NAPOMENA!
GODINA VI
> BROJ 4
> BROJ 3
> BROJ 2
> BROJ 1
GODINA V
> BROJ 6
> BROJ 5
> BROJ 4
> BROJ 3
> BROJ 2
> BROJ 1
> KNJIGE
> LINKOVI
> IZRADA WEB STRANICA
Naslovnica; Broj 6, 2003. g.
Naslovnica
Riječ urednice
AKTUALNO
Početak osnivanja Hrvatske Agencije za hranu
TEHNLOGIJA
Baza za izvrstan mesni pripravak
IZ LITERATURE I PRAKSE
Drniški pršut
ODABRANE STRANICE
Aktualno stanje u svinjogojstvu
Oznaka sigurnosti mesnih proizvoda
Velika Britanija: Prodaja mesa peradi neupotrebljivog za prehranu ljudi
TRŽIŠTE MESA
Stanje na europskom i hrvatskom tržištu svinja u 2002. g.
Svjetski porast proizvodnje mesa pataka
TRŽIŠTE RIBA
Slatkovodna riba iz ribogojilišta
Morska riba iz ribogojilišta
Morska riba iz ulova
ZNANSTVENO - STRUČNI DIO
ZNANSTVENA BILJEŠKA
Zastupljenost različitih vrsta bjelančevina animalnog porijekla u mesnim proizvodima i stočnoj hrani u periodu 1997 - 2002 godine
ZNANSTVENI RAD
Praćenje pojavnosti bakterija roda Salmonella u izmetu peradi
STRUČNI RAD
pH vrijednost - važan parametar kakvoće
STRUČNI RAD
Ocjena svježine morske ribe upotrebom uređaja "Torrymeter"
STRUČNI RAD
Utječe li postupak s jelenima prije klanja na kvalitetu divljačine?
Prikaz iz literature
Upute autorima
Ažurirano: 21. 1. 2021.
MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU
ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb