GODINA VI > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 GODINA V > BROJ 6 > BROJ 5 > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 > KNJIGE > LINKOVI > IZRADA WEB STRANICA IZRADA WEB STRANICA Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog... Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci. Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica... |
MORSKA RIBA U RIBOGOJILIŠTIMA Graf. 2. Prosječne cijene komarče Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju |
Naslovnica Riječ urednice AKTUALNO Veterinarsko-sanitarni uvjeti za obradu, preradu i uskladištenje proizvoda životinjskog podrijetla TEHNLOGIJA Uloga stroja za mljevenje mesa u preradi IZ LITERATURE I PRAKSE Standardni sanitacijski operativni program (SSOP’s) Salamureno meso i zdravlje ljudi ODABRANE STRANICE Inspekcijske kontrole u prometu mesom i mesnim prerađevinama TRŽIŠTE MESA Tržište goveda Tržište svinja TRŽIŠTE RIBA Slatkovodna riba u ribogojilištima Morska riba u ribogojilištima ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ZNANSTVENI RAD Kakvoća pašteta u ovitku na zagrebačkom tržištu STRUČNI RAD Bakteriološka ispravnost pačjih jaja STRUČNI RAD Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa REVIJALNI PRIKAZ Histamin u mesu i mesnim proizvodima AUTORSKI PREGLED Boja mesa - važan parametar kakvoće Prikaz iz literature Obavijesti Upute autorima
|
|
MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica |