GODINA VI > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 GODINA V > BROJ 6 > BROJ 5 > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 > KNJIGE > LINKOVI > IZRADA WEB STRANICA IZRADA WEB STRANICA Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog... Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci. Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica... |
TEHNOLOGIJA I F F A (International Fleisch und Fleischwirtschaft Ausstellung) Iza nas je ostao još jedan međunarodni sajam – izložba mesa i mesnog gospodarstva IFFA (International Fleisch und Fleischwirtschaft Ausstellung), održan u Frankfurtu od 15-20. svibnja. Moto ovogodišnjeg sajma bio je “više znati, više postići”. Bila je to prigoda razmijeniti mišljenja i dojmove s našim proizvođačima mesnih prerađevina koji su kao posjetitelji došli vidjeti što je novo u području izrade strojeva u preradi mesa, načinu pakiranja gotovih proizvoda, skladištenja svježeg mesa, dizajnu umjetnih ovitaka, upotrebi robota u proizvodnom procesu i sl., i da se pri tome nekako ocijeni gdje smo mi u Hrvatskoj u odnosu na najnovije trendove. Pravo osvježenje bilo je prolaziti pored izložbenih prostora i uočavati inovacije koje racionaliziraju tehnološki proces prerade mesa i pomažu u dostizanju veće kvalitete gotovog mesnog proizvoda, sigurnosti njegove proizvodnje i produljenju roka održivosti. Umjesto zaključka trebalo bi zaželjeti da mi u Hrvatskoj u okviru ove gospodarske djelatnosti ne reagiramo retroaktivno na događaje i nove tendencije u tehnologiji, već proaktivno, slično kao što se to moglo vidjeti posjećujući ovaj sajam.
|
Naslovnica AKTUALNO EFSA - The European Food Safety Authority Ciljevi, svrha i prvi rezultati hrvatskog susatava žurnog obavještavanja TEHNLOGIJA IFFA (International Flaisch und Flaischwirtschaft Ausstellung) IZ PRAKSE Osvrt na Večernjakovu Kulenijadu 2004." u Požegi ODABRANE STRANICE Management UZGOJ ŽIVOTINJA Uzgoj pernate divljači - Divlja patka STRUČNJACI ODGOVARAJU Stručnjaci odgovaraju ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ZNANSTVENI RAD Sadržaj bakra, cinka, kadmija, olova i žive u mišićnom tkivu pastrva STRUČNI RAD Kudoa sp. u filetima oslića STRUČNI RAD Butirometrijsko određivanje masti u mišićju šarana STRUČNI RAD Meso puža u ljudskoj prehrani STRUČNI RAD Zdravstvena ispravnost, sigurnost i higjena hrane (namirnica) Prikaz iz literature Obavijesti Upute autorima
|
|
MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica |