![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() GODINA VI ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() GODINA V ![]() > BROJ 6 ![]() > BROJ 5 ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() ![]() ![]() > KNJIGE ![]() > LINKOVI ![]() > IZRADA WEB STRANICA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IZRADA WEB STRANICA Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog... Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci. Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica... |
![]() |
![]() ![]() HIGIJENSKA ISPRAVNOST OBARENIH KOBASICA Škrivanko, M., M. Hadžiosmanović, Ž. Cvrtila, L. Kozačinski Sažetak U okviru ovog istraživanja u razdoblju od 1997. – 2001. godine u 5 klaonica bakteriološki je pregledano 304 uzorka obarenih kobasica. Rezultati naših istraživanja su pokazali da od ukupno 304 uzoraka obarenih kobasica 14 uzoraka nije udovoljilo odredbama postojećih propisa u pogledu mikrobiološke ispravnosti. U svih 14 uzoraka utvrđena je slabija higijenska kakvoća (nalaz povećanog broja aerobnih mezofilnih bakterija). Ključne riječi: obarene kobasice bakteriološka kakvoća Summary HYGIENIC CORRECTNESS OF DURABLE SAUSAGES During the period of the current study held from the year 1997. to 2001. we have investigated in 5 slaughterhouses. In that period bacteriologically were examined 304 samples durable sausages. Out of these, 14 samples was not in accordance with the the Regulations on microbiological standard for foodstuffs (NN RH no. 46/94). In all 14 samples a lower microbiological quality was found (finding of a higher number of aerobic mesophil bacteria). Key words: durable sausages, bacteriological quality Cijeli članak je dostupan samo u tiskanom izdanju ![]() |
![]() |
![]() ![]() Naslovnica ![]() Riječ urednice ![]() AKTUALNO ![]() U povodu prijedloga Nacrta Zakona o hrani ![]() TEHNLOGIJA ![]() Umrežiti proteine ![]() SUSTAV KVALITETE ![]() Sustavi kvalitete u prehrambenoj industriji ![]() IZ LITERATURE ![]() Probiotici ![]() IZVJEŠĆE IREKS AROMA D.D. ![]() Stručni seminar o tekućem dimu tvrke: Ruitenberg Ingredients ![]() IZ PRAKSE ![]() Mikrobiološke analize gotovih jela od mesa i pilećih proizvoda ![]() TRŽIŠTE MESA ![]() Utjecaj proširenja EU na proizvodnju mesa peradi ![]() Tržište svinja ![]() TRŽIŠTE RIBE ![]() Hrvatsko tržište ![]() KAKVOĆA MESA ![]() Geni čimbenici post-portalnih promjena kakvoće svinjskog mesa ![]() KONTROLA PROIZVODNJE ![]() Kako proizvesti higjenski besprijekorne proizvode ![]() ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ![]() PRETHODNO PRIOPĆENJE ![]() Higijenska ispravnost obarenih kobasica ![]() STRUČNI RAD ![]() Ocjena kakvoće izvorne dalmatinske dimljene pancete u Imotskoj krajini ![]() REVIJALNI PRIKAZ ![]() Održivost svježeg pilećeg mesa ![]() STRUČNI PREGLED ![]() Ostaci biološki djelatnih tvari (Rezidua, Bio-Rezidua) u namirnicama animalnog podrijetla ![]() Prikaz iz literature ![]() Upute autorima ![]() ![]()
|
|
![]() |
![]() MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU ![]() Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica |
![]() |