POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...
Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.
Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...
Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing...
Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo razloga zašto bi trebali imati web stranice:
Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama u bilo koje vrijeme.
Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.
Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.
Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, mailing lista, chatova, foruma, društvenih mreža...
Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.
Branding: Web stranice su važan alat za branding, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.
Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoj marketing.
Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.
Prema podacima Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo u Hrvatskoj se u
zadnjih pet godina prosječno godišnje registrira oko 25 epidemija
salmoneloza.
Salmoneloze su primarno infekcije životinja, a na čovjeka se prenose
živežnim namirnicama životinjskog podrijetla. Glavni rezervoar salmonela za
čovjeka su domaće životinje i njihovi produkti koji služe za prehranu: meso,
jaja, osobito pačja, mlijeko itd...
Godišnje se u Hrvatskoj zabilježi između 3.000 i 7.000 salmoneloznih
trovanja hranom.
Riječ je o trovanjima koje uzrokuje jedna od 2.200 različitih salmonela,
bakterija koje uzrokuju infekciju probavnog sustava.
Tipove salmonele možemo okvirno podijeliti u tri grupe:
1. salmonele adaptirane na čovjeka (S. typhi, S. paratyphi A, B, C)
2. salmonele adaptirane na nekog drugog specifičnog nosioca (S.
choleraesuis, S. dublin, itd.) i
3. salmonele koje nemaju specifičnog nosioca (preko 2000 tipova, od kojih
većina može kod čovjeka uzrokovati gastrointestinalne simptome).
Epidemiologija salmoneloza je prilično komplicirana. Kako su salmonele
raširene po cijelom životinjskom svijetu, čovjek se može zaraziti pri
direktnom kontaktu s životinjom, konzumiranjem hrane ili pak preko
životinjskih ekskreta.
Mjesto ulaska infekta je gastrointestinalni trakt. Za razliku od trbušnog
tifusa gdje su poznate hidrične epidemije, ostale salmoneloze se nikad ne
prenose vodom.
Hrana životinjskog porijekla može biti primarno kontaminirana (salmonele
imaju kod životinjskih domaćina hematogenu fazu i mogu se naći praktički u
svakom tkivu, 6 - 10% mesa svježih pilića je primarno zagađeno salmonelom)
ili sekundarno kontaminirana (osoba koja izlučuje salmonele stolicom,
ekskreti životinja, najčešće glodavaca, te preko insekta). Opisani su još i
bizarni načini unosa infekcije kao što su kontaminirani ruž za usne ili
kontaminirana marihuana.
Osim živežnim namirnicama postoji još i mogućnost prijenosa direktnim
kontaktom, uglavnom u domovima i rodilištima.
Salmoneloze se javljaju epidemijski, u Hrvatskoj se prijavljuje godišnje u
prosjeku 3500 oboljelih. Sigurno promakne veliki broj gastroenteritisa
uzrokovanih salmonelom koji nisu etiološki determinirani. U nas se najčešće
izoliraju kao uzročnici S. enteritidis, S. typhimurium (miš je primarni
domaćin) i S. wien.
Budući da su salmoneloze u prvom redu patogene za životinje, a u manjoj
mjeri za čovjeka potrebna je velika infektivna doza uzročnika, za neke vrste
više milijuna pa i milijardi klica.
"Naredba o mjerama zaštite životinja od zaraznih i nametničkih bolesti":
Salmoneloze i salmonelne infekcije peradi, nojeva i ostalih životinja
Jaja (konzumna i rasplodna) mogu se stavljati u promet ili inkubirati samo
ako potječu od jata koja su slobodna od salmonela, odnosno ako posjednici
jata imaju potvrdu o zdravstvenom stanju jata izdanu od ovlaštenog
laboratorija.
Potvrda iz stavka 1. ove podtočke izdaje se na osnovi službeno dostavljenog
uzorka.
Sva jata bez obzira na vrstu i kategoriju, čiji su proizvodi namijenjeni
javnoj potrošnji, moraju se bakteriološki pretraživati dostavljanjem
službenih uzoraka u ovlašteni laboratorij na sljedeći način:
Za rasplodne i konzumne nesilice i nojeve:
- 30 briseva peradnjaka prije useljenja podmlatka i nesilica;
- jednodnevne piliće uginule tijekom prijevoza od valionice do farme, te one
koji uginu u sljedeća dva dana na farmi. Pretražuje se do 30 lešina;
- lešine podmlatka i nesilica najmanje jednom mjesečno. Uzorkom se smatra
jednodnevno uginuće ili najviše 20 lešina po jatu;
- skupne uzorke fecesa podmlatka u dobi od 4 tjedna te dva tjedna prije
tjedna početka nesivosti, a kod nesilica jednom dvomjesečno. Svaki puta se
pretražuju tri skupna uzorka od najmanje 30 životinja;
- dijagnostičkom postupku brze krvne aglutinacije podliježu jednom mjesečno
sva jata od proneska do kraja proizvodnje, i to:
- u jatima do 1000 životinja pretražuje se 127 uzoraka krvi;
- u jatima s 1001-5000 životinja pretražuje se 95 uzoraka krvi;
- u jatima s 5001-10000 životinja pretražuje se 385 uzoraka krvi;
- u jatima s 10001-20000 životinja pretražuje se 140 uzoraka krvi;
- u jatima s više od 20000 životinja pretražuje se 256 uzoraka krvi.
Za konzumna jaja:
- jednom mjesečno najmanje 30 konzumnih jaja po jatu;
Za perad i nojeve namijenjene klanju:
- lešine peradi iz jata namijenjenog klanju, unutar dva tjedna prije klanja.
Uzorkom se smatra najmanje tri lešine ili tri žrtvovane jedinke peradi po
jatu.
- skupne uzorke fecesa unutar dva tjedna prije klanja. Svaki puta se
pretražuju tri skupna uzorka od najmanje 30 životinja po jatu.
Jato namijenjeno klanju podrazumijeva životinje iste vrste i dobi iz jednog
objekta, namijenjene klanju. Klati je dopušteno samo jata slobodna od
salmonela, a posjednik jata mora imati potvrdu o zdravstvenom stanju izdanu
od ovlaštenog laboratorija;
Za valionice:
- jednom tromjesečno 30 obrisaka iz inkubatora i prostorija u kojima su
smješteni inkubatori. Obriske uzima ovlašteni laboratorij;
- jednom mjesečno najmanje 30 oplođenih jaja iz kojih se pri inkubiranju
nisu izlegli pilići, 30 pilića uginulih u ležioniku i mekonij od najmanje
100 pilića.
Tvornice i mješaonice stočne hrane dužne su dostavljati na bakteriološku
pretragu u ovlašteni laboratorij uzorke svih proizvoda životinjskog
podrijetla prije pripremanja krmnih smjesa, a jednom mjesečno uzorke gotovih
krmnih smjesa.
Veterinari su dužni kod svakog pobačaja kobila, ovaca i koza dostaviti krv
životinja, a po mogućnosti i pobačeni fetus, na laboratorijske pretrage na
salmonelozu.
Poslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge
Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje Kontakt e-mail adrese i telefoni