Naslovnica
Riječ urednice
AKTUALNO
U povodu prijedloga Nacrta Zakona o hrani
TEHNLOGIJA
Umrežiti proteine
SUSTAV KVALITETE
Sustavi kvalitete u prehrambenoj industriji
IZ LITERATURE
Probiotici
IZVJEŠĆE IREKS AROMA D.D.
Stručni seminar o tekućem dimu tvrke: Ruitenberg Ingredients
IZ PRAKSE
Mikrobiološke analize gotovih jela od mesa i pilećih proizvoda
TRŽIŠTE MESA
Utjecaj proširenja EU na proizvodnju mesa peradi
Tržište svinja
TRŽIŠTE RIBE
Hrvatsko tržište
KAKVOĆA MESA
Geni čimbenici post-portalnih promjena kakvoće svinjskog mesa
KONTROLA PROIZVODNJE
Kako proizvesti higjenski besprijekorne proizvode
ZNANSTVENO - STRUČNI DIO
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Higijenska ispravnost obarenih kobasica
STRUČNI RAD
Ocjena kakvoće izvorne dalmatinske dimljene pancete u Imotskoj krajini
REVIJALNI PRIKAZ
Održivost svježeg pilećeg mesa
STRUČNI PREGLED
Ostaci biološki djelatnih tvari (Rezidua, Bio-Rezidua) u namirnicama animalnog podrijetla
Prikaz iz literature
Upute autorima
Ažurirano: <%=day(now())%>. <%=month(now())%>. <%=year(now())%>.