Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

OPIS MOGUĆNOSTI CMS STRANICA

SADRŽAJ (MENU) I STRANICE
- Mogućnost kreiranja neograničenog broja web stranica (članaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogućnost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju možete dodati neograničeni broj stranica
- Samostalno ažuriranje svih članaka, kategorija i sadržaja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagođena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge tražilice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neograničenog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraživanjem
- Osim vijesti možete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogućnost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablično predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogućnost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogućnost otvaranja neograničenog broja kataloških kategorija
- Mogućnost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogućnost dodavanja linka za opširnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudžbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predložaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje možete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafičkih elemenata
- Mogućnost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno uređivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogućnost pretraživanja svih objavljenih članaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagođene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadržajima, dizajnom stranica
- Unos i ažuriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrška za Google Analytics i slične aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugrađena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google tražilici
- Mogućnost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

 





























 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 


NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU



PRIKAZ IZ LITERATURE
 

Stiebing, A., N. Vogt, J. Baumgart, K. Putzfeld, J. Bergt (2000): Surviving ability of EHEC in raw sausages. Fleischwirtschaft Nr. 6, 107-110. Sposobnost preživljavanja enterohemoragične Escherichia coli u trajnim kobasicama.

Sirovi mesni proizvodi su značajan čimbenik u pojavama oboljenja ljudi uzrokovanih enterohemoragičnom E. coli. Autori su istražili učinak sušenja, acidifikacije, nitrita, starter-kultura i temperatura zrenja na rast i preživljavanje E. coli O157:H7 u trajnim kobasicama. Sposobnost preživljavanja EHEC najviše je ovisila o stupnju sušenosti proizvoda, temperaturi zrenja/skladištenja i trajanju zrenja. Za spriječavanje preživljavanja EHEC bio je nužan period zrenja od najmanje 21 dan, dok je dodavanje većih količina nitrita i različitih starter-kultura imalo manji značaj.

  

Boadas, C., P. Gou, A. Valero, J. Arnau (2001): Changes in different zones of dry-cured ham during drying. Promjene tijekom sušenja u različitim dijelovima sušene soljene šunke. Fleischwirtschaft Nr.1,  91-93.

Raspodijela i količina vode i soli u sušenoj šunki glavni su čimbenici mikrobiološke kakvoće ovih proizvoda. Utvrđen je stalan porast količine soli u mesnim dijelovima šunke tijekom sušenja proizvoda uslijed prodora soli iz vanjskih nemišićnih dijelova. Cilj istraživanja je bio utvrditi sadržaj vode i soli u nemišićnom tkivu i usporediti s mišićnim tkivom, te utjecaj prisutnosti masti na količinu vode i soli u mesnatim dijelovima šunke. Inicijalna količina vode ovisila je o sastavu tkiva pojedinih zona. Dinamika sušenja i usoljivanja bila je drugačija u različitim tkivima (koža, unutrašnje i vanjske kosti, potkožna masnoća, mesnati dijelovi). Na spomenute promjene nije utjecalo prisustvo masnoće u šunki. Omjer soli i vode u različitim dijelovima šunke tijekom sušenja na težio je ujednačavanju u svim tkivima.

                                                                           Nevijo Zdolec

 

Collins M.D., J. Samelis, J. Metaxopoulos, S. Walbanks (1993):Taksonomska studija nekih organizama sličnih Leuconostoc vrstama izoliranih iz fermentiranih kobasica – opis novog roda Weissella za vrstu Leuconostoc paramesenteroides. TAXONOMIC STUDIES ON SOME LEUCONOSTOC-LIKE ORGANISMS FROM FERMENTED SAUSAGES - DESCRIPTION OF A NEW GENUS WEISSELLA FOR THE LEUCONOSTOC PARAMESENTEROIDES GROUP OF SPECIES. Journal of Applied Bacteriology. 75(6):595-603, 1993

 

Provedena je taksonomska studija nekih nepoznatih mikroorganizama u tipu Leuconostoc izoliranih iz fermentiranih grčkih kobasica. Komparativna analiza sekvence 16S rRNA pokazala je da neidentificirani organizmi predstavljaju novu liniju unutar  vrste Leuconostoc paramesenteroides.  Na osnovi dobivenih rezultata i ranijih filogenetskih istraživanja, predloženo je da se Leuconostoc paramesenteroides i srodne vrste preklasificiraju u novi rod Weissella. Na osnovu toga predloženo je da soj izoliran iz fermentiranih kobasica bude nazvan Weissella hellenica.

                                                                                    Ž. Cvrtila


 

Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju












Naslovnica

AKTUALNO

Influenca (gripa) ptica - problem globalnih razmjera

TEHNLOGIJA

Soljenje u proizvodnji trajnih proizvoda (II)

STRUČNJACI ODGOVARAJU

IZ LITERATURE I PRAKSE

Dijetalne masti i meso

ODABRANE STRANICE

Zaštita potrošača - Zakon o zaštiti potrošača

HRANIDBA

Punomasna, pržena (tostirana) soja u hranidbi mliječnih krava

NOVA VIZIJA

Nova vizija i informatička rješenja za mesnu industriju


ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Dinamika i predviđanje antioksidacijske aktivnosti tijekom proizvodnje mesnih proizvoda

STRUČNI RAD

Značenje nalaza ehinokoka pri veterinarsko-sanitarnom pregledu mesa

PREGLEDNI RAD

Trihineloza - zonoza svjetskog razmjera

STRUČNI RAD

Trihineloza u Imotskoj krajini

STRUČNI RAD

Sivi puh (Glis glis Linnaeus, 1776), od ulova do namirnice


Prikaz iz literature

Obavijesti

Upute autorima





Ažurirano: 27. 1. 2020.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb