![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() ![]() ![]() GODINA VI ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() GODINA V ![]() > BROJ 6 ![]() > BROJ 5 ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() ![]() ![]() > KNJIGE ![]() > LINKOVI ![]() > IZRADA WEB STRANICA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() TRŽIŠTE MESA TRŽIŠTE GOVEDA Zdenka Doko, dipl.ing. Tablica 2. Prikaz prosječnih cijena teladi Graf 2. Prosječne cijene Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju TRŽIŠTE MESA TRŽIŠTE SVINJA Zdenka Doko, dipl.ing. Tablica 1. Usporedni prikaz prosječne cijene svinja (80-120 kg) na stočnim sajmovima u Hrvatskoj Graf 1: Pregled prosječnih cijena odojaka na sajmovima u Hrvatskoj TRŽIŠTE MESA TRŽIŠTE GOVEDA Zdenka Doko, dipl.ing. Tablica 2. Prikaz prosječnih cijena teladi Graf 2. Prosječne cijene TRŽIŠTE MESA TRŽIŠTE GOVEDA Zdenka Doko, dipl.ing. Tablica 2. Prikaz prosječnih cijena teladi Graf 2. Prosječne cijene TRŽIŠTE MESA TRŽIŠTE SVINJA Zdenka Doko, dipl.ing. Tablica 1. Usporedni prikaz prosječne cijene svinja (80-120 kg) na stočnim sajmovima u Hrvatskoj Graf 1: Pregled prosječnih cijena odojaka na sajmovima u Hrvatskoj TRŽIŠTE MESA TRŽIŠTE GOVEDA Zdenka Doko, dipl.ing. Tablica 2. Prikaz prosječnih cijena teladi Graf 2. Prosječne cijene TRŽIŠTE MESA TRŽIŠTE GOVEDA Zdenka Doko, dipl.ing. Tablica 2. Prikaz prosječnih cijena teladi Graf 2. Prosječne cijene |
![]() |
![]() ![]() Naslovnica ![]() Riječ urednice ![]() AKTUALNO ![]() "Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno Hrvatsko" ![]() TEHNLOGIJA ![]() Soljenje u proizvodnji trajnih proizvoda (I) ![]() IZ LITERATURE I PRAKSE ![]() Aktivitet vode (aw) kao čimbenik održivosti mesa ![]() SVIJET OKO NAS ![]() Mađarska preuzima vodstvo ![]() TRŽIŠTE MESA ![]() Tržište svinja ![]() Tržište goveda ![]() TRŽIŠTE RIBE ![]() Slatkovodna riba u uzgajalištima ![]() Morska riba u uzgajalištima ![]() ODABRANE STRANICE ![]() Iz Zakona o zaštiti potrošača (NN RH broj 96/2003) ![]() UZGOJ ŽIVOTINJA ![]() Uzgoj pernate divljači - fazan ![]() ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ![]() ORGINALNI ZNANSTVENI RAD ![]() Utjecaj omamljivanja strujom na kakvoću brojlera ![]() PRETHODNO PRIOPĆENJE ![]() Higijenska ispravnost polutrajnih kobasica ![]() STRUČNI RAD ![]() Čišćenje i dezinfekcija u mesnoj industriji ![]() REVIJALNI PRIKAZ ![]() Značenje starter-kultura u proizvodnji trajnih kobasica ![]() REVIJALNI PRIKAZ ![]() Brze metode za određivanje mikroorganizama u namirnicama ![]() Prikaz iz literature ![]() Obavijesti ![]() Upute autorima ![]() IN MEMORIAM ![]() ![]()
|
![]() |
![]() MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU ![]() ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb |
![]() |