Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

OPIS MOGUĆNOSTI CMS STRANICA

SADRŽAJ (MENU) I STRANICE
- Mogućnost kreiranja neograničenog broja web stranica (članaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogućnost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju možete dodati neograničeni broj stranica
- Samostalno ažuriranje svih članaka, kategorija i sadržaja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagođena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge tražilice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neograničenog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraživanjem
- Osim vijesti možete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogućnost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablično predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogućnost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogućnost otvaranja neograničenog broja kataloških kategorija
- Mogućnost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogućnost dodavanja linka za opširnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudžbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predložaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje možete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafičkih elemenata
- Mogućnost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno uređivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogućnost pretraživanja svih objavljenih članaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagođene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadržajima, dizajnom stranica
- Unos i ažuriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrška za Google Analytics i slične aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugrađena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google tražilici
- Mogućnost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

 





























 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 


NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU



OCJENA KAKVOĆE IZVORNE DALMATINSKE DIMLJENE PANCETE U IMOTSKOJ KRAJINI


Mašić, M.


Sažetak
Dalmatinska dimljena panceta je mesna slanina koja se zbog specifičnih organoleptičkih svojstava i načina proizvodnje smatra autohtonim proizvodom. U okvirima ovoga rada pregledano je 55 uzoraka dalmatinske dimljene pancete u vremenu od 1996 do 2000 godine. Organoleptička pretraga obuhvatila je ocjenu boje, mirisa, okusa i konzistencije proizvoda. Senzorna svojstva svih pretraženih uzoraka pancete su bila svojstvena vrsti proizvoda, dok su degustacijska svojstva užitna. U okvirima mikrobiološke pretrage utvrđivan je broj aerobnih mezofilnih bakterija, enterobakterija, sulfitredicirajućih klostridija, Staphylococcus aureus i Salmonella spp. Kemijskim pretragama obuhvaćeno je određivanje količine nitrita (spektrofotometrijska metoda) te količina NaCl-a postupkom po Mohru. Ujedno, uzorci su metodom umjetne probave pretraženi na nalaz parazita Trichinella spiralis.
Ključne riječi: panceta, mesna slanina, senzorna svojstva



Summary
QUALITY OF DALMATIAN STREAKED BACON IN IMOTSKA KRAJINA REGION
Dalmatian streaked bacon is meat bacon which is, because of it's specific sensory specifications and production categorised as an authentic product. In this work 55 samples of smoke-dried dalmatian streaked bacon has been analysed between 1996 - 2000. In organoleptical examination attention was placed on colour, taste and consistency of product. Sensory specifications for all samples were correct, and tryout was satisfactory. In bacteriological examination the number of aerobic mezofil bacteria, Enterobacteriacea, sulfitreducing Clostridia, Staphylococcus aureus, and Salmonella spp has been established. Chemical examinations were based on the amount of nitre, and NaCl. Samples were tested on Trichinella spiralis by indigestive method.
Key words: streaked bacon, meat bacon, sensory specification




Cijeli stručni rad je dostupan samo u tiskanom izdanju








Naslovnica

Riječ urednice

AKTUALNO

U povodu prijedloga Nacrta Zakona o hrani

TEHNLOGIJA

Umrežiti proteine

SUSTAV KVALITETE

Sustavi kvalitete u prehrambenoj industriji

IZ LITERATURE

Probiotici

IZVJEŠĆE IREKS AROMA D.D.

Stručni seminar o tekućem dimu tvrke: Ruitenberg Ingredients

IZ PRAKSE

Mikrobiološke analize gotovih jela od mesa i pilećih proizvoda

TRŽIŠTE MESA

Utjecaj proširenja EU na proizvodnju mesa peradi

Tržište svinja

TRŽIŠTE RIBE

Hrvatsko tržište

KAKVOĆA MESA

Geni čimbenici post-portalnih promjena kakvoće svinjskog mesa

KONTROLA PROIZVODNJE

Kako proizvesti higjenski besprijekorne proizvode

ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

PRETHODNO PRIOPĆENJE

Higijenska ispravnost obarenih kobasica

STRUČNI RAD

Ocjena kakvoće izvorne dalmatinske dimljene pancete u Imotskoj krajini

REVIJALNI PRIKAZ

Održivost svježeg pilećeg mesa

STRUČNI PREGLED

Ostaci biološki djelatnih tvari (Rezidua, Bio-Rezidua) u namirnicama animalnog podrijetla

Prikaz iz literature

Upute autorima



Ažurirano: 7. 4. 2020.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb