NAPOMENA!
GODINA VI
> BROJ 4
> BROJ 3
> BROJ 2
> BROJ 1
GODINA V
> BROJ 6
> BROJ 5
> BROJ 4
> BROJ 3
> BROJ 2
> BROJ 1
> KNJIGE
> LINKOVI
> IZRADA WEB STRANICA
Naslovnica
Riječ urednice
AKTUALNO
Obljetnica Večernjakove kulenijade
Otvorena prva klaonica nojeva u RH
TEHNLOGIJA
pH vrijednost - kriterij za ispravan odabir mesa
NUTRICIONIZAM
Lipidi i zdravlje ljudi
Novi proizvod IREKS AROME - BOMES
TRŽIŠTE MESA
Proizvodnja i potrošnja mesa peradi do 2030. godine
Teško stanje na tržištu svinja
TRŽIŠTE RIBE
Slatkovodna riba iz ribogojilišta
NOVOSTI
U dvije godine Perutnina Ptuj - PIPO Čakovec udvostručila broj zaposlenih
Zagrebački Velesajam
ZNANSTVENO - STRUČNI DIO
ZNANSTVENI RAD
Utjecaj odmaranja junadi prije klanja na temperaturu i boju mesa
STRUČNI RAD
Učestalost grešaka klaoničke obrade i upotrebljivosti mesa peradi na području Velike Gorice
STRUČNI RAD
Bakteriološka ispravnost čvaraka na zagrebačkim tržnicama
STRUČNI PREGLED
Kulen - baština za budućnost
Prikaz iz literature
Obavijesti
Upute autorima
Ažurirano: 16. 1. 2021.
MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU
ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb