![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() ![]() ![]() GODINA VI ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() GODINA V ![]() > BROJ 6 ![]() > BROJ 5 ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() ![]() ![]() > KNJIGE ![]() > LINKOVI ![]() > IZRADA WEB STRANICA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() OBAVIJESTI KOTRA – KOREA TRADE-INVESTMENT PROMOTION AGENCY SEUL FOOD 2004 (Seul int'1 Food Exibition 2004) April 19.-22. 2004., Seul, Korea Najveći i najuzbudljiviji sajam hrane u Istočnoj Aziji Farm to Fork Food safety. A Call for Common sense. Three day International Conference. Athens, Greece, 12th – 14th May 2004 Organised by Teagasc – The National Food Centre in association with the University of Athens Informations : E-mail bmaunsell@nfc.teagasc.ie Tel: +353 1 805 9514 50th International Congress of Meat Science and Technology August 8th – 13th 2004 Vikki Info Center, Helsinki, Finland www.icomst2004.helsinki.fi ISOPOL XV XV International Symposium on Problems of Listeriosis Uppsala, Sweden, September 12-15, 2004 www-conference.slu.se/isopol 19th INTERNATIONAL ICFMH SYMPOSIUM, FOOD MICRO 2004 12-16 September, 2004, Slovenia Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, SLOVENIA http://www.bf.uni-lj.si Tel:+386 1 4231161 fax:+386 1 2574 092 E-Mail:peter.raspor@bf.uni-lj.si 2 nd Central European Meeting 5 th Croatian Congress OF FOOD TECHNOLOGISTS AND NUTRITIONISTS October 17-20.2004 Grand hotel Adriatic, Opatija, Croatia Food Technologists Biotechnologists and Nutritionists Society Pieriottijeva 6, HR-10000 Zagreb, Tel: 00385 (0) 1 45 26 250 Fax: 00385 (0) 1 48 26 251; E – mail: pbncongress@pbf.hr Congressional service: EURO – VAL d.o.o., Mirna 11, 10040 ZAGREB, http:/www.euroval.hr Tel: 00385 (0) 1 29 17 183, Fax: 00385 (0) 1 29 88 004 Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju |
![]() |
![]() ![]() Naslovnica ![]() AKTUALNO ![]() Influenca (gripa) ptica - problem globalnih razmjera ![]() TEHNLOGIJA ![]() Soljenje u proizvodnji trajnih proizvoda (II) ![]() STRUČNJACI ODGOVARAJU ![]() IZ LITERATURE I PRAKSE ![]() Dijetalne masti i meso ![]() ODABRANE STRANICE ![]() Zaštita potrošača - Zakon o zaštiti potrošača ![]() HRANIDBA ![]() Punomasna, pržena (tostirana) soja u hranidbi mliječnih krava ![]() NOVA VIZIJA ![]() Nova vizija i informatička rješenja za mesnu industriju ![]() ![]() ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ![]() ZNANSTVENI RAD ![]() Dinamika i predviđanje antioksidacijske aktivnosti tijekom proizvodnje mesnih proizvoda ![]() STRUČNI RAD ![]() Značenje nalaza ehinokoka pri veterinarsko-sanitarnom pregledu mesa ![]() PREGLEDNI RAD ![]() Trihineloza - zonoza svjetskog razmjera ![]() STRUČNI RAD ![]() Trihineloza u Imotskoj krajini ![]() STRUČNI RAD ![]() Sivi puh (Glis glis Linnaeus, 1776), od ulova do namirnice ![]() ![]() Prikaz iz literature ![]() Obavijesti ![]() Upute autorima ![]() ![]()
|
![]() |
![]() MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU ![]() ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb |
![]() |