GODINA VI > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 GODINA V > BROJ 6 > BROJ 5 > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 > KNJIGE > LINKOVI > IZRADA WEB STRANICA IZRADA WEB STRANICA Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog... Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci. Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica... |
MESO - Prvi hrvatski časopis o mesu - Broj 3, Godina VI Direktorica - glavna i odgovorna urednica Katarina Lučić, dipl. oecc. Redaktor Doc. dr. sc. Lidija Kozačinski Urednički kolegij Prof. dr. sc. Pavel Bystricky (Slovačka) Prof. dr. sc. Faruk Čaklovica (BiH) Prof. dr. sc. Branimir Čavlek, Prof. dr. sc. Mirza Hadžiosmanović, Prof. dr. sc. Branimir Mioković, Prof. dr. sc. Bela Njari, Prof. dr. sc. Marija Vučemilo Stručni korektor Mr. sc. Željka Cvrtila Lektor Tin Prpić, prof. Izvršni urednik Petar Bukovac Tajnica redakcije Mirjana Pereković Izdavač “Zadružna štampa” d.d. Jakićeva 1, Zagreb P. P. 910 Telefonski brojevi tel./fax: 01 / 2301 - 347, 2316 - 050, 2316 - 060 e-mail: zadruzna-stampa@inet.hr www.poslovniforum.hr/meso/ |
Naslovnica AKTUALNO Uspostava sustava kontrole goveđih trupova i polovica na liniji klanja TEHNLOGIJA Transglutaminaze - nove mogućnosti Limenke kroz stoljeća ODABRANE STRANICE Peradarstvo - proizvodnja jaja ili mesa UZGOJ ŽIVOTINJA Uzgoj pernate divljači - prepelica ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ZNANSTVENI RAD Dinamika rasta nedoraslih jastoga (Palinurus elephas) u konroliranim uvjetima STRUČNI RAD Higijena i tehnologija prerade školjaka STRUČNI RAD Emuglatorske soli STRUČNI RAD Zbrinjavanje životinjskih leševa i konfiskata STRUČNI RAD Šljuka bena (Scolopax rusticola L.), od biologije do kuhinje Prikaz iz literature Obavijesti Upute autorima |
|
MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica |