NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU


MESO - Prvi hrvatski časopis o mesu - Broj 3, Godina VI



MESO - Prvi hrvatski časopis o mesu - Broj 3, Godina VI

Direktorica - glavna i odgovorna urednica
Katarina Lučić, dipl. oecc.

Redaktor
Doc. dr. sc. Lidija Kozačinski

Urednički kolegij
Prof. dr. sc. Pavel Bystricky
Prof. dr. sc. Faruk Čaklovica (BiH)
Prof. dr. sc. Branimir Čavlek,
Prof. dr. sc. Mirza Hadžiosmanović,
Prof. dr. sc. Branimir Mioković,
Prof. dr. sc. Bela Njari,
Prof. dr. sc. Marija Vučemilo

Stručni korektor
Mr. sc. Željka Cvrtila

Lektor
Tin Prpić, prof.

Izvršni urednik
Petar Bukovac

Tajnica redakcije
Mirjana Pereković

Izdavač
“Zadružna štampa” d.d.
Jakićeva 1, Zagreb
P. P. 910

Telefonski brojevi
tel./fax: 01 / 2301 - 347, 2316 - 050, 2316 - 060
e-mail: zadruzna-stampa@inet.hr

www.poslovniforum.hr/meso/













Naslovnica

AKTUALNO

EFSA - The European Food Safety Authority

Ciljevi, svrha i prvi rezultati hrvatskog susatava žurnog obavještavanja

TEHNLOGIJA

IFFA (International Flaisch und Flaischwirtschaft Ausstellung)

IZ PRAKSE

Osvrt na Večernjakovu Kulenijadu 2004." u Požegi

ODABRANE STRANICE

Management

UZGOJ ŽIVOTINJA

Uzgoj pernate divljači - Divlja patka

STRUČNJACI ODGOVARAJU

Stručnjaci odgovaraju


ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Sadržaj bakra, cinka, kadmija, olova i žive u mišićnom tkivu pastrva

STRUČNI RAD

Kudoa sp. u filetima oslića

STRUČNI RAD

Butirometrijsko određivanje masti u mišićju šarana

STRUČNI RAD

Meso puža u ljudskoj prehrani

STRUČNI RAD

Zdravstvena ispravnost, sigurnost i higjena hrane (namirnica)


Prikaz iz literature

Obavijesti

Upute autorima





Ažurirano: 20. 1. 2021.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb