Naslovnica
Riječ urednice
AKTUALNO
"Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno Hrvatsko"
TEHNLOGIJA
Soljenje u proizvodnji trajnih proizvoda (I)
IZ LITERATURE I PRAKSE
Aktivitet vode (a
w
) kao čimbenik održivosti mesa
SVIJET OKO NAS
Mađarska preuzima vodstvo
TRŽIŠTE MESA
Tržište svinja
Tržište goveda
TRŽIŠTE RIBE
Slatkovodna riba u uzgajalištima
Morska riba u uzgajalištima
ODABRANE STRANICE
Iz Zakona o zaštiti potrošača (NN RH broj 96/2003)
UZGOJ ŽIVOTINJA
Uzgoj pernate divljači - fazan
ZNANSTVENO - STRUČNI DIO
ORGINALNI ZNANSTVENI RAD
Utjecaj omamljivanja strujom na kakvoću brojlera
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica
STRUČNI RAD
Čišćenje i dezinfekcija u mesnoj industriji
REVIJALNI PRIKAZ
Značenje starter-kultura u proizvodnji trajnih kobasica
REVIJALNI PRIKAZ
Brze metode za određivanje mikroorganizama u namirnicama
Prikaz iz literature
Obavijesti
Upute autorima
IN MEMORIAM
Ažurirano: <%=day(now())%>. <%=month(now())%>. <%=year(now())%>.