![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() GODINA VI ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() GODINA V ![]() > BROJ 6 ![]() > BROJ 5 ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() ![]() ![]() > KNJIGE ![]() > LINKOVI ![]() > IZRADA WEB STRANICA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() UPUTE AUTORIMA U časopisu MESO se objavljuju sve kategorije znanstvenih radova, stručni radovi, autorski pregledi, te izlaganja sa stručnih i znanstvenih skupova, kao i drugi tematski prihvatljivi članci. Radovi podliježu recenziji. Sadržaj i opseg rukopisa Naslov rada treba biti što kraći. Ispod naslova navode se imena i prezimena autora. Titule i adrese navode se na posebnom listu papira. Svaka rasprava mora imati kratak sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku. Neposredno ispod sažetka treba navesti tri do pet ključnih riječi. Autorima citiranim u tekstu navodi se prezime i godina objavljivanja (u zagradama). Ako je citirani rad napisalo više od tri autora, navodi se prezime prvog autora uz oznaku i sur. te godina objavljivanja (u zagradama). U popisu literature autori se navode abecednim redom, i to na sljedeći način:
Prilozi (tablice, dijagrami i slike) se prilažu zasebno, na kraju rada.
Uredništvo časopisa MESO, Prvom autoru rada dostavit će se 3 primjerka časopisa MESO. Predaja rukopisa na disketama: Rukopis s prilozima mogu se Uredništvu dostaviti i na disketi. Preporuča se pisanje rada u Word (Word for Windows) programu. Disketi treba priložiti i jedan otisnuti primjerak rada. Alternativa: Radovi se mogu poslati elektroničkom poštom:
![]() |
![]() |
![]() ![]() Naslovnica ![]() Riječ urednice ![]() AKTUALNO ![]() U povodu prijedloga Nacrta Zakona o hrani ![]() TEHNLOGIJA ![]() Umrežiti proteine ![]() SUSTAV KVALITETE ![]() Sustavi kvalitete u prehrambenoj industriji ![]() IZ LITERATURE ![]() Probiotici ![]() IZVJEŠĆE IREKS AROMA D.D. ![]() Stručni seminar o tekućem dimu tvrke: Ruitenberg Ingredients ![]() IZ PRAKSE ![]() Mikrobiološke analize gotovih jela od mesa i pilećih proizvoda ![]() TRŽIŠTE MESA ![]() Utjecaj proširenja EU na proizvodnju mesa peradi ![]() Tržište svinja ![]() TRŽIŠTE RIBE ![]() Hrvatsko tržište ![]() KAKVOĆA MESA ![]() Geni čimbenici post-portalnih promjena kakvoće svinjskog mesa ![]() KONTROLA PROIZVODNJE ![]() Kako proizvesti higjenski besprijekorne proizvode ![]() ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ![]() PRETHODNO PRIOPĆENJE ![]() Higijenska ispravnost obarenih kobasica ![]() STRUČNI RAD ![]() Ocjena kakvoće izvorne dalmatinske dimljene pancete u Imotskoj krajini ![]() REVIJALNI PRIKAZ ![]() Održivost svježeg pilećeg mesa ![]() STRUČNI PREGLED ![]() Ostaci biološki djelatnih tvari (Rezidua, Bio-Rezidua) u namirnicama animalnog podrijetla ![]() Prikaz iz literature ![]() Upute autorima ![]() ![]()
|
![]() |
![]() MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU ![]() ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb |
![]() |