Izrada CMS stranica Poslovne usluge, marketing, web dizajn, oglasi, istraživanje tržišta, analize, baze podataka...
 

POSEBNA PONUDA

Kontakt - Informacije

Istraživanje i analiza tržišta

Poslovni izvještaji i pregledi

Internet marketing - SEO

IZRADA WEB STRANICA

IZRADA CMS STRANICA  <<

Hosting i zakup domena

Imenici i baze podataka

Primjeri (šprance) ugovora

Poslovni planovi za kredite

Poslovne usluge i ponude

Trgovačko posredovanje

Poslovna psihologija

Programi, software

Oglasi i obavijesti

Korisni linkovi

Poslovni klub

Besplatno


 

Besplatni CMS portal sa poslovnim informacijama
 
IZRADA CMS STRANICA - Samostalno i besplatno uređivanje sadržaja
 
CMS stranice - Što je to CMS?

U Hrvatskoj postoji već preko 1.000.000 registriranih korisnika Interneta. Milijun korisnika!
Danas već svi, kad im bilo što zatreba, informacije traže pomoću Google-a, na Internetu.
Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način za dobru reklamu od vlastitih internet (web) stranica?

Važno je znati da nije dovoljno imati bilo kakve stranice, morate imati kvalitetne CMS web stranice.

CMS ili Content Management System je izraz za programirane web stranice što Vam omogućuje da samostalno i jednostavno unosite ili po potrebi mijenjate sadržaj na svojim web stranicama putem administratorskog sučelja, a što je vrlo bitno, bez ikakvih posebnih predznanja. Za rad Vam je dovoljan samo Vaš preglednik web stranica (browser), a to je upravo Vaš Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome ili neki drugi program koji upravo i sada koristite kada čitate ovaj tekst na ovoj stranici.

Tekst je moguće unositi direktno ili tako da ga jednostavno kopirate iz Microsoft Worda ili drugog tekst editora, a formatirate ga onako kako ste navikli u svom programu za obradu teksta. Kao što pišete tekstove u Wordu, ili Excelu, tako pišete i sadržaj za Vaše web stranice, direktno u Vašem Control panelu, ili sve napišete u npr. Wordu, a potom to isto kopirate na svoje CMS web stranice.

Da pojednostavimo: CMS stranice su slične Facebooku; mi sve pripremimo na Vašoj domeni, dobivate svoje korisničko ime i lozinku kako bi mogli ući u administraciju, a potom, kao i na Facebooku, možete jednostavno objavljivati tekstove i slike. Na istom načelu radite i u svojim CMS stranicama.
S tim da CMS stranice su i puno bolje od Facebooka, jer u svojim CMS stranicama možete objavljivati više slika i teksta, cijele članke, a tekst možete i dodatno oblikovati kao npr. u Wordu ili Excelu.
U nastavku je slika alatne trake iz CMS-a na kojoj se vide alati za oblikovanje teksta:

CMS - Unos teksta

Kako "u živo" izgledaju CMS stranice i kako se radi u njima, naći ćete kasnije na linkovima u nastavku.
Podaci se u CMS stranice mogu jednostavno i brzo unositi, pregledavati, mijenjati, nadopunjavati...
Nema više čekanja na webmastera i dodatnih plaćanja da bi objavili neku novu informaciju ili ponudu.
Video prilog CMS Web Express Video prilog o unosu sadržaja u CMS stranice Video prilog - Što je to CMS
USPOREDBA CMS STRANICA I OBIČNIH STRANICA

CMS STRANICE:
Odmah po Vašoj narudžbi, u roku nekoliko sati, možete početi koristiti CMS stranice. Cms

OBIČNE WEB STRANICE:
Nakon što dogovorite izradu običnih stranica, morate prikupiti odmah sve fotografije i tekstove koje želite objaviti, sve to dostaviti webmasteru i potom čekati danima dok ne dođete na red za izradu stranica, a iako će Vam obećati brzu izradu, proći će dani dok se stvarno ne dovrši naručeni posao...
CMS STRANICE:
Veliki izbor unaprijed pripremljenih dizajna, točno znate kako će Vam CMS stranice izgledati. Cms stranice

OBIČNE WEB STRANICE:
Najčešće se izrada prepusti webmasteru, da on izradi stranice kako on misli da bi to najbolje izgledalo, jer Vi stranice izrađujete prvi puta i zapravo niti ne znate napraviti točnu specifikaciju web stranica.
U pravilu, nećete dobiti ono što ste očekivali, već sasvim nešto drugo. Pokušat ćete tražiti izmjene, odgovorit će Vam se da to nije bilo predviđeno po prvoj ponudi... Pomirit ćete se sa time što ste dobili ili će Vas na kraju izrada stranica koštati duplo od predviđenog.
CMS STRANICE:
Brza i besplatna promjena dizajna, samo odaberete u administraciji CMS-a drugi template. Cms web stranice

OBIČNE WEB STRANICE:
Da bi se bilo što promijenilo u dizajnu, mora se ručno izmijeniti svaka stranica, jedna po jedna...
Naravno da je cijena takvih izmjena kao i cijena izrade potpuno novih stranica.
CMS STRANICE:
Možete sami i potpuno besplatno objavljivati neograničeni broj članaka (tekstova) i slika. Izrada CMS stranica

OBIČNE WEB STRANICE:
Za bilo kakvu izmjenu na običnim stranicama, morate ponovo angažirati webmastera. Webmasteri nisu voljni besplatno objavljivati tekstove ili dodavati slike, već za svaku izmjenu morate ponovo plaćati.
I ne samo što morate plaćati da bi bilo što novoga objavili, već morate i čekati webmastera da se on smiluje pa Vam napravi izmjene, a u pravilu više vole raditi nove projekte jer je tu veća zarada nego na naknadnim manjim izmjenama. Sada znate zašto obične stranice nikada nisu ažurirane.
CMS STRANICE:
Kvalitetne CMS stranice su uvijek među prvim rezultatima na Googleu i drugim tražilicama. CMS internet stranice

OBIČNE WEB STRANICE:
Google redovito obilazi Vaše stranice i točno zna da li su na vašim stranicama aktualne informacije ili informacije koje ste objavili prije više mjeseci ili čak prije više godina. Svima nama treba aktualna informacija, a ne obavijest o rasprodaji ili sniženju koje je bilo prije 3 godine... S obzirom da kod običnih web stranica uvijek morate čekati na webmastera i stalno plaćati za bilo kakvu izmjenu teksta, u praksi to rezultira time da se obične stranice rijetko ili nikada ne ažuriraju, a time svakim danom su i sve slabije u rezultatima pretraživanja. I onda se neki pitaju, kako to da im web stranice nisu pomogle u poslovanju.
CMS STRANICE:
Mogućnost nadogradnje CMS stranica u web shop, katalog, imenik, oglasnik... CMS sustavi

OBIČNE WEB STRANICE:
Obične web stranice nije moguće jednostavno nadograditi kao što je to kod CMS-a gdje se samo uključi dodatni modul ili ekstenzija. Bilo kakva nadogradnja zahtjeva potpunu novu izradu web stranica...
Možemo nabrojiti još cijeli niz prednosti CMS stranica no zaključak je jasan. Obične web stranice koje nemaju administraciju (Control panel) i koje Vam ne omogućuju samostalno i besplatno održavanje dizajna, unos tekstova i slika, kao i ažuriranje postojećih unosa; takve web stranice su neisplative.

Zašto onda ipak ima raznih web dizajn agencija koje nude i izradu običnih web stranica?
Vjerojatno iz istog razloga kao što ima i proizvođača loših aparata i strojeva. Zašto da vam prodaju jednom neki aparat koji će vam trajati 10 ili 15 godina, kad Vam mogu prodati i aparat koji će se pokvariti već za 6 mjeseci, pa ćete plaćati popravke i svako malo ponovo kupiti novi aparat ili stroj...

..............

Želite li da posjetitelji dolaze na Vaše stranice, a ne na stranice Vaše konkurencije, zaboravite na obične (klasične) stranice kakve su se radile prošlih godina, koje su više nalikovale na vizitke, a ne na detaljno predstavljanje proizvoda i usluga. Naš CMS Vam sada omogućuje da detaljno predstavite svaki proizvod ili uslugu, a kada to učinite, po svakom proizvodi ili usluzi bit ćete i među prvim rezultatima na svim tražilicama. Tada ćete se iznenaditi koliko možete proširiti svoje usluge, povećati tržište, prodaju...

CMS stranice omogućuju samostalno uređivanje sadržaja web stranice (samostalno dodavanje, mijenjanje ili brisanje teksta, fotografija, linkova, vijesti...). Sadržaj možete dodavati i nakon što je CMS web stranica izrađena. Osnovna prednost CMS stranica je smanjenje troškova dodavanja i izmjene postojećih sadržaja na web stranici. Ukoliko želite dodati novi ili mijenjati postojeći sadržaj na Vašoj web stranici, imate mogućnost to učiniti sami na vrlo jednostavan, brz i besplatan način.
CMS sustavi su popularni jer vlasniku web stranica pružaju mogućnost da sam održava i osvježava sadržaj stranica prema svojim potrebama. CMS ovisno o svojim mogućnostima može biti namijenjen malim tvrtkama s nekoliko zaposlenika ili velikim poslovnim subjektima, udrugama...

CMS sustav funkcionira vrlo jednostavno. Svojem sučelju za administriranje pristupate uz pomoć korisničkog imena i lozinke, baš kao što ste se navikli logirati i u Facebook, Gmail, Yahoo... Bez ikakvih posebnih znanja ili tečaja web dizajna, u mogućnosti ste kreirati sadržaje na Vašoj web stranici potpuno jednostavno i lako. Unos podataka je maksimalno pojednostavljen, a svodi se na ispunjavanje unaprijed definiranih stavki (za slike i tekst) koje želite mijenjati na Vašoj stranici i u osnovi izgleda jednako kao unos podataka u običan Word dokument ili Facebook. Nema naknadnog prenošenja stranica na web server već jednim klikom na "Spremi" Vi na svoje CMS stranice postavljate novi sadržaj. Nema čekanja na webmastera i nema nikakvih dodatnih plaćanja za ažuriranja. Dovoljno je da se u svoje CMS sučelje logirate kao administrator i mijenjate sadržaje na vašoj web stranici. Potpuno samostalno možete dodavati nove tekstove, nove vijesti, stavljati nove fotografije... i sve se to u realnom vremenu pojavljuje na vašoj CMS web stranici.

CMS stranice Prednosti CMS stranica


 • Pregled nove ponude Novo u ponudi - Internt marketing, izrada web stranica, izrada CMS stranica, besplatno oglašavanje, usluge istraživanja tržišta, primjeri poslovnih planova, primjeri ugovora, poslovni imenici i adresari, informacije o novim proizvodima na hrvatskom tržištu, informacije o poiticajima i mogućnostima kreditiranja, pregledi ponude i potražnje, oglasi za prodaju proizvoda, zbirke poslovnih informacija...
  Opširnije >>
 • Izrada CMS internet stranica Izrada CMS internet stranica po izuzetno povoljnim cijenama; izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova, objavljivati neograničeni broj tekstova... Predstavite Vašu tvrtku, objavite sve ponude, akcije, objavite detaljni pregled svih proizvoda i usluga... Ukoliko Vas nema na Internetu; Vi ne postojite! Izrada web stranica za tvrtke i obrtnike...
  Opširnije o izradi CMS stranica >>
 • Primjeri ugovora - Šprance ugovora Praktični primjeri ugovora za poduzetnike. Primjeri ugovora o radu, primjeri ugovora o poslovnoj suradnji, primjeri ugovora o kupoprodaji nekretnina i poslovnih prostora, ugovori o najmu, šprance ugovora o zakupu i najmu. Besplatni primjeri ugovora o posudbi, ugovori za turističke agencije, ugovori o alotmanu, ugovori o generalnom zastupanju, razne vrste posredničkih ugovora...
  Opširnije o primjerima ugovora >>
 • Istraživanje tržišta Glavni smisao istraživanja tržišta je prikupljanje valjanih i pouzdanih informacija koje pomažu poduzetnicima prilikom odlučivanja u tržišnom poslovanju i planiranju poslovnih aktivnosti, rješavanju konkretnih teškoća ili kontroli uspješnosti poslovanja. Poslovni Forum prikuplja i analizira kvantitativne i kvalitativne podatke, čuvajući pritom diskreciju klijenta i svih prikupljenih podataka...
  Opširnije o uslugama istraživanja tržišta >>
 • Trgovačko posredovanje za poduzetnike Trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu. Povezivanje poslovnih subjekata i njihove ponude ili potražnje, za proizvode ili usluge. Pronađite partnere za zajednička ulaganja, distribuciju, marketing, prodaju i usluge. Povezivanje malih trgovaca na interesnoj osnovi. Posredovanje pri inozemnim trgovačkim komorama i poslovnim organizacijama. Poslovno posredovanje...
  Opširnije o trgovačkom posredovanju >>
 • Poslovna psihologija za poduzetnike Poslovna psihologija za male i srednje poduzetnike, posebno prilagođena hrvatskim poslovnim okolnostima recesije. Otkrijte svoje mehanizme uspjeha, odaberite kvalitetne djelatnike i donosite prave odluke u pravo vrijeme. Svaki pokret, riječ ili simbol za svoj cilj imaju prodaju nečega što želi prodati onaj tko šalje poruku. Menadžerske vještine i iskustva. Vodič za napredovanje u karijeri...
  Opširnije o poslovnoj psihologiji >>
 • Programi za poduzetnike Pregled poslovnih programa. Programi za knjigovodstvo i računovodstvo. Programski paketi za vođenje financijskog poslovanja poduzetnika; bilance, fakturiranje, blagajna, skladišno poslovanje, radni nalozi i sl. Korisni programi za vođenje evidencija, planiranje, uredski programi, kalkulatori, organizatori i kalendari, preglednici, alati za komunikaciju, besplatni programi za multimediju...
  Opširnije informacije o programima >>
 • Korisne preporuke i informacije Pretraživanje svih tekstova objavljenih na Poslovnom forumu. Preko 500.000 članaka i priloga. Pregled linkova prema većim tematskim cjelinama; Europske integracije, zaštita potrošača, trgovačko pravo, obrtničke komore, internet rječnik, znanstveni radovi, klasifikacije, registri, sudska praksa, analize tržišta, pregledi ponude i potražnje, prospekti, katalozi...
  Opširnije informacije >>
 
 
 

 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo nekoliko razloga zašto bi trebali imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama tvrtke u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, chatova, foruma, društvenih mreža i drugih kanala komunikacije.

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoje marketinške aktivnosti.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica - Provjerite!
 

IZRADA WEB STRANICA

Novo u ponudi za poduzetnike: samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna podrška za internet marketing...