Naslovnica
Riječ urednice
AKTUALNO
Veterinarsko-sanitarni uvjeti za obradu, preradu i uskladištenje proizvoda životinjskog podrijetla
TEHNLOGIJA
Uloga stroja za mljevenje mesa u preradi
IZ LITERATURE I PRAKSE
Standardni sanitacijski operativni program (SSOP’s)
Salamureno meso i zdravlje ljudi
ODABRANE STRANICE
Inspekcijske kontrole u prometu mesom i mesnim prerađevinama
TRŽIŠTE MESA
Tržište goveda
Tržište svinja
TRŽIŠTE RIBA
Slatkovodna riba u ribogojilištima
Morska riba u ribogojilištima
ZNANSTVENO - STRUČNI DIO
ZNANSTVENI RAD
Kakvoća pašteta u ovitku na zagrebačkom tržištu
STRUČNI RAD
Bakteriološka ispravnost pačjih jaja
STRUČNI RAD
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa
REVIJALNI PRIKAZ
Histamin u mesu i mesnim proizvodima
AUTORSKI PREGLED
Boja mesa - važan parametar kakvoće
Prikaz iz literature
Obavijesti
Upute autorima
Ažurirano: <%=day(now())%>. <%=month(now())%>. <%=year(now())%>.