![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() ![]() ![]() GODINA VI ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() GODINA V ![]() > BROJ 6 ![]() > BROJ 5 ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() ![]() ![]() > KNJIGE ![]() > LINKOVI ![]() > IZRADA WEB STRANICA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ODABRANE STRANICE MANAGEMENT Management (menedžment) možemo definirati kao proces rukovođenja koji se ostvaruje u skladu s određenim pravilima, uvažavanjem provjerenih načela i primjenom odgovarajućih tehnika. Učinkovito rukovođenje, odnosno menedžment, važno je kako za direktora multinacionalne kompanije, tako i za vlasnika malog obrta. Unatoč tome menedžmentu se ne poklanja dovoljna pozornost. O njemu se više govori tek posljednjih desetak godina i tek se u novije vrijeme poklanja veća pažnja značaju kvalitetnog rukovođenja. Funkcije menagementa ostvaruju menageri koji se kod nas uobičajeno nazivaju direktori, upravitelji, rukovoditelji ili ravnatelji. Programski model rukovođenja za koji smatramo da daje najbolje rezultate zasniva se na međuljudskom odnosnom odnosu i komunikacijskom modelu timskog rukovođenja sa sustavima stimulativnog nagrađivanja rada. Rukovoditelji u svojim odnosima komuniciraju s radnicima. Rukovođenje kao međuljudski odnos treba biti partnerski odnos zaposlenika i rukovoditelja. Management se sastoji od: planiranja, organizacije, vođenja i vrednovanja. Više o tome www.poslovniforum.hr > > |
![]() |
![]() ![]() Naslovnica ![]() AKTUALNO ![]() EFSA - The European Food Safety Authority ![]() Ciljevi, svrha i prvi rezultati hrvatskog susatava žurnog obavještavanja ![]() TEHNLOGIJA ![]() IFFA (International Flaisch und Flaischwirtschaft Ausstellung) ![]() IZ PRAKSE ![]() Osvrt na Večernjakovu Kulenijadu 2004." u Požegi ![]() ODABRANE STRANICE ![]() Management ![]() UZGOJ ŽIVOTINJA ![]() Uzgoj pernate divljači - Divlja patka ![]() STRUČNJACI ODGOVARAJU ![]() Stručnjaci odgovaraju ![]() ![]() ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ![]() ZNANSTVENI RAD ![]() Sadržaj bakra, cinka, kadmija, olova i žive u mišićnom tkivu pastrva ![]() STRUČNI RAD ![]() Kudoa sp. u filetima oslića ![]() STRUČNI RAD ![]() Butirometrijsko određivanje masti u mišićju šarana ![]() STRUČNI RAD ![]() Meso puža u ljudskoj prehrani ![]() STRUČNI RAD ![]() Zdravstvena ispravnost, sigurnost i higjena hrane (namirnica) ![]() ![]() Prikaz iz literature ![]() Obavijesti ![]() Upute autorima ![]() ![]()
|
![]() |
![]() MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU ![]() ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb |
![]() |