BRZI PREGLED LINKOVA WEB STRANICA - POSLOVNE WEB STRANICE> Naslovna stranica portala
> Posebna ponuda usluga
> Izrada web stranica - CMS
> Aktualne poslovne ponude
> Web hosting i smještaj
> Poslovne internet usluge
> Primjeri / šprance ugovora
> Primjeri poslovnih planova
> Poslovni web imenici
> Istraživanje tržišta
> Web marketing i oglasi
> Trgovačko posredovanje
> Poslovna psihologija
> Poslovno savjetovanje
> Katalog proizvoda
> Korisni programi
> Web tražilice
 

Restoran Gea


Na jozefinskoj cesti, na pola puta između Karlovca i Ogulina, 79 kilometara udaljeni od Zagreba i 78 od Senja.

Restoran je smješten u samostojećem ugostiteljskom objektu, jedinstvene arhitekture i hortikulturnog uređenja,
u neposrednoj blizini dviju kraških ljepotice, Dobre i Mrežnice. Restoran raspolaže s dvije sale, otvorenom i zatvorenom terasom. U sali u prizemlju možemo smjestiti 70 gostiju, a na zatvorenoj terasi još 50 gostiju.
Sala na katu prima 20 gostiju. Otvorena terasa namijenjena je gostima koji uz kavu žele uživati u zelenilu gorskokotarskog kraja, a u smiraj dana opuštati se uz hladni koktel i uživati u jedinstvenom zalasku sunca.

U vrhunski opremljenoj kuhinji spremaju se kvalitetna i ukusna jela od najsvježijeg mesa i organski uzgojenog povrća iz vlastitog vrta restorana. Uz uobičajenu gastronomsku ponudu nudi se i svježa pastrva, divljač, gljive iz naših šuma i ukusni domaći deserti.

Smještajni kapaciteti se sastoje od tri udobne i mirne dvokrevetne sobe koje se iznajmljuju po povoljnim cijenama.

Na rijeci Mrežnici možete uživati u pecanju ili u dugoj nezaboravnoj vožnji čamcem kroz pitoreskne kanjone prelazeći pritom preko nezaboravnih čipkastih slapova, kupajući se u modrozelenim, tihim, raslinjem zakriljenim rukavcima. Rijeku Dobru možete doživjeti kao bistru i razigranu gorsku ljepoticu, a možete je vidjeti i uhvaćenu u tajnovitom, dubokom jezeru.

Dođite i uvjerite se da se možete udobno smjestiti, dobro provesti i kvalitetno jesti; sve po pristupačnim cijenama.
 
LINK NA WEB STRANICE RESTORANA:

Naslovna web stranica restorana

URL: www.restorangea.hr
Izrada web stranica GEA Izrada CMS web stranica GEA Izrada web stranica i web hosting

Hostig i/ili izrada web stranica: Poslovni forum d.o.o.


VAŽNO!
Dobra reklama je ključ uspjeha svima koji se žele probiti na tržište i ostvariti pozitivne poslovne rezultate.
Dobra web stranica pruža Vam puno mogućnosti za dobru reklamu kako bi vaši klijenti imali jasnu predodžbu o onom što Vi nudite. Danas već gotovo svaka obitelj, a pogotovo svaka tvrtka ima pristup Internetu. Dans svi traže sve informacije putem Interneta. I vi sami, kad vam nešto zatreba tražite to putem Interneta i web tražilica. Ono što nije na webu, kao i da ne postoji!
Sasvim je jasno, da ako nemate web stranice, propuštate puno poslovnih prilika. Ali nije dovoljno imati bilo kakve web stranice. Amaterske web stranice loše kotiraju na tražilicama i sa takvim stranicama vam je kao da ih niti nemate i kao da niste predstavljeni na internetu. Bez alata nema zanata! Zaboravite na Joomla i slične amaterske web stranice. Za dobru reklamu na Internetu potrebne su i profesionalne web stranice. I to jedino i isključivo CMS web stranice. Zašto baš CMS web stranice, što su to CMS web stranice, koje su prednosti CMS web stranica?

Pratite ovaj link i saznajte sve o CMS web stranicama

CMS web stranice pobjeđuju konkurenciju. Budite bolji i uspješniji.
CMS web stranice su najbrži i najjednostavniji put za vaše uspješno online poslovanje. Oglašavajte sve svoje usluge i proizvode putem Interneta, privucite nove korisnike pružajući im relevantne informacije na svojim CMS web stranicama, iskoristite potencijale Interneta kao najvećeg tržišta na svijetu. Ako imate CMS web stranice, i kad spavate vaše web stranice rade posao za vas; reklamiraju i prodaju vaše usluge i proizvode.


Index - 9. 7. 2020.