NAPOMENA!
GODINA VI
> BROJ 4
> BROJ 3
> BROJ 2
> BROJ 1
GODINA V
> BROJ 6
> BROJ 5
> BROJ 4
> BROJ 3
> BROJ 2
> BROJ 1
> KNJIGE
> LINKOVI
> IZRADA WEB STRANICA
TRŽIŠTE SVINJA
Graf 2
Prikaz prosječnih cijena svinja u Hrvatskoj od 1997. do 2003. god. (kn/kg)
Tabela 2
Prosječne cijene svinja i odojaka na sajmovima u Hrvatskoj u prvoj polovici listopada 2003. god (kn/kg)
Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju
Naslovnica
Riječ urednice
AKTUALNO
Veterinarsko-sanitarni uvjeti za obradu, preradu i uskladištenje proizvoda životinjskog podrijetla
TEHNLOGIJA
Uloga stroja za mljevenje mesa u preradi
IZ LITERATURE I PRAKSE
Standardni sanitacijski operativni program (SSOP’s)
Salamureno meso i zdravlje ljudi
ODABRANE STRANICE
Inspekcijske kontrole u prometu mesom i mesnim prerađevinama
TRŽIŠTE MESA
Tržište goveda
Tržište svinja
TRŽIŠTE RIBA
Slatkovodna riba u ribogojilištima
Morska riba u ribogojilištima
ZNANSTVENO - STRUČNI DIO
ZNANSTVENI RAD
Kakvoća pašteta u ovitku na zagrebačkom tržištu
STRUČNI RAD
Bakteriološka ispravnost pačjih jaja
STRUČNI RAD
Bakteriološka ispravnost proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa
REVIJALNI PRIKAZ
Histamin u mesu i mesnim proizvodima
AUTORSKI PREGLED
Boja mesa - važan parametar kakvoće
Prikaz iz literature
Obavijesti
Upute autorima
Ažurirano: 28. 2. 2021.
MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU
ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb