Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

OPIS MOGUĆNOSTI CMS STRANICA

SADRŽAJ (MENU) I STRANICE
- Mogućnost kreiranja neograničenog broja web stranica (članaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogućnost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju možete dodati neograničeni broj stranica
- Samostalno ažuriranje svih članaka, kategorija i sadržaja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagođena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge tražilice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neograničenog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraživanjem
- Osim vijesti možete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogućnost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablično predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogućnost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogućnost otvaranja neograničenog broja kataloških kategorija
- Mogućnost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogućnost dodavanja linka za opširnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudžbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predložaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje možete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafičkih elemenata
- Mogućnost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno uređivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogućnost pretraživanja svih objavljenih članaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagođene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadržajima, dizajnom stranica
- Unos i ažuriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrška za Google Analytics i slične aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugrađena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google tražilici
- Mogućnost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

 





























 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 

Klikni za pregled priloga


> NASLOVNA STR.

> RATARSTVO

> GOVEDARSTVO

> SVINJOGOJSTVO

> PERADARSTVO

> VOĆE I POVRĆE

> ZAŠTITA BILJA

> EKOLOŠKA POLJ.

> MEHANIZACIJA

> ZAKONI I PROPISI




PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

> Knjige (Literatura)

> Preporuke knjiga

> Analiza tla

> Veterina

> Investicije u poljoprivredi i izrada poslovnih planova

> Poslovna baza podataka

> Veterinarska ambulanta

> Agro marketing

> Web poljoprivreda

> OPG u Hrvatskoj

> Info prilozi

> Adresar i imenik

> Poslovni web katalog

> Posebne ponude i akcije

> Kontakt adrese




Poslovni web katalog Poslovni katalog Poslovni internet katalog

Ažurirano: 4. 6. 2020.












POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga


MLJEKARSTVO - LITERATURA


Mužnja koza. Mali stočar, popularni poljoprivredni časopis za peradarstvo i sitno stočarstvo, god. 4, br. 11-12, str. 443-447, Zagreb.

Mljekarstvo u Engleskoj. Mljekarstvo br. 2, str. 17.

Uticaj mužnje na količinu i kvalitetu mlijeka. Mljekarstvo 2 (3) 8-12, Zagreb.

Uzroci i spriječavanje nadimanja sireva. Mljekarstvo 2 (5) 15-20,

Reinfekcija pasteriziranog mlijeka i svrha pasterizacije. Mljekarstvo 2 (12) 14-17, Zagreb.

Reinfekcija pasteriziranog mlijeka i direktne mjere protiv reinfekcije. Mljekarstvo 3 (1) 5-10, Zagreb.

Starter ili čista kultura u maslarstvu. Mljekarstvo 3 (2) 25-35, Zagreb.

Laktodenzimetar u teoriji i praksi. Mljekarstvo 3 (10) 226-232, Zagreb.

Laktodenzimetri u teoriji i praksi. Mljekarstvo 3 (11) 245-256, Zagreb.

Prilog poznavanju uzgoja ementalskih čistih kultura: Streptococcus thermophilus i Thermobacterium helveticum, Zagreb.

Mehanizacija u sirarstvu. Mljekarstvo 6 (1) 1-8, Zagreb.

Ocjena kvalitete našeg sira u inozemstvu. Mljekarstvo 6 (2) , Zagreb.: Zgotovljač sira - mehanizirani sirarski kotao. Mljekarstvo 6 (3) 49, Zagreb.

Uloga termofilnih bakterija u ementalskom sirarstvu. Mljekarstvo 6 (6) 126-129, Zagreb.

Faktori koji utječu na prinos, sastavi kvalitet mlijeka. Referat na Međunarodnom tečaju iz mljekarstva, Zagreb, str. 7.

Kultivacioni supstrati za čiste kulture Streptococcus thermophilus i Thermobacterium helveticus. Mljekarstvo 9, 209-215, Zagreb.

Problem kvalitete mliječnih proizvoda i produkcije čistog mlijeka. Mljekarstvo 11, 258-264, Zagreb.

Tehnika mužnje. Mljekarstvo 3, 55-61, Zagreb.

Ice cream. Mljekarstvo 7 (4) 73-78, Zagreb.

Tehnološki principi proizvodnje ice creama. Mljekarstvo 7 (6) 121-127, Zagreb.

Biogurt. Mljekarstvo 7, 145-147, Zagreb.

Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo 7 (12) 265-269, Zagreb.

Uzgoj bivalentne ementalske laktacidogene kulture. Habilitacija, Zagreb 1957.

Kefir. Mljekarstvo 8 (2) 25-34, Zagreb.

Količina matičnih kultura kod cijepljenja čistih kultura kao faktor njihovog zrenja. Mljekarstvo 8 (3) 49-53, Zagreb.

Faktori koji utječu na količinu, sastav i kvalitet mlijeka I. Mljekarstvo 9 (9) 193-196, Zagreb.

Faktori koji utječu na količinu, sastav i kvalitet mlijeka II. Mljekarstvo 9 (10) 217-220, Zagreb.

Prilog poznavanju proizvodnje Grobničkog sira. Mljekarstvo 9 (11) 241-248, Zagreb.

Grobnički sir. Mljekarstvo 9 (12) 265-271, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš M. Černe, S. Živković.: Dnevne varijacije sadržine masti u mlijeku. Mljekarstvo 10 (5) 100-108, Zagreb.

Problemi planinskog sirarstva. Mljekarstvo 10 (10) 217-221, Zagreb.

Utjecaj peptona na aktivnost termofilnih bakterija mliječno kiselog vrenja. Veterinaria II. 207-211 (Sa)

Čiste kulture-aktuelni faktori kvalitete mliječnih proizvoda. Mljekarstvo 13 (5) 98-102, Zagreb.

Glavne vrste mljekarskih čistih kultura. Mljekarstvo 13 (6) 121, Zagreb.

Principi primjene čistih kultura u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo 14 (4) 73, Zagreb.

Aktivnost nekih kultura za tvrde sireve kao funkcija količine kazeinskog dušika. Poljoprivredno znanstvena smotra 4 47-53, Zagreb.

Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi I. Mljekarstvo 14 (9) 193-208, Zagreb.

Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi II. Mljekarstvo 14 (10) 220-227 Zagreb.

Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi III. Mljekarstvo 14 (11-12) 244-247, Zagreb.

Određivanje sadržine masti po Gerberovoj metodi. Brošura. Materijal dopunjen. Str. 1-31., Zagreb.


Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda opći dio: Kemija, fizika, mikrobiologija, pogreške mlijeka. Rukopis za predavanja. Literatura 1-35, Zagreb.

Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda specijalni dio: mlijeko, konzumno mlijeko, fermentirana mlijeka, kondenzirano mlijeko, Zagreb.

Ispitivanje jačine sirila. Mljekarstvo 16 (9) 193-200, Zagreb.

Prilog poznavanju kultivacionih karakteristika nekih domaćih jogurtnih kultura. Mljekarstvo 16 (10) 217-225, Zagreb.

Prilog poznavanju kultivacionih karakteristika nekih domaćih jogurtnih kultura. Brošura, Zagreb.

Kvaliteta i ekonomičnost u sirarstvu. Mljekarstvo 16 (12) 265-270, Zagreb.

Otkupna cijena i kvaliteta mlijeka. Mljekarski list br 12, 2, Zagreb.

Komparacija metoda reprodukcije tehničkih kultura za maslac. Mljekarstvo 17 (2) 49-54, Zagreb.

Bovški sir. Poljoprivredno znanstvena smotra sv. 25 (10) 1, Separat, Zagreb.

Tounjski sir. Poljoprivredno znanstvena smotra sv. 25 (15) 1, Separat, Zagreb

Organoleptička kvaliteta Paškog sira: II. JKoP., 81, Zagreb.

Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda. Skripta, Zagreb

Kontrola, ocjenjivanje kvalitete mlijeka i mliječnih proizvoda. Skripta, Zagreb

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić, V. Hrabak.: Kvaliteta domaćeg svježeg sira. Mljekarstvo 23 (3) 50-54, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš(1975): Utjecaj inkubacionih temperatura na organoleptička svojstva autohtonih jogurtnih kultura, Seminar za mljekarsku industriju, Tehnološki f., Zagreb

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Komparacija organoleptičke kvalitete Paških sireva. Mljekarstvo 25 (11) 244-250, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Kvalitet jogurtnih kultura, maksimalna trajnost. Mljekarstvo 25 (12) 268-272, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Organoleptička kvaliteta sira trapista kao ekonomski problem. Mljekarstvo 26 (4) 74-78, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Prilog poznavanju kvalitete naših mliječnih proizvoda s gledišta fermentacije. Mljekarstvo 27 (1) 2-7, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Vrhnje domaće -organoleptička kvaliteta. Mljekarstvo 27 (10) 218-233, Zagreb.

Domaće vrhnje - sadržina masti kao kriterij kvalitete. Mljekarstvo 28 (1) 2-5, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Kvaliteta naših konzumnih mlijeka. Mljekarstvo 29 (3) 50-56, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Prilog poznavanju aktualnog asortimana i kvalitete brdsko-planinskih mliječnih proizvoda. Mljekarstvo 29 (12) 271-282, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Trapist I. Sastav. Mljekarstvo 30 (10) 291-297, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić: Trapist II. Organoleptička kvaliteta. Mljekarstvo 30 (11) 323-330, Zagreb.

Dimitrije Sabadoš: Trapist III. Vizuelne varijacije presjeka. Mljekarstvo 30 (4) 99-107.

Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima I. dio. Mljekarstvo 34 (8) 227-235, Zagreb.

Organoleptička slika kvalitete naših industrijskih svježih sireva - bez i s dodacima II. dio. Mljekarstvo 34 (9) 259-267, Zagreb.
 

Poljoprivredna literatura...
 



Govedarstvo

Vođenje podataka u govedarstvu i proizvodnji mlijeka

Aktualno stanje u govedarstvu

Najniža dopuštena razina laktacijske proizvodnje mlijeka

Literatura

Kravlje ludilo

Suvremeno hranjenje stoke

Mastitis

Pravilnik o kakvoći svježeg sirovog mlijeka

Mikrobiološka kvaliteta mlijeka

Utjecaj hranidbe krava s dodatkom sojine sačme i ljuske

Mužnja kod krava

Muzilice

Zbog novih otkupnih cijena seljaci prodaju krave

Simmental / Holstein

Istarsko govedo

Higjenski uvjeti na farmama mliječnih krava

Zarazne bolesti

Bruceloza

Bedrenica 

TEST NA TOVNE OSOBINE I KAKVOĆU MESA

TEST NA VANJŠTINU GOVEDA

TEST NA MLIJEČNE OSOBINE

IZRAČUN UZGOJNE VRIJEDNOSTI KRAVA

Evidencija o reprodukcijskom i zdravstvenom stanju stada

Vođenje podataka o prihodima i troškovima

Vođenje podataka za proizvodnju ratarskih kultura

Pračenje kolićine mlijeka u stadu

Evidencija rasplodne proizvodnje

Evidencija proizvodnje mlijeka po laktaciji

Opširnije o evidencijama...

Mlijeko, dobivanje, čuvanje i kontrola

Dodaci stočnoj hrani na bazi gline

Utjecaj hranidbe životinja na okoliš

Mljekarstvo - literatura

Mlijeko - iz tiska

Stočarstvo - iz tiska

Silaža

Ovčarstvo

Zakoni i propisi
 
 


Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalog





Poslovni Forum d.o.o. za informatiku i poslovne usluge


Istraživanje tržišta - Izrada poslovnih planova - Izrada web stranica - Savjetovanje
Kontakt e-mail adrese i telefoni