NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU



OBAVIJESTI


KOTRA – KOREA TRADE-INVESTMENT PROMOTION AGENCY
SEUL FOOD 2004 (Seul int'1 Food Exibition 2004)

April 19.-22. 2004., Seul, Korea
Najveći i najuzbudljiviji sajam hrane u Istočnoj Aziji

Farm to Fork Food safety. A Call for Common sense. Three day International Conference.
Athens, Greece, 12th – 14th May 2004
Organised by Teagasc – The National Food Centre in association with the University of Athens
Informations :
E-mail bmaunsell@nfc.teagasc.ie
Tel: +353 1 805 9514


50th International Congress of Meat Science and Technology
August 8th – 13th 2004
Vikki Info Center, Helsinki, Finland
www.icomst2004.helsinki.fi

ISOPOL XV
XV International Symposium on Problems of Listeriosis

Uppsala, Sweden, September 12-15, 2004
www-conference.slu.se/isopol


19th INTERNATIONAL ICFMH SYMPOSIUM,
FOOD MICRO 2004

12-16 September, 2004, Slovenia
Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, SLOVENIA
http://www.bf.uni-lj.si
Tel:+386 1 4231161 fax:+386 1 2574 092
E-Mail:peter.raspor@bf.uni-lj.si


2 nd Central European Meeting 5 th Croatian Congress
OF FOOD TECHNOLOGISTS AND NUTRITIONISTS

October 17-20.2004 Grand hotel Adriatic, Opatija, Croatia
Food Technologists Biotechnologists and Nutritionists Society
Pieriottijeva 6, HR-10000 Zagreb, Tel: 00385 (0) 1 45 26 250
Fax: 00385 (0) 1 48 26 251;
E – mail: pbncongress@pbf.hr
Congressional service: EURO – VAL d.o.o., Mirna 11, 10040 ZAGREB,
http:/www.euroval.hr
Tel: 00385 (0) 1 29 17 183, Fax: 00385 (0) 1 29 88 004




Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju











Naslovnica

AKTUALNO

Influenca (gripa) ptica - problem globalnih razmjera

TEHNLOGIJA

Soljenje u proizvodnji trajnih proizvoda (II)

STRUČNJACI ODGOVARAJU

IZ LITERATURE I PRAKSE

Dijetalne masti i meso

ODABRANE STRANICE

Zaštita potrošača - Zakon o zaštiti potrošača

HRANIDBA

Punomasna, pržena (tostirana) soja u hranidbi mliječnih krava

NOVA VIZIJA

Nova vizija i informatička rješenja za mesnu industriju


ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Dinamika i predviđanje antioksidacijske aktivnosti tijekom proizvodnje mesnih proizvoda

STRUČNI RAD

Značenje nalaza ehinokoka pri veterinarsko-sanitarnom pregledu mesa

PREGLEDNI RAD

Trihineloza - zonoza svjetskog razmjera

STRUČNI RAD

Trihineloza u Imotskoj krajini

STRUČNI RAD

Sivi puh (Glis glis Linnaeus, 1776), od ulova do namirnice


Prikaz iz literature

Obavijesti

Upute autorima





Ažurirano: 1. 3. 2021.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb