije podne. Literatura je osigurana i besplatna.
Autoškola Mandić

Osposobljavamo kandidate za vozače 'B' kategorije. Posebna pogodnost za đake i studente: održavanje tečajeva prije i poslije podne. Mogućnost plaćanja gotovinom na više rata, čekovima do 10.mj. bez kamata i putem kartica. Autoškola Mandić nalazi se na Črnomercu, Ilica 259, Zagreb.
Autoškola Petrovečki

Autoškola Petrovečki, Varaždin - Jedna od prvih privatnih autoškola na području grada Varaždina, uspješno vrši osposobljavanje kandidata za vozače mopeda (M), motocikla (A1, A) i osobnih automobila (B). Posjedujemo vlastiti poslovni prostor s modernom, multimedijalno opremljenom učionicom i nova, klimatizirana vozila.
Autoškola Retrovizor

Autoškola Retrovizor posluje od 2001. godine temeljem rješenja Ministarstva prosvjete i športa, te osposobljava kandidate za A1, A i B kategoriju.
Autoškola Rijeka

Autoškola RIJEKA osnovana je 1999. godine, a osnivači autoškole su osobe sa bogatim radnim iskustvom. Mi smo relativno mlada škola, ali upravo stoga u našu školu uveli smo novi način ponašanja, nove metode nastave i sve je to dalo vrlo pozitivne rezultate. Ti pozitivni rezultati rada doveli su nas do toga da smo već četvrtu godinu jedna od najvećih škola u Primorsko-goranskoj županiji.
Autoškola Signal

Autoškola Signal osnovana je 1990. godine i od tada našim polaznicima dajemo kvalitetnu obuku sa željom i ciljem da postanu dobri i sigurni vozači. Duga Resa.
Autoškola Speed

Autoškola Speed - Sve veći broj upisanih i zadovoljnih polaznika autoškole dokaz je uspješnosti, a to znači kvaliteta od teorijskog do praktičnog dijela obuke.
Autoškola Svetice

Autoškola Svetice - Autoškola Svetice osposobljava kandidate za vozače B kategorije vozila.
Autoškola TA d.o.o.

Autoškola TA d.o.o. Crikvenica - Poduzeće je registrirano je za rad na području Primorsko-goranske županije i spada pod Vozačko Ispitni Centar Rijeka.
Autoškola Topolovec

Autoškola Topolovec - Jedini u Donjem Miholjcu i široj okolici tečaj iz prometnih i sigurnosnih pravila u cijelosti provodimo pomoću računala. Na takav način moguće je jednostavno i ugodno, pomoću slika, kandidatu predočiti razne prometne situacije radi lakšeg savladavanja gradiva.
Autoškola Tratinčica

Autoškola Tratinčica iz Osijeka. Obuka vozača motornih vozila B kategorije.
Autoškola Trnje

Informacije o polaganju vozačkih ispita; Autoškola Trnje, Zagreb. Pregled djelatnosti autoškole.
Auto-škola ZG-4

Auto-škola ZG-4 za osposobljavanje vozača B kategorije vozila. Nastava se odvija interaktivno, uz pomoć računala i multimedijalnih aplikacija koje pomažu u vizalizaciji prometnih situacija, kao što su animacije te video i audio zapisi.
B&Got d.o.o.

B&Got d.o.o. - Posebno mjesto u našoj djelatnosti zauzima informatička škola, licencirana od strane Ministarstva prosvjete i športa RH, za osposobljavanje i usavršavanje polaznika kako za Računalne operatere, tako i za Računalne administratore obrade podataka.
Baletna škola

Školovanje budućih mladih plesača u našoj sredini gotovo je isključivo vezano uz Školu za klasični balet u Zagrebu, jer je to do 1998. godine jedina srednja umjetnička škola ovakovog tipa u Repulici Hrvatskoj. Od svog utemeljenja 1949. godine Škola djeluje kao strukovna umjetnička škola čiji je obrazovni profil kadrova namijenjen potrebama kazališnih kuća, profesionalnih ansambala i televiziije...
Bijeli Lotos

BIJELI LOTOS kao škola KEMPA nastoji otjeloviti najkvalitetnije dijelove tradicionalnog učenja korijene kojeg možemo pronaći u drevnoj Indiji i Kini gdje se vještina upražnjavala primarno kao način ujedinjenja uma i tijela, put buđenja i usklađenja energije, postignuća i održavanja mirnoće i sklada.
Boksački klub Zagreb

Udruga Boksački klub ZAGREB djeluje na području grada Zagreba, a osnovna djelatnost sastoji se u promicanju, razvitku i unapređenju boksačkog športa u gradu Zagrebu i u Republici Hrvatskoj. Bavljenje boksom-šakanjem rekreativno i za natjecanje.Otvorena škola boksa za muške i ženske. Djeci od 7 do 14 godina bespatni treninzi.
Bujinkan Pakrac

Pakračka škola ninjutsua započela je s radom 1999. godine i to je druga otvorena škola ove ratničke vještine u Hrvatskoj. Kao i matični klub u Zagrebu, nosi ime Bujinkan Seishin Dojo što u prijevodu znači škola božanskog ratnika čistog srca. Ime je školi dodijelio osobno dr. Masaaki Hatsumi poglavar Bujinkan organizacije što predstavlja izrazitu čast našim školama.
Byron škola jezika

Byron škola jezika, Pula. Interaktivni tečajevi engleskog, francuskog, njemačkog, ruskog, talijanskog i hrvatskog jezika za sve uzraste i profesije. Rad u maloj grupi ili individualno, krojeni tečajevi te pripremni tečajevi za FCE, CAE, CPE. Tečajevi u inozemstvu tijekom cijele godine.
Capitol Hill d.o.o.

Auto škola Capitol Hill, obuka vozača za A,B ili C kategoriju. Auto škola se nalazi u poslovnom centru u Selskoj cesti, Zagreb.
Capoeira Savez

Ovo su stranice Capoeira Saveza Hrvatske! Ovdje možete naći par informacija o capoeiri u Hrvatskoj i o capoeiri općenito i linkove na stranice škola koje djeluju kod nas. Tu je i naš FORUM, gdje možete izmjenjivati iskustva s drugim capoeiristima iz Hrvatske i inozemstva, i dobro se zabaviti.
Capoeira škola Senzala

Capoeira je brazilska borilačka vjestina isprepletena plesom i pjesmom. Capoeira škola Senzala. Ukoliko želite naučiti igrati capoeiru, plesati sambu i maculele (borbeni ples sa štapovima), pjevati i svirati na tradicionalnim instrumentima ali prije svega dobro se zabaviti, dođite na trening.
Case d.o.o.

CASE d.o.o. iz Rijeke obavlja aktivnost informatičkog školovanja kroz seminare. Školovanje za rad na PC (Dos, Wordstar, Lotus), školovanje projektanata i programera (Basic, C, Oracle). Škola je ovlaštena za pojedine programe (npr. za AUTODESK) te ima status Autorized Training Center.
Centar za obrazovanje talenata d.o.o.

Centar za obrazovanje talenata d.o.o. - Naša djeca su s uspjehom nastupala u Muzeju Mimara, radiju, televiziji, dječjem kazalištu Trešnja te na priredbama u svojim vrtićima i školama. Centar za obrazovanje talenata usko surađuje s Hrvatskim Suzuki Centrom, Europskom Suzuki Asocijacijom i Njemačkim Suzuki Institutom, te drugim Suzuki školama i učiteljima diljem Europe.
Class d.o.o.

CLASS je škola stranih jezika specijalizirana za podučavanje odraslih. Dodatno je jamstvo kvalitete CLASS-a i višegodišnja suradnja s Filozofskim fakultetom u Zagrebu, u sklopu koje studenti viših godina studija obavljaju nastavnu praksu kod nastavnika - mentora. CLASS je svojim radom te predanošću znanju i ljudima stekao ugled jedne od vodećih škola stranih jezika u Hrvatskoj.
Čabranka, agencija

Putnička agencija Čabranka, Rijeka, je specijalizirana putnička agencija za organizaciju putničkih aranžmana školske i predškolske djece. Jednodnevni izleti, višednevni izleti, škola u prirodi, ljetovanja, zimovanja, ekskurzije, maturalna putovanja.
Čiovo, travel

Hoteli, Wellness, Last minute, ture po Hrvatskoj, krstarenja, škola jedrenja, Rent a car i druge turostičke informacije na portalu Ciovo-travel.com
Dom mladih Rijeka

Dom mladih Rijeka gradska ustanova čija je osnovna djelatnost organizacija slobodnog vremena djece i mladih, djeluje već preko pet desetljeća i stekla je status poznate i specifične ustanove koja daje poseban pečat Rijeci i njenom školstvu. U tom smislu Dom mladih ima tradiciju koja se temelji na postignutim uspjesima, raznolikosti programa i kvaliteti rada s učenicima osnovnih i srednjih škola iznad državnog pedagoškog standarda.
Dom Tin Ujević

Učenički dom Tin Ujević, Zagreb. Usluge smještaja, prehrane i odgojnog rada u učeničkom domu u pravilu mogu koristiti redovni učenici srednjih škola Republike Hrvatske koji se školuju izvan mjesta stalnog boravka koji su hrvatski državljani ili Hrvati iz drugih država.
Druga ekonomska škola

Druga ekonomska škola sudjeluje na mnogim natjecanjima: Knjigovodstvo sa bilanciranjem, Lidrano, Savršeni ekonomist, Prva pomoć, Klokan bez granica, Europa u školi, Govornička škola, Debatni klub 'Genijalni bičići', državna smotra 'Projekt građanin', iz matematike ekonomskih i trgovačkih škola...
Druga Gimnazija

Druga Gimnazija Split osnovana je i konstituirana 1992. godine. Škola je u skladu sa nastavnim planom i programom jezična gimnazija.
Druga gimnazija

Škola je u svojoj povijesti često mijenjala i ime: od Kraljevske II. realne gimnazije, bila je i Kraljevska II. muška realna gimnazija, Državna II. muška realna gimnazija, II. muška gimnazija, Gimnazija braće Ribar, Centar za odgoj i obrazovanje u kulturi i konačno u slobodnoj Hrvatskoj državi postaje II. gimnazija.
Drvodjeljska škola Zagreb

Drvodjeljska škola Zagreb - Područje našeg rada je obrada drva i šumarstvo. Škola je organizirana u dva turnusa (smjene). Jednu smjenu čine 'tehničari' sa četiri zanimanja (drvodjeljski tehničar, drvodjeljski tehničar - dizajner, drvodjeljski tehničar - restaurator i šumarski tehničar) gdje se nalazi za sada osam odjeljenja, a druga smjenu čine zanatlije gdje se nalazi osamnaest odjeljenja sa raznim obrtničkim zanimanjima (stolar - JMO, glazbalar, tapetar).
Državni arhiv u Gospiću

Državni arhiv u Gospiću područni je državni arhiv koji djeluje na području Ličko-senjske županije, osim gradova Senja i Novalje, ali i na području Zadarske županije, za područje općine Gračac i naselja Srb. Arhiv obavlja arhivsku službu u odnosu na arhivsko i registraturno gradivo državnih tijela, pravnih osoba s javnim ovlastima i javnih službi koje djeluju na ovom području, ali i istaknutih obitelji i pojedinaca koji su svojim radom obilježili povijest ovog kraja. Riječ je o gradivu regionalnih upravnih i sudskih tijela, škola, tvornica i kulturnih ustanova koje su stvarale gradivo lokalnog i širega značaja, te razno drugo gradivo koje predstavlja vrijedan izvor za proučavanje političke, gospodarske i kulturne povijesti ovog područja.
E-92 d.o.o.

Firma E-92 d.o.o. osnovana je 1990. godine. Naziv dolazi od ideje 'sa znanjem u Europu '92'. Pošto je obrazovanje osnovna djelatnost, firma je poznata po nazivu Škola E-92. Osnovali smo i obrazovnu ustanovu 'Kartelo' - ustanovu za obrazovanje u području informatike i stranih jezika. Kartelo nudi verificirane programe za osposobljavanje i usavršavanje za zanimanja.
EBS d.o.o.

EBS d.o.o. - Prodaja, servis, nadogradnje notebook i stolnih računala, izrade programa, industrijska elektronika, bežične, žične i satelitske veze(dvostrani internet satelitskom komunikacijom), profesionalni video nadzori, informatička škola (verificirani programi osposobljavanja)
Edukacija.com

Edukacija.com je projekt namijenjen za učenike osnovnih i srednjih škola, koji će svoje znanje moći prezentirati na Internetu. Osim softverskih radova, edukacija.com obuhvatit će i sve ostale radove (zadatke iz matematike, kemije, fizike, biologije, povijesti, hrvatskog jezika, likovne i glazbene kulture itd.).
Edunova

Škola ima stručne predavače dokazane u specijalističkim oblastima sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom. Metodologija nastave bazira se na primjeni kvalitetnog iskustvenog znanja. Edunova - škola informatike i managementa.
EIOS, Rijeka

Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka. Internet stranice na kojima možete saznati informacije o povijesti, radu i postignućima škole. Elektroindustrijska i obrtnička škola u Rijeci, Zvonimirova 12, nalazi se u zgradi koju su 1900. godine za potrebe Mađarske državne mješovite osnovne škole u Rijeci (Plase-Mlakai) sagradili Mađari.
Ekonomska škola

Ekonomska škola Mije Mirkovića, Rijeka. Vođenje knjigovodstvenih poslova na računalu, daktilografija na računalu - rad u WORD-u, Internet, poslovne tajnice... Informacije o Ekonomskoj školi iz Rijeke.
Ekonomsko inf. škola

Privatna ekonomsko-informatička škola, Zagreb - Škola provodi vlastiti nastavni plan i program odobren od strane Ministarstva prosvjete i športa u trajanju od četiri godine za zanimanje ekonomist.
Ekonomsko-turistička škola

Ekonomsko-turistička škola, Karlovac. Školska knjižnica Ekonomsko-turističke škole. Prvi zapisi knjižnog fonda školske knjižnice Ekonomsko-turističke škole sačuvani u knjigama inventara, datiraju iz pedesetih godina 20. stoljeća.
Elektrostrojarska škola

Elektrostrojarska škola Varaždin. Školski centar za stručno obrazovanje metalskih i elektrotehničkih kadrova postoji od 1962. god. Reorganizacijom škola u RH mijenja naziv u Elektrostrojarska škola Varaždin. Od 1.9.1992. god. škola je upisana u sudski registar kod Trgovačkog suda u Varaždinu. Djelatnost škole obuhvaća odgoj i obrazovanje mladeži i odraslih.
Element d.o.o.

Nakladničko poduzeće Element specijalizirano je za područje matematike, a dijelom svog izdavačkog programa pokriva srodna područja informatike i fizike. Naša izdanja obuhvaćaju uglavnom udžebenike i zbirke zadataka i dodatnu literaturu za učenike i nastavnike osnovnih i srednjih škola, te visokoškolsku literaturu.
English Language Club

English Language Club - Klub HELLO osnovala je prof. Helena Hećimović 1991. godine sa željom da učenje engleskog jezika postane potreba, veselje i zabava, prije svega za mlade. Hello ELC škola za učenje engleskog jezika.
EŠ Velika Gorica

Ekonomska škola Velika Gorica - O školi, nastavnici, učenici, predmeti, učenički radovi i projekti...
E-škola

E-škola radi putem E-maila i to tako da jedan pol predstavlja učenik, a drugi Centar (institut, fakultet) i/ili istraživač u Centru
ETŠ Čakovec

Čakovečka Ekonomska i trgovačka škola je strukovna škola u kojoj se učenici školuju za zanimanja: ekonomist, upravni referent, komercijalist u četverogodišnjem, te prodavač u trogodišnjem obrazovanju. Nakon polaganja završnog ispita, učenici stječu svoje prvo zanimanje i mogu nastaviti školovanje u visokoškolskim ustanovama iste struke.
EUBTŠ Šibenik

Ekonomska, upravno-birotehnička i trgovačka škola Šibenik. Stranice sadrže informacije o školi, područjima obrazovanja, rezultatima upisa i obrazovnim sadržajima iz različitih nastavnih područja. Predstavljamo školu, aktivnosti i život u njoj.
Filozofski fakultet u Osijeku

Filozofski je fakultet najstariji i najsloženiji član Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Najstariji je po svojim obrazovnim korijenima, a najsloženiji po svojem ustrojstvu u ujedinjavanju različitih stručnih područja i djelatnosti u jednoj visokoškolskoj ustanovi. Sustavna izobrazba učitelja u Osijeku neprekidno traje od 1893. godine, kada je osnovana Učiteljska škola.
Filozofski fakultet u Splitu

Od 2005. godine Visoka učiteljska škola i Odjel za humanističke znanosti Sveučilišta u Splitu čine novu instituciju - Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu koji obilježava i početak novih studijskih programa i odsjeka: Sociologije, Filozofije i Povijesti umjetnosti.
Fran Lhotka

Glazbena škola Fran Lhotka Sisak. Srednje školstvo u području rada glazbena umjetnost za programe: glazbenik klavirist, glazbenik violinist, glazbenik gitarist, glazbenik flautist, glazbenik klarinetist, glazbenik saksofonist, glazbenik trubač, glazbenik harmonikaš, glazbenik pjevač i glazbenik teoretski smjer. Osnovno glazbeno školstvo za programe: klavir, violina, violončelo, gitara, oboa, flauta, klarinet, rog, truba, trombon i harmo.
Francusko veleposlanstvo u RH

Francusko veleposlanstvo u Republici Hrvatskoj - Službe veleposlanstva | Kulturne djelatnosti|Zbivanja i priopćenja|Ataše za obranu| Atase za unutarnje poslove|Suradnja na području francuskog jezika| Studirati u Francuskoj|Znanstvena i tehnička suradnja | Konzularni odjel | Ekonomska misija | Francuska škola | Popis frankofonih web siteova
Freerider

Freerider Extreme Forum > Snowboard > Snowboard Info Centar. Servis ski & snowboard opreme. Snowboard škola.
Gastro škola

Prva privatna turističko ugostiteljska srednja škola Jure Kuprešak, sa sjedištem u Zagrebu, Dubrava 39. Osnivač prve privatne turističko ugostiteljske srednje škole magistar znanosti Jure Kuprešak je i osobno dugo u ovoj obrazovnoj i gospodarskoj djelatnosti, te se odlučio svoja znanja ponuditi u okviru privatne škole.
Geodetska tehnička škola

Geodetska tehnička škola, Zagreb - Geodetska tehnička škola nalazi se u zgradi V. Holjevca 15. Polovinu zgrade koristi Građevinski fakultet gdje održava nastavu prve godine studija. Nastava se održava u sedam standardnih i četiri specijalizirane učionice. Ukupna površina zgrade koju koristi Škola iznosi 2.100 m2.
Geronimo, konjički klub

Konjički klub Geronimo okuplja avanturističke jahače. Adrenalin u krvi kod nas je zagarantiran. Jahanje punokrvnih konja, terenska jahanja i škola jahanja, extremna jahanja, savladavanje prepreka, klizanje sa konjima po strmim nizbrdicama clanovi K.K. Geronimo obavljaju već nakon nekoliko uvodnih sati jahanja.
Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva

Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva. Dr. Ivan Kranjčev, čije ime nosi đurđevačka gimnazija, a i jedna đurđevačka ulica, rođen je u Đurđevcu 1. ožujka 1900.g. Ovaj zaslužni kulturni, javni i prosvjetni djelatnik trajno je zadužio Đurđevac i Podravinu, te naša škola s pravom nosi njegovo ime. Umro je 8. siječnja 1957.g.
Gimnazija Fran Galović

Gimnazija Fran Galović - Web stranice Gimnazije Fran Galović iz Koprivnice. Samostalna srednja škola s novim nastavnim planovima i programima.
Gimnazija u Požegi

Gimnazija u Požegi je samostalna srednja škola koja izvodi nastavni plan i program opće i prirodoslovno-matematičke gimnazije. U suradnji sa Srednjom školom u Pakracu izvodi i nastavni program za medicinske sestre-tehničare.
Gimnazija V. Nazora

Gimnazija Vladimira Nazora. Ove godine škola slavi svoju 200-tu obljetnicu. Najstarija smo srednja škola u Zadru, a ujedno i najstarija svjetovna ustanova, što nas čini ponosnima.
GK Marjan

Gimnastički klub Marjan Split - Službena stranica gimnastičkog kluba Marjan Split. Pri klubu djeluje i škola gimnastike, koja već sada daje rezultate, a za očekivati je i da će iz nje izaći još brojni šampioni i šampionke. U klubu se radi i na stručnom osposobljavanju kadrova, većina trenera je završila ili završava FFK polažu se i tečajevi za trenera gimnastike...
Glazbena škola Karlovac

Glazbena škola Karlovac je jedina umjetnička škola u Karlovačkoj županiji, njeguje orkestralno muziciranje - ima tri orkestra, najstarija gradska glazbena škola u Hrvatskoj, ima vlastitu koncertnu dvoranu s oko 100 mjesta. Osnovana je uredbom Kraljevskog namjesničkog vijeća br. 16192 od 1804. godine.
Glazbena škola Lisinski

Glazbena škola Vatroslava Lisinskog u Zagrebu započela je djelovati 16. veljače 1829., kao Škola zagrebačkog muzičkog društva. Škola danas ima gotovo 700 učenika u predškolskoj, osnovnoškolskoj i srednjoškolskoj razini obrazovanja raspoređenih u 6 odjela: Odjel za gitaru, Odjel za glasovir i orgulje, Odjel za gudače i harfu, Odjel za pjevanje, Odjel za puhače i udaraljke i Odjel za glazbenu teoriju.
Gospodarska škola

Gospodarska škola u Varaždinu djeluje kroz dva područja rada ekonomija i trgovina, i ugostiteljstvo i turizam za zanimanja u struci.
Grad Otok

Grad Otok, Gradsko poglavarstvo, Vranjevo d.o.o. za komunalne djelatnosti - gradsko poduzeće, Osnovna škola Vladimir Nazor Komletinci, Predškolska ustanova Pupoljak Otok, Policijska postaja Otok...
Graditeljska škola Split

Graditeljska škola Split - Kvalitetno školovanje tehničara u području graditeljstva i geodezije postižemo pravilnim odnosom općih i stručnih sadržaja, njihovom pravilnom vremenskom raspodjelom tijekom obrazovanja, te dobrim omjerom usvajanja onih znanja i vještina koja će se nakon završetka školovanja uspješno uklopiti u proces rada u širokom djelokrugu poslova.
Graditeljsko geodetska škola

Graditeljsko geodetska škola Osijek je srednja škola za obrazovanje građevinskih, arhitektonskih i geodetskih tehničara, te zidara, keramičara, soboslikara, montera suhe gradnje, tesara. Vrši i obrazovanje odraslih polaznika.
Gregić promet d.o.o.

Poduzeće Gregić promet d.o.o. kroz dosadašnje poslovanje razvilo je cjelovit suvremen program opreme, nastavnih sredstava i pribora potrebnog za izvođenje praktičnih radova učenika i demonstracijskih pokusa nastavnika u nastavi fizike, kemije, biologije, tehničkog odgoja te prirode i društva u osnovnim i srednjim školama.
GSŠ Jurja Dobrile

Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile, Pazin. Ove školske 2005./06. godine školu pohađa 766 učenika u 26 razrednih odjela među kojima izdvajamo dvije didaktičke cjeline, a to su gimnazija i strukovna usmjerenja. Škola već nekoliko godina organizira doškolovanje - prekvalifikaciju novih grupa polaznika kao obrazovanje odraslih.
GŠ Blagoje Bersa

Glazbena škola Blagoje Bersa Zadar objedinjuje osnovnu glazbenu i plesnu školu i srednju glazbenu školu.
GŠ Ferdo Livadić

Glazbena škola Ferdo Livadić - Web stranice glazbene škole Ferdo Livadić u Samoboru. Glazbena Škola 'Ferdo Livadić' obrazuje mlade glazbenike, od početnog, do IV. stupnja naobrazbe.
GŠ Pavla Markovca

Glazbena škola Pavla Markovca djeluje u centru grada Zagreba. U osam odjela zastupljena je poduka svih glazbala (glasovir, orgulje, harfa, violina, viola, violončelo, kontrabas, gitara, oboa, blokflauta...
GŠ Zlatka Balokovića

Glazbena škola Zlatka Balokovića - Osnovna i srednja Glazbena škola Zlatka Balokovića. Informacije o GŠ Zlatka Balokovića.
Herz d.d.

Autoškola Herz. Osposobljavanje za vozača, termini za održavanje nastave, cijene, načini i oblici plačanja, radno vrijeme, online upisi, predavač i instruktori vožnje. Stanica za tehnički pregled vozila.
Horse centar Furia

Horse centar Furia u posjedu je obitelji Milotić a smješten je 4 kilometra od Poreča u smjeru Pazina, u malom pitoresknom mjestu Kadumi. Prostorno i brojno spada među najveće jahačke centre u Istri, s obzirom na broj konja i veličinu prostora. Konji su naša ljubav, stoga nudimo - škola jahanja, rekreativno, terensko i terapijsko jahanje, pansion za konje
Hrvatski skijaški savez

Hrvatski Skijaški Savez - Info o skijanju, škola skijanja, skijališta ... Janica Kostelić, Nika Fleiss, Ana Jelušić
Ibus d.o.o.

Putnička agencija IBUS sa iskustvom pružanja turističkih usluga i usluga organiziranog prijevoza. S izuzetno profesionalnim djelatnicima i dokazanim iskustvom u organizaciji prijevoza i turističkim aražmanima, uspješno surađujemo s mnogim školama, tvrtkama, institucijama, ambasadama, udrugama i pojedincima.
Informatička škola Tema

Informatička škola TEMA radi neprekidno od 1985. U početku to su bili kratki tečajevi za građane i mladež, a od 1990. radi na temelju suglasnosti Ministarstva prosvjete i športa. Kao samostalna ustanova za obrazovanje odraslih počela ja s radom 2003. godine. Informatičko obrazovanje odraslih provodi se na nekoliko razina u cjelinama osposobljavanje i različiti tečajevi prema potrebi građana.
Inova, škola

Privatna srednja ekonomska škola INOVA s pravom javnosti započela je s radom u školskoj godini 2001./2002. upisujući već u startu učenike u sva četiri razreda, što je rezultat ugleda njezinih osnivača među učenicima i roditeljima kao i povjerenja u njihovu stručnost i predanost pedagoškom radu.
Instruktor d.o.o.

Instruktor d.o.o., Split - autoškola, škola stranih jezika, turistička agencija, veleprodaja.
IOŠ Virovitica

Industrijsko - obrtnička škola Virovitica - IOŠ Virovitica - Informacije o školi
Jadrankamen d.d.

Jadrankamen d.d., Pučišća. Sjedište Jadrankamena je u Pučišćima, izvorištu kameno-klesarskog zanata u Hrvatskoj gdje i danas postoji jedina srednja kamenoklesarska škola na ovom području Evrope. Jadrankamen d.d. u Pučišćima ima i svoj vlastiti hotel - hotel Porat koji je sagrađen u autentičnoj arhitekturi od izvornog bračkog kamena.
Kanico d.o.o.

Tvrtka 'Kanico' je opremila djelomično ili potpuno više ugostiteljskih objekata, škola, radničkih restorana, trgovina, nekoliko samostalnih kioska. Izrada projekata centralnog grijanja, ventilacijskih i klimatizacijskih sistema.
Karate klub Stenjevec

Karate klub Stenjevec je osnovan s ciljem okupljanja djece na izučavanju plemenite istočnjačke borilačke vještine, Shotokan stila. Nalazi se u gusto naseljenom dijelu Zagreba, spoju starih i novih zagrebačkih naselja, Stenjevec, Vrapče, Gajnice, Špansko, Malešnica. Klub ima izvrsnu suradnju s zagrebačkima osnovnim školama čiji učenici su članovi kluba.
Kezele, škola

Škola stranih jezika Kezele, Varaždin. Prednost privatnih škola je u tome da mogu promptno ogovoriti na potrebe i želje korisnika i u što većoj mjeri prilagoditi se interesima polaznika kako bi ih maksimalno motivirali u stjecanju znanja stranog jezika. Škola pruža učenje engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog i hrvatskog jezika za strance.
KGTŠ, Zagreb

Kemijska i geološka tehnička škola, obrazovanje kemijskih, geoloških i ekoloških tehničara te kozmetičara, proizvodnja: školska kreda, demineralizirana voda i tekući sapun, uskoro s novim imenom dr. Vladimir Prelog.
Kino klub Zagreb

Kino klub Zagreb - Produkcija, projekcija, informacije o članovima, filmski festivali, tečajevi, škola filma ...
Klet Bunčić

Klet Bunčić nudi bogatu gastro ponudu koja se sastoji od probranih jela po domaćoj recepturi, lovačkih specijaliteta, roštilja i jela ispod peke, kao i bogate švedske stolove. U pet dvorana kapaciteta od 60 do 650 gostiju možete upriličiti sve vrste svečanosti, proslava, banketa, koktela, kao i organizaciju seminara ili poslovnih prezentacija. Gostima nudimo mogućnost vožnje kočijom Martin Bregom, a vrtićima i školama nude se cjelodnevni boravak, izleti i škola u prirodi uz organizirani prijevoz vlastitim autobusom.
Klub hokeja na ledu, Zagreb

Službene stranice Kluba hokeja na ledu Zagreb. Povijest klupa, škola hokeja, foto galerije, linkovi ...
Konjički centar

Konjički centar i jahači klub Jarun - Jahanje rekreativno, sportsko, western, jahanje na ponijima za djecu, škola jahanjana na Jarunskom jezeru.
Korektnost d.o.o.

Auto škola Korektnost tvrtke Korektnost d.o.o., Jurja Dragišića 14, Zagreb. Informacije o autoškoli i osposobljavanju vozača motornih vozila.
Kozulic sport d.o.o.

Kozulic sport d.o.o., Čavle - Dugogodišnja suradnja sa Seac Diving Pro (društvo koje proizvodi i prodaje ronilačku opremu u Italiji) dozvolilo nam je, da u posljednjih par godina, razvijemo strukturu koja je potpora instruktorima, ronilačkim centrima, školama i samim roniocima.
Krnica dive, škola ronjenja

Škola ronjenja Krnica dive nalazi se u Zagrebu u Preradovićevoj 21. Organiziramo tečajeve ronjenja tokom cijele godine u Zagrebu a tijekom ljetnih mjeseci i na moru u Krnici. Krnica se nalazi na istočnoj obali Istre, udaljenom od Pule 25 km. Ovim putem vas pozivamo da posjetite naše stranice i saznate više o nama.
Kung Fu škola Safira

Kung Fu škola Safira je put tjelesnog, duševnog, umnog i duhovnog napretka. Umijeće je prilagođeno osobama koje žele razviti svoje neizražene energije. Tjelesno vježbanje, kao i umijeće samoobrane golim rukama i uporabom raznog hladnog oružja je upotpunjeno unutrašnjim radom usredotočenja misli, zornog predočavanja, posebnog disanja i različitih mogućnosti razmatranja.
Kvalitetna škola

Projekt Kvalitetna škola stvoren je 1990. godine u Rijeci. Namijenjen je djelatnicima koji rade u ustanovama odgoja i obrazovanja. Svrha mu je prenošenje ideja Teorije izbora i voditeljskog upravljanja, američkog autora Williama Glassera.
Laki start d.o.o.

Laki start d.o.o., prema rješenju Trgovačkog suda obavlja sve oblike škola vožnje, tehničkog i stručnog obrazovanja te ostalih obrazovanja, dok prema rješenju Ministarstva Unutarnjih poslova, obavlja poslove redovne autoškole potrebne za stjecanje vozačke dozvole. Osim redovne autoškole, Laki start provodi i školu defanzivne, školu sportske vožnje, školu terenske vožnje te sve oblike posebnih škola vožnje.
Lanico d.o.o.

Lanico d.o.o. je škola stranih jezika sa sjedištem u Osijeku koja od 1996. godine organizira tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle na području Osječko-baranjske županije. Do sada je u našoj školi tečajeve završilo više od 3500 djece te 6000 odraslih polaznika. U školskoj godini organiziramo tečajeve za predškolski uzrast, školsku djecu, odrasle i specijalizirane tečajeve za poduzeća.
Lexikon.hr

Lexikon.hr - teen web portal. Druženje, razmjena, dopisivanje, zabava, vijesti, zanimljivosti, škola...
Lingua KC

Lingua - Škola za strane jezike, Koprivnica. Naša škola osnovana je i počela raditi 1995. Djelatnost škole odnosi se na mogućnost učenja svih glavnih svjetskih jezika, ali se Lingua od samog početka opredijelila prvenstveno za engleski jezik, kao vodeći svjetski jezik. Osnovni princip rada i cjelokupnog programskog profila Lingue jeste kvaliteta usluge u učenju engleskog jezika, što podrazumijeva visoke standarde koji se odnose na programsku i logističku podršku.
Lingualab

Škola stranih jezika i poslovne komunikacije Lingualab iz Zagreba nudi vam specijalizirane tečajeve poslovnog jezika i usluge prevođenja.
Linguapax Vinkovci

Škola koristi europski standard označavanja stupnjeva (Common European Framework of Reference, Council of Europe). Linguapax Language School, Pavleka Miskine 10, Vinkovci.
Littera d.o.o.

Littera je škola za strane jezike koju godišnje pohađa preko tisuću polaznika svih uzrasta od predškolskog do odraslog, u raznim tečajevima engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika, te hrvatskog za strance. Nastava se odvija u našim učionicama u centru Samobora, kao i u raznim ustanovama na području Samobora i Svete Nedjelje. Po dogovoru tečajeve održavamo i u prostorima poduzeća.
Mačevalački klub ZŠM

Mačevalački klub Zagrebačka škola mačevanja - Informacije i događanja u mačevalačkom klubu Zagrebačka škola mačevanja koji je osnovan na tradiciji djelovanja sekcije Mačevalačkog saveza Zagreba Škola mačevanja, koja je okupljala djecu (djevojčice i dječake) u programima treninga i natjecanja mačevanja u dobnim skupinama do 11 i do 14 godina. Danas se orijentacija kluba temelji na usmjeravanju perspektivnih mladih mačevalaca prema visokim sportskim rezultatima.
Ma-Lu d.o.o.

MA-LU je privatna škola sa tradicijom više od 11 godina, iskusnim predavačima i računalnom opremom. Temeljem rješenja Ministarstva prosvjete i športa izvodi program osposobljavanja za samostalno vođenje računovodstva. Škola je smještena u Mandrovićevoj 12, u blizini Kvaternikovog trga.
Marina Frapa

Marina Frapa, Rogoznica, Dalmacija - Laguna trade d.o.o. - Usluge koje možete dobiti u marini 'Frapa': Servis jahti i brodskih motora, Rent a car, Rent a bike, rezervacije zrakoplovnih, brodskih, autobusnih i ostalih putnih karata, mjenjačnica, ugovaranje pomorskog osiguranja Vaših plovila i opreme, škola ronjenja, organizacija ribarenja i fish piknik, sportske aktivnosti
Mayestoso

Pozdrav svim ljubiteljima i uzgajivačima nama najdraže pasmine diljem svijeta. Naša ljubav prema njemačkom ovčaru počela je daleke 1966. god. kada sam tada kao srednjoškolac kupio prvog njemačkog ovčara ženku 'Neru' i prvo leglo ostvario 1968. god. Ime uzgajivačnice 'Crveni Mayestoso' nosi po jednoj liniji u uzgoju konja pasmine 'lipicanac'.
Medicinska škola BJ

Medicinska škola Bjelovar. Povijest, programi obrazovanja, dan škole, nova škola, klub prijatelja kazališta...
Medicinska škola Karlovac

Medicinska škola Karlovac, dr. Andrije Štampara bb, Karlovac. U nastavnom procesu obuhvaćeno je 14 profesora, 10 vanjskih suradnika, liječnika specijalista, jedan magistar farmacije, dva stručna suradnika, dva viša fizioterapeuta i 4 više medicinske sestre.
Medicinska škola OS

Medicinska škola u Osijeku - Dobra suradnja sa socijalnim partnerima, Kliničkom bolnicom Osijek, Zavodom za javno zdravstvo i drugim zdravstvenim ustanovama u županiji i šire omogućuje učenicima stjecanje znanja i vještina u 'stvarnim' uvjetima.
Medicinska škola RI

Medicinska škola u Rijeci - Novom mrežom škola u studenom 1992. godine osnovana je Medicinska škola u Rijeci koja obrazuje nove medicinske djelatnike u suvremenom hrvatskom, europskom i kršćanskom duhu.
Medicinska škola ZD

Medicinska škola Ante Kuzmanića u Zadru - Škola je započela s radom kao Primaljska, dok danas pored primalja obrazuje i medicinske sestre-medicinske tehničare i zdravstveno-laboratorijske tehničare.
Medicinski fakultet u Rijeci

Medicinski fakultet u Rijeci utemeljen je 1955. godine i kao takav najstarija je škola Sveučilišta u Rijeci. Ove godine fakultet slavi svoju veliku pedesetu godišnjicu postojanja. Od vremena svog osnutka, pa sve do danas Medicinski fakultet u Rijeci predstavlja jedno od glavnih žarišta medicinske znanosti i rasadnik brojnih kvalitetnih kadrova.
Memoria d.o.o.

Škola stranih jezika Memoria organizirana je po uzoru na slične u zapadnoj Europi. Sjedište škole nalazi se u Đakovu u ulici Bana Jelačića 35. Osim u Đakovu u protekle tri godine Škola Memoria organizirala je tečajeve i u Orahovici, Belišću i Osijeku. Svi profesori imaju akademski naslov i iskustvo u pouci stranih jezika koje permanentno nadograduju.
Mi - Va d.o.o.

Mi - Va d.o.o. - Nudimo proizvode od češkog porculana, kristala, kristalina, Simax vatrostalnog posuđa, ukrasne keramike, talijansko staklo i vrlo kvalitetna plastika, kineski porculan i keramika, Zenkerove kalupe za kolače i sitne potrepštine, emajlirano i RF posuđe, kvalitetni RF pribor za jelo. Opremamo kuhinje restorana, škola i vrtića. Ugostiteljski sitni inventar sa više od 150 vrsta čaša.
Mikrobiološko društvo

Hrvatsko mikrobiološko društvo. Pružanje stručne i znanstvene pomoći u unapređenju nastave iz mikrobiologije i srodnih disciplina na fakultetima, višim, srednjim i osnovnim školama te vrtićima i drugim obrazovnim organizacijama za djecu i mlade, a također i u privrednim organizacijama...
Milotić d.o.o.

Auto škola Milotić d.o.o. je osnovana 1990. godine, a prijevoz goriva vrši od '98. godine, kao ugovorni prijevoznik tvrtke OMV. U tvrtci je zaposlen 21 djelatnik, od kojih je 15 kvalificiranih vozača sa ADR licencama.
Mimica

Mimica - Sportski latinsko američki i standardni plesovi - Škola plesa
Mioš-Karlovac

Mješovita industrijsko-obrtnička škola - Korijene ove škole nalazimo u šegrtskoj školi osnivanoj u Karlovcu 1887. godine. Tijekom godina mijenjala je imena i programe rada u skladu s reformama obrazovanja i potrebama grada. Od 1991. godine djeluje kao samostalna škola za obrazovanje kadrova za potrebe obrtništva i industrije. Do 1998. godine škola je djelovala na Gazi, zajedno s Tehnološko-kemijskom školom, a tada se preselila na adresu Domobranska 2 u središtu grada.
Plesna škola Lolita

Plesna škola Lolita - Bogatstvo ritmova i koreografija namijenjeno svim uzrastima - Osiguravamo kompletnu organizaciju plesnih revija (latin, standard, akrobatski rock 'n' roll, step, break dance...)
Plesna škola Samba

Plesna škola Samba - Stranice plesne škole Samba iz Zadra. Plesna škola i plesni klub.
Plesni centar Fredi Zagreb

Plesni centar Fredi Zagreb - jedna od najpoznatijih plesnih škola u Hrvatskoj s programom učenja standardnih, društvenih i latinsko-američkih plesova. Stručni voditelji, u opuštenoj atmosferi, kroz satove zabave i druženja.
Plesni centar Livi

Plesni centar Livi, Čakovec. Plesni centar Livi nudi Vam široki izbor aktivnosti za djecu i odrasle kao što su pilates, aerobic, plesna škola, plesna radionica, mažoretkinje, cheerleaders, trbušni ples, manekeni i mnoge druge.
RivaOn

RivaOn - Obrazovni portal srednjih škola Zadarske županije. Plan i program stručnog usavršavanja prosvjetnih djelatnika.
Struk-line.hr

Internetska stranica programa pomoći Europske unije CARDS 2003 - Program za Hrvatsku Struk-line.hr - Osnovna namjera projekta je poboljšanje kvalitete i otvorenosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u Hrvatskoj putem razvoja mreža škola opremljenih za pružanje relevantnog i kvalitetnog osposobljavanja prema potrebama tržišta rada i pojedinaca.
Strukovna škola Đurđevac

Godine 1993. Strukovna škola Đurđevac imala je 40 zaposlenika, 1999. je imala 46 zaposlenika, a danas ima oko 50 zaposlenika. Od ove godine odlučeno je da će se Dan škole ubuduće održavati na Đurđevo kada se planira i otvorenje novosagrađenih učionica i praktikuma.
Strukovna škola Pula

Strukovna škola Pula obrazuje kadar u tehničkim, industrijskim i obrtničkim ( po klasičnom i dvojnom sustavu) zanimanjima. Škola ima i Izobrazbu odraslih polaznika u više zanimanja (prekvalifikacija i doškolovanje).
Strukovna škola Varaždin

Strukovna škola Varaždin - Varaždin slovi kao grad trgovaca, zanatlija i obrtničkih udruženja (cehova) kakvih je bilo u svim susjednim zemljama. Spominju se 62 razna cehovska udruženja (čižmaši, gumbari, mesari, mrežari, pećari, tesari.
Strukovna škola Virovitica

Strukovna škola Virovitica je najveća srednja škola u gradu Virovitici s ukupnim brojem 690 učenika i 63 zaposlena. U program obrazovanja uključena su sljedeća zanimanja: ekonomist, komercijalist, turističko-hotelijerski komercijalist, konobar, kuhar, slastičar i prodavač. Matična školska zgrada nalazi se u središtu grada.
Studij dizajna

Današnji Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu formiran je prožimanjem dviju metodika nastave, jedne baštinjene iz tradicije anglosaksonskih i opcenito zapadnih umjetnickih škola i druge zasnovane na metodici Visoke škole za oblikovanje u Ulmu.
Tehnička škola Karlovac

Danas se Tehnička škola Karlovac, usprkos padu interesa upisa u pojedina zanimanja, relativno uspješno nosi sa svim problemima. Tako se školske godine 2000./2001. neće upisati program strojarskih tehničara, ali ga 'dopunjujemo' upisom novog, po nama, perspektivnog programa - tehničar za mehatroniku.
Tehnička Škola Šibenik

Tehnička Škola Šibenik - Službene stranice Tehničke Škole u Šibeniku - Obrazovni program elektrotehničara-elektroničara omogućava stjecanje općeg obrazovanja iz prirodoznanstvenog i matematičkog područja što omogućava nastavak studija na fakultetima tehničkih znanosti.
Tehnička škola Virovitica

Tehnička škola Virovitica - Stranice Tehničke škole u Virovitici. Sveukupno Tehničku školu pohađa preko 500 učenika u 20 razrednih odjela čime je druga po veličini škola u gradu.
Morsko prase

Morsko prase - Web časopis o moru - Eseji i članci o moru, oceanu, regatama, (morskom) kuhanju, morskom nazivlju, škola jedrenja, škola brodskog kuhanja ...
MRK Sesvete

Muški Rukometni Klub Sesvete. MRK Sesvete. U tijeku je informativno prikupljanje predbilježbi klubova i škola za sudjelovanje na tradicionalnom natjecanju u organizaciji našeg kluba.
Muzički Atelje d.o.o.

Muzički Atelje d.o.o. škola za rock, pop i klasičnu glazbu počela je sa radom 2000. god. u Zagrebu. Tijekom dosadašnjeg rada, nastavu u našoj školi pohađalo je više od 600 polaznika različite dobi i uzrasta. Osnovni program traje 6. godina ili 12. stupnjeva.
Naj - domus d.o.o.

NAJ-DOMUS d.o.o. posluje i surađuje s dječjim vrtićima, centrima za odgoj i obrazovanje, osnovnim školama, domovima za starije i nemoćne, čitaonicama, pedagoškim i kulturnim ustanovama koje se bave odgojem i obrazovanjem djece i odraslih. Opskrba dječjih vrtića potrošnim materijalom, pedagoškom dokumentacijom, kancelarijskim priborom, opremanje dječjih vrtića didaktičkom opremom.
Našički interijer

Našički interijer - Našice - Do sada smo izgradili velik broj stambenih višekatnih objekata, škola, dvorana, bolnica i obiteljskih kuća
NB HOBBY&ART

NB HOBBY&ART su specijalizirani dućani za prodaju repromaterijala za izradu nakita, unikatnog nakita te ostalog hobby&art programa. NB HOBBY&ART dućani nude 10-25% popusta na gotovinsko plaćanje svim vrtićima, igraonicama, školama, te ustanovama i udrugama koje održavaju kreativne radionice.
Neptun d.o.o.

Tvrtka Neptun d.o.o. osnovana je 1989. godine, a djelatnosti tvrtke jesu: proizvodnja ronilačke opreme, servisiranje ronilačke opreme, škola ronjenja svih zvanja i kategorija - od sportskog i rekreativnog ronjenja pa sve do tehničkih ronjenja.
NK Dragovoljac

Nogometni klub Hrvatski Dragovoljac, Aleja pomoraca 25, 10020 ZAGREB. Škola nogometa NK Hrvatski Dragovoljac za dječake rođene 1996, 1997, 1998, 1999. i 2000. godine tijekom mjeseca lipnja i srpnja organizira besplatnu ljetnu školu nogometa.
NK Pomorac

Nogometni kluba Pomorac, Kostrena. U sklopu nogometnog kluba Pomorac djeluje i nogometna škola. Nogometni klub Pomorac Kostrena je amaterski sportski klub i neprofitna pravna osoba.
NSZSŠH

NEZAVISNI SINDIKAT ZAPOSLENIH U SREDNJIM ŠKOLAMA HRVATSKE
Njemačka škola

Njemačka internacionalna škola u Zagrebu - Nudimo poseban razred za pripremnu nastavu njemačkog jezika za djecu čiji materinji jezik nije njemački odnosno koja još ne vladaju njemačkim jezikom. U tom se razredu djeca intenzivno pripremaju za upis u Njemačku internacionalnu školu u Zagrebu.
Obrtnička škola Bjelovar

Obrtnička škola u Bjelovaru upisuje i obrazuje naučnike različitih obrtničkih zanimanja nastojeći udovoljiti potrebama gospodarstva i osobnim potrebama.
Octopus j.u. d.o.o.

Octopus - jezične usluge d.o.o. - Poduka poslovnih stranih jezika i prevođenje. Škola stranih jezika.
OGS Josip Runjanin

Josip Runjanin; Osnovna i srednja glazbena škola Vinkovci. Informacije o školi i glazbenom obrazovnom programu. Informacije o učenicima i profesorima, koncertima...
OKUD Istra

Već od osnutka OKUD Istra organizira i tečajeve sviranja na raznim instrumentima. Tako je 1968. godine ustanovljena i glazbena škola, koja je djelovala do 1975. godine. Početkom je 70-tih bilo upisano preko 500 djece u razne tečajeve. Sviralo se na violini, klaviru, gitari, klarinetu i ostalim puhačkim i gudačkim instrumentima. Od samih početaka, najbrojniji su uvijek bili harmonikaši.
Općina Mala Subotica

Općina Mala Subotica, ustanove, mjesni odbori, župa, udruge, sportska društva, osnovna škola ...
Oprema Tina

Oprema Tina - ugostiteljska, uredska i HTZ oprema. Bavimo se opremanjem ugostiteljskih objekata, trgovina, mesnica, škola, ureda...
Oprez d.o.o.

Oprez d.o.o. - Auto-škola Oprez iz Našica. Uz svoje dugogodišnje iskustvo pruža vam vrhunsku obuku i vodi vas do vozačke dozvole u najkraćem roku.
Osnovna montessori škola

Prva osnovna montessori škola vrši obrazovanje po montessori metodi. Potiče se individualni razvoj djece, također ima program za obrazovanje djece s poteškoćama u razvoju.
Osnovna škola Cavtat - Eko škola

Osnovna škola Cavtat - Eko škola
Osnovna škola Molve

Osnovna škola Molve - osnovno obrazovanje
Osnovna škola Petra Preradovića

Osnovna škola Petra Preradovića - Možete pronaći neke zanimljive podatke o OŠ Petra Preradovića u Zagrebu.
Osnovna škola Smiljevac

Osnovna škola Smiljevac, Zadar. Škola je smještena u sjeveroistočnom dijelu Zadra na području mjesnog odbora Smiljevac po čemu je i dobila ime. U školu dolaze učenici iz mjesnih odbora Smiljevac, Crvene kuće i Gaženica. Sa zapadne strane škole nalazi se prostor bivše vojarne, na kojem je u tijeku intenzivna stambena izgradnja.
Osnovna škola Žakanje

Osnovna škola Žakanje - Web stranice Osnovne škole Žakanje. Na stranici se nalaze osnovne informacije u svezi te škole, geografski položaj, sekcije i grupe unutar škole, popisi učenika i ostalo.
OŠ A. G. Matoš

Osnovna škola Antun Gustav Matoš - Vinkovci. U školsku zgradu uselilo se 1987. godine. Te je godine izvršena izmjena mreža škola i nova rajonizacija za polaznike škole. Škola se nalazi u naselju Lapovci, koje je još i sada u izgradnji. Uz objekt škole postoji velika športska dvorana.
OŠ ANG KC

Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski, Školska 5, Koprivnica. U cjelini gledano Antun Nemčić jedno je od najvećih imena našeg hrvatskog, mada nazvanog ilirskog, preporoda koji je, uza sve ostalo, tvorac jednog značajnog žanra u našoj književnosti.
OŠ Dr. Andrija Mohorovičić

OŠ Dr. Andrija Mohorovičić, Matulji. Škola je najprije nosila ime znamenitog čakavskog pjesnika Drage Gervaisa a danas se ponosi imenom znanstvenika Andrije Mohorovičića.
OŠ dr. Ante Starčevića

Osnovna škola dr. Ante Starčevića. Osnovni podaci o Osnovnoj školi dr. Ante Starčevića iz Zagreba. Škola raspolaže sa 12 klasičnih učionica, djelimice specijaliziranih (fizika i kemija), dvije specijalizirane radionice za tehničku kulturu, jednu manju učionicu za informatiku i dvoranu za tjelesnu i zdravstvenu kulturu.
OŠ Dragojla

Osnovna škola Dragojle Jarnević ima bogatu i dugu tradiciju odgojno obrazovnog i prosvjetiteljskog rada u gradu Karlovcu. Školu danas polazi preko 600 učenika u 26 razrednih odjela i ima pedesetak zaposlenika. Područne jedinice ustanove su: PŠ Kamensko i PŠ Popović Brdo.
OŠ Dubovac

Osnovna škola Dubovac, Primorska 9, Karlovac. Školska zgrada izgrađena je 1979. godine, izrazito moderan stil, nastava se održava u dvije smjene, 1. do 8. razred, 17 učionica, razredna nastava ima 4 učionice, 13 specijaliziranih kabineta...
OŠ Duga Resa

Osnovna Škola Ivan Goran Kovačić Duga Resa - Stranice Osnovne škole Ivan Goran Kovačić iz Duge Rese.
OŠ Dugo Selo

Osnovna škola Dugo Selo. Informacije o osnovnoj školi iz Dugog Sela. Informacije o nastavi, predmetima, ocjenama, aktivnostima...
OŠ Gojka Matuline

Obrtnička škola Gojka Matuline, Zadar. Obrazovanje učenika za zanimanja frizer i kozmetičar u području rada osobnih usluga obavlja se u Zadru već dugi niz godina. Škola obrazuje učenike za tri zanimanja u području rada osobnih usluga i to: frizer, pediker i kozmetičar.
OŠ Gospić

Osnovna škola dr. Jure Turić, Gospić. Škola je ustanova koja u svom sastavu ima: matičnu školu u Gospiću sa sjedištem u ulici Miroslava Kraljevića 15, te područne škole u Bilaju, Ribniku, Ličkom Novom, Brušanima, Trnovcu, Debelom Brdu, Smiljanu, Bužimu i Rastoci.
OŠ grofa J. Draškovića

Osnovna škola grofa Janka Draškovića, Zagreb. Informacije o osnovnoj školi grofa Janka Draškovića iz Zagreba.
OŠ Hodošan

Osnovna škola Hodošan ima u svom sastavu matičnu školu u Hodošanu s 9 odjela razredne i predmetne nastave, PŠ Sveti Juraj u Trnju s 2 kombinirana odjela razredne nastave te PŠ Palinovec također s 2 kombinirana odjela razredne nastave.
OŠ Ivana Meštrovića

Stranice Osnovne škole Ivana Meštrovića u Zagrebu. Naša je škola otvorena 1969. godine i od onda su u njoj stasale mnoge generacije koje pamte školske klupe noseći nadamo se lijepe uspomene. Web stranicama želimo ostvariti što bolji kontakt sa roditeljima, učenicima i svima zainteresiranima.
OŠ Jastrebarsko

Osnovna Škola Ljubo Babić Jastrebarsko. Informacije o osnovnoj školi Ljubo Babić iz Jastrabarskog. Informacije za učenike i roditelje o školi i nastavi.
OŠ Jure Kaštelana

Osnovna škola Jure Kaštelana, Vladimira Ruždjaka 2a, Zagreb. Pregled informacija o školi, razredima, predmetima, nastavnicima, učenicima...
OŠ Klinča Sela

Prva škola na području Klinča Sela utemeljena je 1880.g., a 1843 g. škola je izgorjela pa je 1947. izgrađena nova i imala je 105 učenika. OŠ Klinča Sela ima Područnu školu Repišće izgrađenu 1963. i Područnu školu Kupinec izgrađenu 1952.
OŠ Lučko

OŠ Lučko - Osnovna škola Lučko - Možete pronaći sve o našoj školi Lučko i o događajima u njoj. Informacije za učenike i roditelje.
OŠ Markuševec

OŠ Markuševec; Međunarodne Eko-škole su program osmišljen za provedbu smjernica odgoja i obrazovanja za okoliš na razini čitavih škola. Program Eko-škola jasno usmjerava način na koji se nastavni sadržaji o zaštiti okoliša, koji su dio redovnog nastavnog plana i programa, primjenjuju u svakodnevnom životu škole.
OŠ Matka Laginje

Osnovna Škola Matka Laginje. 'Otac Istre', kako je prozvan 90-ih godina XIX. st., dr. Matko Laginja rođen je 10. kolovoza 1852. u Klani na Kastavštini. Pučku školu pohađa u Kastvu, gimnaziju u Rijeci, pravo studira u Zagrebu i Grazu, gdje je diplomirao.
OŠ Mursko Središće

Osnovna škola Mursko Središće - Prema navodima dr. Franke Bauk u knjizi Povijest školstva i prosvjete u Međimurju pučka škola je u Murskom Središću fundirana 1851. godine te se ta godina može uzeti kao početak razvitka pučkog školstva u Murskom Središću.
OŠ Nazor Postira

Osnovna škola Vladimira Nazora - Postira. Početak školstva na našim otocima bilo je uvjetovano prilikama i neprilikama na njima. Poznato je, da je Hvar imao svoju školu odmah poslije dolaska Hvara pod mletačku vlast, 1420. godine. To je bila i prva javna Škola svjetovnog smijera u Hvaru.
OŠ Nikole Hribara

Osnovna škola Nikole Hribara izgrađena je 1983. godine kao četvrta škola u Velikoj Gorici. Iste je godine počela s radom pod nazivom OŠ Stjepan Fabijančić-Japa. Od samog osnutka u svom sastavu ima dvije područne škole: PRO Lomnica i PRO Gradići.
OŠ Pakoštane

Osnovna škola Pakoštane - Upoznajte našu školu, pogledajte foto arhivu, radove učenika i katalog školske knjižnice.
OŠ Petra Perice

Osnovna škola Petra Perice iz Makarske. Ovih godina školu je polazilo oko 500 učenika (od toga oko 35 učenika u područnim školama promajna i Veliko Brdo).
OŠ Pujanke

Osnovna škola Pujanke, Split. Pregled informacija o školi, nastavnicima, učenicima, pregled predmeta, školskih i izvan školskih aktivnosti...
OŠ Stjepana Kefelje

OŠ Stjepana Kefelje, Kutina. Prvi susret Eko-škola s područja Sisačko-moslavačke županije. Dobro došli na stranice Osnovne škole Stjepana Kefelje iz Kutine. Pregled svih nformacija o školi.
OŠ Stjepana Radića

Osnovna škola Stjepana Radića Metković nalazi se na lijevoj strani rijeke Neretve u gradu Metkoviću i pokriva područje veličine 20 km2, gdje živi 10.000 stanovnika. Školu pohađaju i učenici iz Bijelog Vira, Mliništa i Krvavca II.
OŠ Sveti Martin

Dobro došli na službenu web stranicu Osnovne Škole Sveti Martin na Muri. Na ovoj web stranici možete pronaći sve informacije koje su vezane uz našu školu pa i šire. Osnovna škola Sveti Martin na Muri nema područne škole. U Jurovčaku je do 1976. godine djelovala područna škola, ali je tada prestala s radom.
OŠ Sveti Matej

Osnovna škola Sveti Matej, Vozišće 13, Viškovo. Nastavu u školi pohađaju učenici sa sljedećih područja: Marčelji, Zorzići, Sroki, Kosi, Jugi, Saršoni, Garići, Mladenići, Viškovo, Stupari i Marinići. Škola nema područnih odjela.
OŠ Šestine

Osnovna škola u Šestinama utemeljena je 1863. g. Za osnutak škole zaslužni su bili grof Miroslav Kulmer (njezin veliki dobrotvor), veliki sudac županije zagrebačke Ljudevit pl. Raizner i kanonik prvostolne crkve zagrebačke Franjo Hauzer. God. 1878. školu je obišao i tadašnji hrvatski ban Ivan Mažuranić.
OŠ T. Ujević

Osnovna škola 'Tin Ujević', Zagreb - Osnovno obrazovanje - Informacije o osnovnoj školi Tina Ujevića iz Zagreba. Informacije za učenike i roditelje.
OŠ Trsat

Osnovna Škola TRSAT - Rijeka. Informaciji osnovnoj školi Trsat u Rijeci, povijest škole, raspored nastave, izvanškolske aktivnosti, događanja, linkovi...
OTŠ Ogulin

Obrtnička i tehnička škola Ogulin - Škola u svojoj redovitoj djelatnosti opslužuje programe / zanimanja koja proizlaze iz potreba obrtništva i gospodarstva, životne okoline i sklonosti učenika, nastojeći zadovoljiti potrebe za određenim kadrom usmjerenim prema zapošljavanju u određenim strukama / zanimanjima i nastavku školovanja na višim i visokim školama i fakultetima.
Papageno-Tours

Papageno-Tours iz Zagreba u suradnji sa dječjim vrtićima, školama, umirovljenicima, sindikatima, kolektivima... organizira izlete, jednodnevne i višednevne, zimovanja, ljetovanja, maturalna putovanja...
Peta gimnazija Zagreb

Godinama se u V. gimnaziju upisuju iznimno dobri učenici. Škola je prirodoslovno-matematičkog usmjerenja, no učenici pri upisu mogu izabrati jedan od tri programa obrazovanja. Naši bivši učenici uspješno su upisivali i završavali različite fakultete te je znatan broj njih postigao zavidne znanstvene rezultate.
Pilotska škola MGV

MGV je registrirana tvrtka za obuku privatnih pilota aviona, obuku u noćnom letenju i najam zrakoplova. Pilotska škola MGV d.o.o.
Piperković d.o.o.

Piperković d.o.o. za poduku iz informatike - Verificirana privatna informatička škola u Vinkovcima, obavlja edukaciju polaznika za rad na računalima. Osnovni i napredni tečajevi za fizičke i pravne osobe.
Plivački klub Novi Zagreb

Plivački klub Novi Zagreb - Plivačka škola. Informacije o plivačkom klubu iz Novog Zagreba.
Poljoprivredna škola

Poljoprivredna škola, Zagreb - Već više od pola stoljeća svoju školu gradimo na znanju, tradiciji i ljubavi prema prirodi. Najveća smo Poljoprivredna škola u Hrvatskoj. Trudimo se nove generacije naučiti živjeti u skladu s prirodom, te kako iskoristiti blagodati prirode ne uništavajući je. U skladu s tim načelom 22. travnja 2002. dobili smo i status Međunarodne Eko-škole.
Pomorska škola Split

Pomorska škola Split - Pomorska škola u Splitu utemeljena je carskim ukazom od 1849. godine, kada je odredjeno otvaranje, pored postojecih u Trstu i Rijeci, javnih drzavnih pomorskih skola i u Zadru, Dubrovniku i Kotoru.
Pomorska škola Zadar

Pomorska škola Zadar - Škola ostvaruje program srednje strukovno-tehničke škole iz područja rada promet, pomorski promet i strojarstvo u trajanju od četiri godine, a po završetku kojih se stjeće srednja stručna sprema.
Poslovna škola Delfin

Poslovna škola Delfin - Poslovna škola Delfin je elitni centar za razvoj menadžmenta namijenjen menadžerima koji žele dodati vrijednost svojoj poslovnoj karijeri, proširujući znanja i vještine. Program škole temelji se na iskustvima najuspješnijih svjetskih poslovnih škola, prilagođenim našem okruženju. Delfin-razvoj managementa d.o.o.
Poslovna škola Start

Poslovna škola Start djeluje četrnaest godina u Zagrebu i sedam godina u Rijeci. Primarna djelatnost škole je edukacija odraslih koji se žele dodatno usavršiti i steći određena znanja i kvalifikacije za rad u modernom poslovnom okruženju. Edukaciju provodimo u tri smjera.
POU Bjelovar

POU Bjelovar - Pučko otvoreno učilište Bjelovar - Danas POU u suradnji s nizom ustanova i poduzeća organizira razne oblike obrazovanja i djece i odraslih, a to su: tečajevi stranih jezika, igraonice, seminari za predavače engleskog jezika, informatički i knjigovodstveni tečajevi, pripreme polaznika za polaganje majstorskih ispita i ispita iz stručne osposobljenosti, osnovna škola za odrasle, tečaj govorne komunikacije, zaštita od požara, osposobljavanje za njegovatelje, cestare, ophodare, daktilografe itd.
POU Kotva

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE 'KOTVA' - Škola za obrazovanje odraslih i ostala zanimanja. Škola je počela 1997. godine sa izvođenjem srednješkolskog programa obrazovanja u zanimanjima vozač motornih vozila da bi se do danas sve više razvijala.
PP-Invest d.o.o.

PP-Invest je poduzeće za graditeljstvo, osnovano 1993. godine u Zagrebu. Specijalizirani smo za građenje, opremanje i sanaciju svih vrsta objekata kao što je: stambena zgrada, obiteljska vila, hotel, industrijski pogon, poslovni objekt, trgovački centar, crkva, kazalište, bazen, škola i drugi javni objekti.
PPVS Ožanić

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola 'Stanko Ožanić' (PPVS Ožanić). Osnovni ciljevi nastavnog programa u zanimanju Poljoprivredni tehničar-opći su stjecanje znanja i vještina potrebnih za rad u suvremenoj poljoprivrednoj proizvodnji.
Prehrambeno-tehnološka škola

Prehrambeno-tehnološka škola ima tradiciju dugu 50-ak godina, a povezana je s naglim razvojem prehrambene industrije. Nastavni se program realizira u 10 učionica, 6 kabineta, kod privatnih poduzetnika te u proizvodnim pogonima zagrebačkih tvornica Kraša, Zvijezde, Francka, Leda, Mlinara, Klare, Lure, Sljemena i Imesa.
Preporod, sindikat

Hrvatski školski sindikat Preporod osnovan je 11. lipnja 1994. godine. Prvi smo školski sindikat koji je registriran i za osnovno i za srednje školstvo. Imamo podružnice u osnovnim i srednjim školama diljem Hrvatske, od Metkovića i Buja do Goričana i Vukovara.
Prospero d.o.o.

Prospero - Škola stranih jezika - Škola specijalizirana za poduku stranih jezika za odrasle i studente te poduzeća uz multimedijsku nastavu. Usluge prevođenja. Helpdesk (primjeri životopisa, dopisa, ugovora, pomoć pri učenju) - besplatno! Online testiranje za engleski, njemački, talijanski i španjolski. Online prijava za tečaj. ISO certifikat 9001:2000.
PSEŠ, Katarina Zrinski

Obrazovanje za poduzetništvo, PSEŠ Katarina Zrinski, Selska cesta 119, 10000 Zagreb. Privatna srednja ekonomska škola Katarina Zrinski sa pravom javnosti.
PT škola u Zagrebu

PT škola u Zagrebu - Osposobljavanje za obavljanje poslova sudjelovanja u projektiranju, pripremi i vođenju proizvodnje, te operativnom vođenju i održavanju telekomunikacijskih sustava i mreža.
Pučko otvoreno učilište Pazin

Pučko otvoreno učilište Pazin. Knjižnica i čitaonica. Osnovna glazbena škola osnovana je1970. kao područno odjeljenje Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u Puli, a krajem 1972. postala je podružnicom Narodnog sveučilišta, danas Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu.
PUO Labin

PUO Labin - Pučko otvoreno učilište Labin. Informacije o Pučkom otvorenom učilištu Labin. Osnovna glazbena škola Matka Brajše Rašana pri Pučkom otvorenom učilištu. Narodni muzej Labin. Knjižnica i čitaonica. Kino Labin.
Putnička agencija Instruktor

Putnička agencija Instruktor, Split - Zimovanja za djecu i odrasle, skijanja, paket aranžmani. Školske ekskurzije i izleti. Dugogodišnje iskustvo, bogata ponuda po povoljnim cijenama. Škola u prirodi – Tugare – Etnografski muzej obitelji Radilović.
Ranch 'Barba Tone'

Ranch 'Barba Tone' - Otkrijte netaknutu prirodu jednog od najljepših dijelova zelene Istre na najljepši način - jahanjem. Na raspolaganju su Vam tri staze prilagođene svim uzrastima jahača, pa ugodno poslijepodne u prirodi mogu provesti cijele obitelji. Škola jahanja.
RC Triton

Ronilački centar TRITON - Ronilački centar na otoku Cresu, mjestu Martinšćica - Autokamp Slatina - Škola ronjenja - Ronjenje na sikama - SCUBA discover - za sve one koji žele zaroniti i upoznati se sa osnovama ronjenja - Ronjenja u spiljama
RK Metković

Rukometni klub Metković - Jamb. Tijekom godina u Klubu se razvila i kvalitetna škola rukometa koja je dala mnoge poznate igrače kao što su Patrik Ćavar, Slavko Goluža, Ivica Obrvan, Vladimir Jelčić i mnogi drugi.
Rock akademija

Prošle je godine program Rock akademije okupio gotovo pet stotina polaznika koji su usvajali znanja i vještine u sviranju i pjevanju. Nakon Srednje škole za popularnu i jazz glazbu koja je počela s radom prije par godine u ovom prostoru, započela je s radom i Osnovna škola za popularnu glazbu.
Rock'n'roll gimnazija

Rock'n'roll gimnazija je sportska udruga koja se bavi akrobatskim rock'n'rollom. Od početnih škola rock'n'rolla, rekreativaca do natjecatelja, osvajača europskih i svjetskih medalja.
Ronilački klub - Bubbledive

Ronilački klub - Bubbledive - Kao i proteklih godina nastavljamo raditi na popularizaciji ronjenja. Osim standardnih stvari kao što su škola ronjenja, predavanja, izleti i tulumi, nastavljamo i s Zlatnim Ringom.
RŠK, Karlovac

Na inicijativu Rukometnog saveza Karlovačke županije i Trenerske organizacije Rukometnog saveza Karlovačke županije, početkom školske godine 2001/2002. god., po prvi puta na području Grada Karlovca, započela je s radom Rukometna škola Karlovca. RŠK, Karlovac.
Rukometna škola Jastrebarsko

Sa radom smo počeli u proljeće 2004 godine te smo nastupali na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u mini rukometu za 1993 i 1994 godište kako u ženskoj tako i u muškoj konkurenciji. Rukometna škola Jastrebarsko.
S.M. d.o.o.

Autoškola Prigorje - S.M. d.o.o., Zaprešić. Trening sigurne vožnje je naziv za program dopunskog osposobljavanja vozača koji sadrži vježbe sigurne vožnje i grupnu radionicu o sigurnosti cestovnog prometa i psihosocijalnim odnosima među sudionicima cestovnog prometa.
Sailing Ana d.o.o.

Adriatic Nautical Academy - Academia Navalis Adriatica, škola jedrenja i jedriličarskih vještina osnovana je 1988. Školu je osnovao gospodin Veljko Barbieri, osnivač ACI-ja i tadašnji direktor, u čijem je sastavu škola uspješno poslovala do 1996.
SC Oranice

Sportski centar Oranice, Zagreb - tenis, fitness, aerobic, masaža, teniski tereni, škola tenisa, tehnogym sprave, pilates, body workout.
Scuba Adriatic

Scuba Adriatic Zadar - Škola ronjenja - probno ronjenje ronilački izleti noćno ronjenje iznajmljivanje opreme punjenje boca mogućnost ostavljanja opreme u centru
Seoski turizam Obitelj Kezele

Seoski turizam Obitelj Kezele - Domaća kuhinja, vina i podrum, rekreacija i zabava, kulturne zanimljivosti, ručkovi, organizacija izleta i proslava, sezonske fešte, jahanje i škola jahanja...
Sestre franjevke

Školske sestre franjevke - Djelatnosti kojima se sestre bave slijedeće su: katehizacija i vjeronauk u školama, misijski rad, duhovne obnove za mlade, izrada crkvenoga ruha, zdravstveno-njegovateljska služba u bolnicama i staračkim domovima, vođenje crkvenog pjevanja, vođenje domaćinskih poslova, sakristanska služba i uređivanje crkava, socijalni i karitativni rad.
Sindikat školstva

Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu, Sindikat školstva. Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu osnovan je 18. siječnja 1997. godine. Član sindikata može postati svaki zaposlenik u odgojno-obrazovnoj ustanovi. Jedini je sindikat koji u svom ustroju obvezno formira: Odbor nenastavnog osoblja, Odbor stručno-razvojne službe, Odbor specijalnih i posebnih škola i Odbor ravnatelja.
Sketchpad - Proven

Sketchpad program namijenjen je učenicima, studentima, profesorima, te školama za učenje matematike na zanimljiviji, zabavniji i vizualan način. Program nudi niz mogućnosti kako vizualno shvatiti matematičke odnose, matematičke funkcije i formule. Sketchpad program za matematiku, Proven grupa d.o.o.
Skijaški klub Jaska

Skijaški klub Jaska osnovan je 2000. na inicijativu jaskanskih entuzijasta skijanja, a 2001. krenulo se sa aktivnim radom. Organizirani su jednodnevni izleti, obiteljska zimovanja sa školama skijanja. Krenulo se i sa treniranjem natjecatelja i natjecanja u gradskom, županijskom i državnom rangu.
Smarag Solin

Obrazovni centar Smarag Solin - škola stranih jezika. Poduzeće Smarag već dugi niz godina nudi mogućnost svim svojim polaznicima da brzo i kvalitetno savladaju strane jezike. U našoj školi možete naučiti mnoge svjetske jezike.
Smart - škola

Smart - škola stranih jezika organizira tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika, organizacije dječjih rođendana, kreativnih radionica i jezičnih igraonica, te usluge prevođenja.
Snowlion Hrvatska

Ime Snowlion potječe iz tradicije tibetanskog budizma gdje je snježni lav bio štovan kao zaštitnik duhovnog učenja. Snowlion škola promiče duhovnost na esencijalnoj ljudskoj razini i ne prakticira i ne slijedi niti jednu religiju ni političko uvjerenje. Snowlion je mjesto za sve koji žele raditi kao iscjelitelji-terapeuti, kao i za one koji žele ući dublje u sebe i rasti na svim razinama svog bića.
Sokrat - Škola stranih jezika

Sokrat - Škola stranih jezika - Nudimo: klasične tečajeve 2 x 2 sata tjedno u trajanju od jednog semestra, tečajeve za srednjoškolce, s nastavom u smjenama, individualne tečajeve, trajanjem i intenzitetom prilagođene polazniku, tečajeve poslovnog jezika, konverzacijske tečajeve, tečajeve za polaznike u tvrtkama
Sova, škola

Sova - Zagreb, prva i najveća škola stranih jezika u Hrvatskoj. Sova je tijekom svih ovih godina kontinuirano razvijala vlastiti pristup na planu metodike podučavanja stranih jezika, prateći najsuvremenija svjetska dostignuća. Surađuje s poznatim svjetskim jezičnim centrima, kulturnim ustanovama i diplomatskim predstavništvima, a u suradnji s nekom od njih provodi međunarodno priznate ispite.
Split Mačevanje

Mačevalački klub Split je osnovan, ili bolje rečeno obnovljen, 1976. godine povodom priprema našeg grada za domaćinstvo VIII mediteranskih igara održanih 1979. Od samog pokretanja polaznici škole mačevanja bilježe zapažene rezultate na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Već prva generacija osvaja prva prvenstva osnovnih škola Hrvatske, državna prvenstva i mnoge turnire.
Srednja gospodarska škola

Srednja gospodarska škola - Privatna turistička i ekonomska škola s pravom javnosti. Informacije o Srednjoj gospodarskoj školi.
Srednja škola Blato

Srednja škola Blato svoja vrata otvorila je 11. prosinca 1921. godine, kao Građanska škola. Prvi upravitelj Građanske škole bio je Antun Radić, te uz njega učitelj Nikola Raško. U prvi razred bilo je upisano 40 muške i 20 ženske mladeži.
Srednja škola Pakrac

Vijesti iz Srednje škola Pakrac i učeničkog doma. Srednja škola Pakrac, nastavnici, predmeti, učenici, aktivnosti, novosti...
Srednja škola Zlatar

Zlatarska srednja škola postoji kao gimnazija od 1991. Naknadno je dobila program upravnih referenata i program tehničara PT prometa te započinje raditi kao samostalna ustanova, jer je u prvim godinama radila u sklopu SŠ Konjščina. 2003. godine uveden je program tehničara za računalstvo.
SSŠ Makarska

Srednja strukovna škola Makarska. Informacije o Srednjoj strukovnoj školi iz Makarske, nastavnom planu i programu.
SŠ Benkovac

Srednja škola kneza Branimira Benkovac - Škola se nalazi u središtu Benkovca, ima sportsku dvoranu i prostrane vanjske terene.
SŠ Buje

Srednja škola Vladimir Gortan, Buje - Stranice škole donose novosti, povijest škole, informacije o upisima, popis učenika, forum i mnogo više.
SŠ Daruvar

Srednja škola Daruvar. Informacije o Srednjoj školi iz Daruvara, pregled povijesti škole, nastavnog plana, programa i aktivnosti.
SŠ Duga Resa

Srednja škola Duga Resa - Opća gimnazija, grafički dizajner, modni stilist, finomehaničar, puškar, krojač - dvojni sustav, tehničar zaštite osoba i imovine...
SŠ Isidora Kršnjavoga

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice. Počeci srednjoškolske naobrazbe u Našicama sežu u daleku prošlost, u doba franjevačke gramatičke škole tijekom 18. stoljeća, koja je osnovana 1708. godine. Bio je to sažeti program isusovačke gimnazije, gdje su mladi franjevci učili Ratio studiorum» ili humaniora.
SŠ Ivan Švear

Srednja Skola Ivan Švear, Ivanić Grad - Chat, portal hrvatskih škola, oglasna knjiga, Hrvatska programerska liga i programerski linkovi. Srednjoškolsko obrazovanje na području Otoka Ivanića (bivša općina, a danas grad Ivanić Grad, općina Kloštar Ivanić i općina Križ), počinje šk. godine 1962./63.
SŠ Ivana Trnskoga

Srednja škola Ivana Trnskoga, Hrvatska Kostajnica. Obrazujemo krojače, šumarske tehničare, industrijske mehaničare, gimnazijalce i ekonomiste.
SŠ Korčula

Srednja škola Korčula utemeljena je odlukom Skupštine općine Korčula 9.studenog 1992. godine, a slijednica je Centra za usmjereno obrazovanje učenika (utemeljenog 1977. godine), Gimnazije Korčula (utemeljene 1954. godine) i Škole učenika u privredi (kao škola za zanate djeluje od 1913. godine).
SŠ Krapina

Srednja škola Krapina i knjižnica. Informacije o Srednjoj školi u Krapini i knjižnici.
SŠ Makarska

Srednja škola Fra Andrije Kačića Miošića - Makarska. Škola nosi naziv Srednje škole fra Andrije Kačića Moišića i dijeli prostor sa Srukovnom školom. Školska zgrada ima površinu oko 4200 m2, 21 učionicu i kabinete.
SŠ Mate Balote

Srednja škola Mate Balote, Karla Huguesa 6, Poreč. Danas je poljoprivredna škola sastavni dio jedinstvene ustanove koja se zove 'Srednja škola Mate Balote Poreč', u sklopu koje se nalaze još ekonomska škola, trgovačka škola i gimnazija (jezična i opća).
SŠ Metković

Srednja škola Metković - Informacije o Srednjoj školi iz Metkovića.
SŠ Opuzen

Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen. Škola je započela s radom 01. rujna 2003. godine, Odlukom Dubrovačko-neretvanske skupštine o osnivanju Srednje poljoprivredne i tehničke škole u Opuzenu.
SŠ Oroslavje

Srednja škola Oroslavje - Škola djeluje na području grada Oroslavje u kojem je jedina srednjoškolska ustanova, a pokriva i područje bivše općine Donja Stubica. Otuda i potreba da programi Škole budu takvi da mogu zadovoljiti interese učenika koji prema školi gravitiraju.
SŠ Tina Ujevića

Srednja škola Tina Ujevića Kutina. Trenutno se upisuju dva razreda opće gimnazije, jedan razred prirodoslovno-matematičke gimnazije i dva razreda smjera ekonomist. Ukupno ima dvadeset razreda i školu u prosjeku pohađa 600-tinjak učenika.
SŠ Veli Lošinj

Srednja škola Vela Luka - Veli Lošinj. Informacije o srednoj školi i srednjoškolskom nastavnom programu. SŠ Veli Lošinj.
SŠ Vladimira Preloga

Prirodoslovna škola Vladimira Preloga - Polivalentna srednja škola koja obrazuje učenike u smjerovima: prirodoslovna gimnazija, kemijski tehničar, ekološki tehničar, geološki tehničar, kozmetičar (bivša Kemijska i geološka škola - ime promijenjeno 2004).
Start d.o.o.

START d.o.o. autoškola i ovlašteni MAZDA servis i prodaja, poduzeće je koje osnovano 1990 godine. Osnivači i vlasnici istog su bračni par Franjo i Vesna Novak iz Male Subotice. START je ovlašteni trgovac i serviser vozila MAZDA za Republiku Hrvatsku i kao takovo djeluje na području Međimurske i Varaždinske županije, a i šire, sa dva prodajna salona vozila.
Stiefel Eurocart d.o.o.

Tvrtka Stiefel Eurocart d.o.o. je tvrtka koja se bavi izradom zemljovida i karti namijenjenih uredima, školama i građanima. Tvrtka ima 24-godišnje međunarodno iskustvo i prisutna je u devet zemalja širom Europe. Poduzeće Stiefel u Hrvatskoj osnovano je 2005.godine sa sjedištem u Varaždinu. Glavna djelatnost Stiefel Eurocart je izdavanje karti koje su namijenjene potrebama škola, ureda i institucija, kao i asortiman prigodnih poklona za Vaše poslovne partnere!
Sunny village

Sunny village je škola za učenje engleskog jezika, locirana u podravskom selu Jagnjedovcu. Kroz školu prošle su mnoge generacije učenika, neki od kojih su nastavili sa studiranjem engleskog jezika. Ponosimo se činjenicom da su neki od naših najboljih učenika osvojili i međunarodne stipendije te boravili u Engleskoj i Americi. HELLO ELC
Suuza, Zabok

Nakon razdruživanja Centra škola se ponovno osamostaljuje pod nazivom Tekstilna škola Zabok. Pod utjecajem općih makroekonomskih kretanja u Krapinsko-zagorskoj županiji škola uvodi nova područja obrazovanja (područje likovne umjetnosti i područje grafike), te od 2002. godine djeluje pod nazivom Strukovno i umjetničko učilište Zabok (Suuza).
Šimanović

Turističko seljačko gospodarstvo Šimanović - Organiziramo jednodnevne izlete škola i vrtića, proslave svih vrsta svečanosti, poslovne sastanke i prezentacije, izlet u ornitološki park Crna Mlaka. Na gospodarskom imanju uzgajamo domaće životinje i u stakleniku sami proizvodimo ekološki zdravu hranu.
ŠK Lavići

Škola košarke Lavići, Dubrava, Zagreb. ŠK Lavići.
Škola Šimunić

Škola stranih jezika ŠIMUNIĆ počela je radom 1991. godine. U tom razdoblju ustrajnim smo i predanim radom postigli renome škole visoke kvalitete poduke, korektnosti i profesionalnosti. Od 1996. godine radimo u vlastitoj novoj školskoj zgradi koju smo sagradili i dizajnirali za potrebe suvremene multimedijalne nastave engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika.
Škola za cestovni promet

Škola za cestovni promet, Zagreb. Škola je utemeljena 1949. godine kao Saobraćajna tehnička škola. Djelovala je na više lokacija (Kraljevićeva ulica, Jakćeva ulica, te od 1986. godine na Kennedyjevom trgu). Od početka rada Škola se bavi i obrazovanjem odraslih polaznika.
Škola za primalje

Škola za primalje Zagreb nalazi se na Vinogradskoj cesti 29, u krugu Kliničke bolnice Sestre milosrdnice. To je četverogodišnja strukovna škola koja u svom sastavu ima i učenički dom za smještaj učenica koje dolaze u Školu s područja izvan Zagreba.
Škola Zlatnog Ružina Križa

Lectorium Rosicrucianum ili Međunarodna Škola Zlatnog Ružina Križa nastoji tražitelje za istinom povesti putem zlatne niti koja iz labirinta naše krhke realnosti vodi prema istini, uputiti ih i s njome povezati.
Školski servis d.o.o.

Školski servis d.o.o. Zagreb, od utemeljenja 1951. godine kao osnovnu djelatnost ima opremanje prosvjetnih, znanstvenih i kulturnih objekata. Naša se odnosi na izradu tlocrtne dispozicije opreme, troškovnika i druge projektne dokumentacije, kao i na opremanje spomenutih objekata: vrtića, škola, fakulteta, sportskih dvorana, knjižnica i dr.
ŠNM Naftaš Ivanić

Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić (ŠNM Naftaš Ivanić). U školi nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić trenutno radi 7 selekcija (Prstići, Limači I, Limači II, Mlađi pioniri, Stariji pioniri, Kadeti i Juniori) koje broje preko 200 djece i trenira ih redovito 8 trenera sa potrebnom stručnom pedagoškom spremom.
ŠNZ Andrija Štampar

Škola narodnog zdravlja Andrija Štampar - Zagreb - Kampanja 'Recite DA nepušenju' projekt je Ministarstva zdravstva, a izvršni koordinator Škola narodnog zdravlja 'Andrija Štampar'.
Šoić d.o.o.

Šoić d.o.o. - Auto škola Šoić, Samobor - Stranice auto škole Šoić u Samoboru. Polaganje svih kategorija po povoljnim cijenama. Moderno opremljen prostor smješten u sjedištu autoškole na adresi Giznik 2, Samobor. Šoić d.o.o. generalni je uvoznik INTER-JECT sustava za dijagnozu i čišćenje sa zaštitnim djelovanjem.
ŠPK Top Step

Športski plesni klub 'TOP STEP' - Djeluje na području grada Siska i Sisačko-moslavačke županije s glavnim ciljem širenja športsko plesne kulture i zdravog načina života. U klubu djeluje plesna škola za građanstvo svih uzrasta i športsko plesni klub.
ŠPUD, škola

Škola primijenjene umjetnosti i dizajna, Zagreb - ŠPUD. Informacije o školi primijenjene umjetnosti i dizajna.
Šumarska i drvodjelska škola Karlovac

Šumarska i drvodjelska škola Karlovac omogućuje srednješkolsko obrazovanje: šumarstvo, meteorologija, drvodjelstvo
Taekwondo Dubrava

Sportski klub Taekwondo Dubrava. Informacije o taekwondo klubu. Mala škola TKD, rekreacija za žene, kondicijski treninzi, Tae Bo, Pilates...
Tehnomat d.o.o.

Tehnomat d.o.o. - Prodaja guma Pirelli, Ceat, škola sigurne vožnje Tihomir Filipović. Škola sigurne vožnje Tihomira Filipovića djeluje od 1998. godine i kroz Školu je do sada prošlo preko 2000 polaznika.
Telefax d.o.o., Split

Telefax d.o.o., Split - Autoškola za sve kategorije; strani jezici – engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski; kompjuteri – škola i tečaji za djecu i odrasle; obrazovanje i prekvalifikacija odraslih.
Tesla, škola

Nastavni program u I. tehničkoj školi TESLA; Elektrotehničar; Strojarski tehničar. 2001. godine I. tehnička škola mijenja ime u I. tehnička škola TESLA. Informacije o školi.
TIOŠ, Čakovec

Tehnička, industrijska i obrtnička škola Čakovec. Informacije o školi, nastavi, predmetima, profesorima... Informacije o obrazovanju.
TKŠ Karlovac

Tehnološko - kemijska škola Karlovac u četverogodišnjem i trogodišnjem trajanju obrazuje učenike za zanimanje: poljoprivredni tehničar - fitofarmaceut, prehrambeni tehničar, ekološki tehničar, veterinarski tehničar i cvjećar.
Tommy d.o.o.

Autoškola Tommy iz Požege je jedna od najstarijih privatnih škola u Hrvatskoj. Škola je smještena u centru grada Požege u ulici Vjekoslava Babukića 25. Osposobljavamo kandidate za uspješno polaganje vozačkog ispita M, A1, A, B, C1, C, C1+E i C+E kategorije.
Tratinčice

Osnovna glazbena škola 'Aleksandra Jug-Matić', Dječji zbor Tratinčice. Informacije o školi i dječjem zboru.
Treća OŠ Bjelovar

U školi 'III. osnovna škola Bjelovar' zarana djeluju mnoge izvannastavne aktivnosti (radio-amateri, foto-amateri, modelarska sekcija, folklorna, baletna i dramska sekcija te literarna i filmska) u kojima uzore traže i današnji učenici ove škole.
Trgovačka škola Zagreb

Trgovačka škola Zagreb - Učenicima je na raspolaganju 14 klasičnih učionica, 2 informatička kabineta, kabinet poznavanja robe, praktikum, knjižnica, 2 dvorane za tjelesni odgoj, a športski tereni oko škole sadrže kombinirana igrališta.
TŠ Ruđera Boškovića

Tehnička škola Ruđera Boškovića. Elektrotehničar, tehničar za računalstvo, tehničar za elektroniku, tehničar za radiokomunikacije, tehničar za mehatroniku, tehničar za očnu optiku.
Turistički menadžment

Visoka škola za turistički menadžment u Šibeniku - Naš interdisciplinarni studij turističkog menadžmenta i poslovne informatike omogućava obrazovanje za rad u nautičkom turizmu, ugostiteljstvu i softwareskim firmama u cijelom svijetu, potiče Vašu kreativnost i razvija natjecateljski duh.
Učiteljska škola

Visoka učiteljska škola u Petrinji. Službena stranica Visoke učiteljske škole u Petrinji. Informacije o Visokoj učiteljskoj školi u Petrinji.
Učiteljski fakultet

Učiteljski fakultet u Rijeci pravni je sljednik Visoke učiteljske škole u Rijeci i Visoke učiteljske škole u Gospiću koje su kao pravni subjekti prestale s radom 2006. godine. Prestankom rada Visokih učiteljskih škola u Rijeci i Gospiću, studenti Škola postali su studenti Učiteljskog fakulteta u Rijeci, s pravom da dovrše započete studije prema programima i uvjetima koji su važili prilikom upisa u prvu godinu studija.
Učiteljski fakultet

Učiteljski fakultet (Visoka učiteljska škola u Osijeku). Sustavna izobrazba učitelja u Osijeku neprekidno traje od 1893. godine, kada je osnovana Učiteljska škola. Od 1961. godine djeluje Pedagoška akademija, gdje su se obrazovali nastavnici za rad u osnovnim školama, a od 1972. godine i odgojitelji predškolske djece.
Učiteljski fakultet, Zagreb

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu je visokoškolska, umjetnička i nastavna ustanova koja je organizirala: četverogodišnji studij za učitelje u primarnom obrazovanju, dvogodišnji studij za odgojitelje predškolske djece, pedagoško, psihološko i didaktičko obrazovanje predmetnih nastavnika koji studiraju na drugim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu, programe dopunskoga pedagoškog, psihološkog i didaktičkog obrazovanja za nastavnike stručnih predmeta u srednjim školama.
Udruga autora udžbenika

Udruga autora udžbenika neovisna je i neprofitna stručno-znanstvena udruga autora udžbenika i metodičkih sredstava koji su u Republici Hrvatskoj odobreni, na temelju zakona i propisa, za uporabu u osnovnim i srednjim školama, u visokom školstvu i u ostalim obrazovnim ustanovama.
Udruga 'Dobri val'

Udruga 'Dobri val' - Redovite aktivnosti udruge: razvijati među građanima ljubav prema moru, pomorskim djelatnostima, prema životu uz more i u moru, te na taj način doprinositi jadranskoj orjentaciji naše domovine, poticati i razvijati sportsko i rekreativno jedrenje s ciljem što veće masovnosti, osnivati i pomagati rad škola jedrenja ...
Udruga Zenyoga

Zenyoga je oblik yoge koji se temelji na načelima kineskog zen budizma. Vježbanje - seminari - učiteljska škola. Udruga Zenyoga, Zagreb.
Unikem d.o.o.

Unikem d.o.o. zastupa njemačke tvrtke UZIN UTZ AG i UHU GmbH & CO KG. UZIN, jedan od najvećih svjetskih proizvođača građevinskih ljepila, cementnih estriha, izravnavajućih masa i ostalih pratećih proizvoda za završne (pretežno podopolagačke) radove u graditeljstvu. UHU spada među vodeće svjetske proizvođače ljepila za uporabu u domaćinstvima, uredima, vrtićima i školama, kao i ljepila za specijalne namjene.
Unisport

Unisport - Univerzalna sportska škola - Univerzalna sportska škola omogućuje djeci predškolske i školske dobi upoznavanje sa elementima svih sportova pod nadzoram odgajatelja i profesora TZK.
UPJG, škola

UPJG - Privatna srednja škola; Učilište za popularnu i jazz glazbu s pravom javnosti - Plan i program srednje škole za popularnu i jazz glazbu rezultat je sinteze određenih postignuća tradicionalne glazbene pedagogije i sastavnica popularnih glazbenih stilova i pravaca dvadesetog stoljeća.
Veslački savez Zagreba

Veslački savez Zagreba - Povijest VSZ, vijesti, regate, škola veslanja, regatni centar, galerija, linkovi, kontakt...
Vindor, obuka pasa

Škola za obuku pasa Vindor - Način na koji radimo u školi naziva se sistem pozitivne motivacije odnosno Kliker trening. To znači da pse maksimalno nagrađujemo za njihove usjpješno izvedene radnje, bilo da su ih učinili samostalno ili uz našu pomoć. Bazira se na operntnom ponašanju prema kojem životinje uče u prirodi.
Virginia d.o.o.

Virginia d.o.o. Split - Fortuna-cruising, luksuzne jedrilice i jedrenjaci sa posadom. Iskoristite mogućnost plovidbe Jadranom sa profesionalnom posadom, jedrenje, regate, team building, vjenčanja i godišnjice, events, škola jedrenja, osnove navigacije, avanturističke rute po otocima, navigacijski programi kreirani po vašim željama, big game fishing, ribolov sportski i profesionalni i ronjenje.
Visoka škola za IT

Uloga stručnog prvostupnika informacijskih tehnologija u skladu je s tendencijama u društvu da se svakodnevni, ali značajni i složeni, tehnički poslovi obavljaju uz pomoć kvalitetno osposobljenih stručnjaka. Visoka škola za informacijske tehnologije, Zagreb.
Visoka škola za sigurnost

Širenje ideja i prenošenje spoznaja o suvremenom pristupu integralnoj sigurnosti kroz školovanje i usavršavanje stručnjaka sigurnosti, radničkih predstavnika, poslodavaca i njihovih ovlaštenika. Visoka škola za sigurnost - VSS.
Visoka učiteljska škola u Čakovcu

Visoka učiteljska škola u Čakovcu - Sve informacije o razredbenom postupku, nastavnicima, učenicima i školi. Obavijesti o ispitnim rokovima i kolegijima.
Visoka učiteljska škola u Splitu

Visoka učiteljska škola u Splitu - Programom škole se osposobljava učitelj koji podučava učenike prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda osnovne škole. Također je osposobljen za rad u petom i šestom razredu osnovne škole, i to za onaj predmet koji studira kao pojačani.
Visoka zdravstvena škola

Visoka zdravstvena škola - Studij sestrinstva, fizioterapije, sanitanih inženjera, radne terapije, inženjera medicinske radiologije i inženjera medicinske laboratorike
Vox perfecta

Škola za strane jezike Vox perfecta - škola stranih jezika za engleski, njemački, talijanski, španjolski, hrvatski, francuski, portugalski i dr.jezike, te prevođenje. Povoljni tečajevi stranih jezika za građanstvo i tvrtke, kao i prijevodi.
VPŠ Libertas

Visoka poslovna škola Libertas. Nastavni program stručnog studija Poslovne ekonomije omogućuje studentu stjecanje znanja, vještina i alata za obavljanje raznovrsnih poslova i radnih zadataka u svim područjima gospodarskog života.
Waldorfska škola

Waldorfska škola u Zagrebu je privatna osnovna škola u kojoj se provodi alternativni program obrazovanja. Nastavni plan, utemeljen na waldorfskoj pedagogiji, odobren je od nadležnog ministarstva.
Wave boarders shop

Wave boarders shop je dućan za sve wind & kite surfere, snowboardere i wakeboardere. Škola jedrenja i oprema za jedrenje - Naučite surfati na dasci u našoj školi windsurfa uz kvalitetne učitelje za svega nekoliko sati
XVIII. gimnazija

XVIII. gimnazija se izdvojila 1991 iz Obrazovnog centra za jezike, te kao samostalna škola djeluje od 1991. godine. XVIII. gimnazija obavlja djelatnost srednjeg školstva i ostvaruje gimnazijski odgojno-obrazovni program jezičnog tipa za stjecanje srednje školske spreme.
Zagrebački centar za poduku d.o.o.

Zagrebački centar za poduku d.o.o. - Privatna škola kojoj je osnovna djelatnost poduka. Osnovana od malog broja profesionalaca, škola je ubrzo popunila svoje redove najboljim profesorima. Priprema za polaganje razredbenih ispita.
Zdenac, udruga

Udruga Zdenac je mjesto susreta sa samim sobom, Bogom i zajednicom. Iskustvo Božjeg milosrđa temeljno je nadahnuće svakog člana Zdenca. Zdenac je škola cjelovitog razvoja osobnosti s ciljem uobličenja Isusu, misionaru milosrđa.
ZZJZ Osijek

Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije provodi specifičnu preventivnu zdravstvenu zaštitu djece i mladeži, osobito u osnovnim i srednjim školama te fakultetima na svom području, prati, proučava, evaluira i izvješćuje o zdravstvenim potrebama i funkcionalnoj onesposobljenosti starijih ljudi te predlaže zdravstvene mjere za svoje područje.
Žiger d.o.o.

Škola stranih jezika Žiger iz Varaždina ima tradiciju dugu petnaest godina u djelatnosti poduke stranim jezicima polaznika svih uzrasta. Žiger d.o.o.
ŽOK Bjelovar

Ženski odbojkaški klub Bjelovar. Ciljevi i zadaci su što veći broj ženske mladeži upoznati s tehnički zahtjevnim, ali atraktivnim sportom. Postavljenje zadatak da se učini testiranje u petim i šestim razredima osnovnih škola kako bi se pod vodstvom trenera krenulo sa ozbiljnim radom.
ŽOK Pazin

Ženski odbojkaški klub Pazin - ŽOK Pazin. Škola odbojke za djevojčice, mlađe kadetkinje, kadetkinje, juniorke, seniorke. Pregled aktivnosti i sportskih rezultata.

Pregled je sastavljen samostalnim istraživanjem i pretraživanjem javno dostupnih podataka putem tražilica. Pregled nije isključivi i konačan te može sadržavati i netočne ili zastarjele podatke s obzirom i na protek vremena ili promjena kod samih predmeta upisa. Pravne odredbe


 

24. 5. 2018. - Design & Hosting: Poslovni forum  


Internet je dostupan milijunima ljudi. Ipak, neke tvrtke još uvijek ne shvaćaju moć Interneta. Ako niste na Internetu, Vi ne postojite.