NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMUIZRADA WEB STRANICA

Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...TEHNOLOGIJA

I F F A
(International Fleisch und Fleischwirtschaft Ausstellung)

Iza nas je ostao još jedan međunarodni sajam – izložba mesa i mesnog gospodarstva IFFA (International Fleisch und Fleischwirtschaft Ausstellung), održan u Frankfurtu od 15-20. svibnja.
Moto ovogodišnjeg sajma bio je “više znati, više postići”. Bila je to prigoda razmijeniti mišljenja i dojmove s našim proizvođačima mesnih prerađevina koji su kao posjetitelji došli vidjeti što je novo u području izrade strojeva u preradi mesa, načinu pakiranja gotovih proizvoda, skladištenja svježeg mesa, dizajnu umjetnih ovitaka, upotrebi robota u proizvodnom procesu i sl., i da se pri tome nekako ocijeni gdje smo mi u Hrvatskoj u odnosu na najnovije trendove.

Pravo osvježenje bilo je prolaziti pored izložbenih prostora i uočavati inovacije koje racionaliziraju tehnološki proces prerade mesa i pomažu u dostizanju veće kvalitete gotovog mesnog proizvoda, sigurnosti njegove proizvodnje i produljenju roka održivosti.

Umjesto zaključka trebalo bi zaželjeti da mi u Hrvatskoj u okviru ove gospodarske djelatnosti ne reagiramo retroaktivno na događaje i nove tendencije u tehnologiji, već proaktivno, slično kao što se to moglo vidjeti posjećujući ovaj sajam.

 

 

 

 


Naslovnica

AKTUALNO

EFSA - The European Food Safety Authority

Ciljevi, svrha i prvi rezultati hrvatskog susatava žurnog obavještavanja

TEHNLOGIJA

IFFA (International Flaisch und Flaischwirtschaft Ausstellung)

IZ PRAKSE

Osvrt na Večernjakovu Kulenijadu 2004." u Požegi

ODABRANE STRANICE

Management

UZGOJ ŽIVOTINJA

Uzgoj pernate divljači - Divlja patka

STRUČNJACI ODGOVARAJU

Stručnjaci odgovaraju


ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Sadržaj bakra, cinka, kadmija, olova i žive u mišićnom tkivu pastrva

STRUČNI RAD

Kudoa sp. u filetima oslića

STRUČNI RAD

Butirometrijsko određivanje masti u mišićju šarana

STRUČNI RAD

Meso puža u ljudskoj prehrani

STRUČNI RAD

Zdravstvena ispravnost, sigurnost i higjena hrane (namirnica)


Prikaz iz literature

Obavijesti

Upute autorima

Ažurirano: 28. 9. 2022.MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica