BRZI PREGLED LINKOVA WEB STRANICA - POSLOVNE WEB STRANICE> Naslovna stranica portala
> Posebna ponuda usluga
> Izrada web stranica - CMS
> Aktualne poslovne ponude
> Web hosting i smještaj
> Poslovne internet usluge
> Primjeri / šprance ugovora
> Primjeri poslovnih planova
> Poslovni web imenici
> Istraživanje tržišta
> Web marketing i oglasi
> Trgovačko posredovanje
> Poslovna psihologija
> Poslovno savjetovanje
> Katalog proizvoda
> Korisni programi
> Web tražilice
 

DAR-EKO d.o.o. (web stranice)


Matični broj
020045005
OIB
18651682588
Registarski sud
Trgovački sud u Zagrebu - stalna služba u Karlovcu
Tvrtka
DAR-EKO d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge
Skraćena tvrtka: DAR-EKO d.o.o.
Sjedište
Zadobarje 43 F, 47000 Karlovac

DJELATNOSTI: * - Stručni poslovi zaštite okoliša * - Skupljanje otpada za potrebe drugih * - Prijevoz otpada za potrebe drugih * - Posredovanje u organiziranju oporabe i zbrinjavanja otpada u ime drugih * - Skupljanje, oporaba i zbrinjavanje (obrada, odlaganje, spaljivanje otpada) * - Djelatnost prijevoza opasnih tvari * - Kupnja i prodaja roba * - Izdavačka djelatnost * - Knjigoveške djelatnosti * - Djelatnosti pripreme za tiskanje * - Pomoćne djelatnosti povezane s tiskanjem * - Umnožavanje snimljenih zapisa * - Proizvodnja ploča, listova, cijevi i profila od plastike * - Proizvodnja ambalaže od plastike * - Proizvodnja proizvoda od plastike za građevinarstvo * - Proizvodnja električne energije * - Obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu * - Pružanje usluga informacijskog društva * - Djelatnosti javnoga cestovnog prijevoza putnika i tereta u domaćem i međunarodnom prometu * - Prijevoz za vlastite potrebe * - Skladištenje robe * - Računalne i srodne djelatnosti * - Savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem * - Usluge grafičkog dizajnera * - Iznajmljivanje strojeva i opreme bez rukovatelja i predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo * - Čišćenje svih vrsta objekata
LINK NA WEB STRANICE:

Naslovna stranica - DAR-EKO d.o.o.

URL: www.dar-eko.hr
Izrada web stranica Izrada CMS web stranica Izrada web stranica i web hosting

Hostig i/ili izrada web stranica: Poslovni forum d.o.o.


VAŽNO!
Dobra reklama je ključ uspjeha svima koji se žele probiti na tržište i ostvariti pozitivne poslovne rezultate.
Dobra web stranica pruža Vam puno mogućnosti za dobru reklamu kako bi vaši klijenti imali jasnu predodžbu o onom što Vi nudite. Danas već gotovo svaka obitelj, a pogotovo svaka tvrtka ima pristup Internetu. Dans svi traže sve informacije putem Interneta. I vi sami, kad vam nešto zatreba tražite to putem Interneta i web tražilica. Ono što nije na webu, kao i da ne postoji!
Sasvim je jasno, da ako nemate web stranice, propuštate puno poslovnih prilika. Ali nije dovoljno imati bilo kakve web stranice. Amaterske web stranice loše kotiraju na tražilicama i sa takvim stranicama vam je kao da ih niti nemate i kao da niste predstavljeni na internetu. Bez alata nema zanata! Zaboravite na Joomla i slične amaterske web stranice. Za dobru reklamu na Internetu potrebne su i profesionalne web stranice. I to jedino i isključivo CMS web stranice. Zašto baš CMS web stranice, što su to CMS web stranice, koje su prednosti CMS web stranica?

Pratite ovaj link i saznajte sve o CMS web stranicama

CMS web stranice pobjeđuju konkurenciju. Budite bolji i uspješniji.
CMS web stranice su najbrži i najjednostavniji put za vaše uspješno online poslovanje. Oglašavajte sve svoje usluge i proizvode putem Interneta, privucite nove korisnike pružajući im relevantne informacije na svojim CMS web stranicama, iskoristite potencijale Interneta kao najvećeg tržišta na svijetu. Ako imate CMS web stranice, i kad spavate vaše web stranice rade posao za vas; reklamiraju i prodaju vaše usluge i proizvode.


Index - 9. 7. 2020.