|  |  |  |  | 
|  | 
|  |  |  | 
|  |  |  | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 
 
 
    GODINA VI  > BROJ 4  > BROJ 3  > BROJ 2  > BROJ 1  GODINA V  > BROJ 6  > BROJ 5  > BROJ 4  > BROJ 3  > BROJ 2  > BROJ 1    > KNJIGE  > LINKOVI  > IZRADA WEB STRANICA       IZRADA WEB STRANICA Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog... Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci. Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica... |  | 
     UPUTE AUTORIMA U časopisu MESO se objavljuju sve kategorije znanstvenih radova, stručni radovi, autorski pregledi, te izlaganja sa stručnih i znanstvenih skupova, kao i drugi tematski prihvatljivi članci. Radovi podliježu recenziji. Sadržaj i opseg rukopisa Naslov rada treba biti što kraći. Ispod naslova navode se imena i prezimena autora. Titule i adrese navode se na posebnom listu papira. Svaka rasprava mora imati kratak sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku. Neposredno ispod sažetka treba navesti tri do pet ključnih riječi. Autorima citiranim u tekstu navodi se prezime i godina objavljivanja (u zagradama). Ako je citirani rad napisalo više od tri autora, navodi se prezime prvog autora uz oznaku i sur. te godina objavljivanja (u zagradama). U popisu literature autori se navode abecednim redom, i to na sljedeći način: 
 Prilozi (tablice, dijagrami i slike) se prilažu zasebno, na kraju rada.
             Uredništvo časopisa MESO, Prvom autoru rada dostavit će se 3 primjerka časopisa MESO. Predaja rukopisa na disketama: Rukopis s prilozima mogu se Uredništvu dostaviti i na disketi. Preporuča se pisanje rada u Word (Word for Windows) programu. Disketi treba priložiti i jedan otisnuti primjerak rada. Alternativa: Radovi se mogu poslati elektroničkom poštom: 
 
      |  |   Naslovnica  Riječ urednice  AKTUALNO  Veterinarsko-sanitarni uvjeti za obradu, preradu i uskladištenje proizvoda životinjskog podrijetla  TEHNLOGIJA  Uloga stroja za mljevenje mesa u preradi  IZ LITERATURE I PRAKSE  Standardni sanitacijski operativni program (SSOP’s)  Salamureno meso i zdravlje ljudi ODABRANE STRANICE  Inspekcijske kontrole u prometu mesom i mesnim prerađevinama  TRŽIŠTE MESA  Tržište goveda  Tržište svinja  TRŽIŠTE RIBA  Slatkovodna riba u ribogojilištima  Morska riba u ribogojilištima  ZNANSTVENO - STRUČNI DIO  ZNANSTVENI RAD  Kakvoća pašteta u ovitku na zagrebačkom tržištu  STRUČNI RAD  Bakteriološka ispravnost pačjih jaja  STRUČNI RAD  Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa  REVIJALNI PRIKAZ  Histamin u mesu i mesnim proizvodima  AUTORSKI PREGLED  Boja mesa - važan parametar kakvoće  Prikaz iz literature  Obavijesti  Upute autorima   
 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
  | 
|  |  MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU   Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica |  |