POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMUIZRADA WEB STRANICA

Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...OBAVIJESTI


U organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Sekcije za zdravstvenu ekologiju Hrvatskog farmaceutskog društva a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske održan je od 9.-11. travnja 2003. godine u Zadru

XXIX STRUČNI SKUP ZDRAVSTVENIH EKOLOGA
na temu "Zdravlje kroz hranu i ljekovito bilje"


Održana su 24 predavanja a u poster sekciji izloženo je 25 postera. Zanimljiva tema je obuhvatila problematiku vezanu uz prehranu biljem, genetski modificiranu hranu, dodatak vitamina i minerala hrani, kontrolu namirnica animalnog podrijetla u zaštiti zdravlja potrošača, veterinarsko-sanitarne uvjete za izgradnju i uređenje klaoničkih objekata, kvalitetu vode, zdravstvenu ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda, meda, ribe, rakova i školjkaša.

Iz održane opsežnije rasprave iznosimo samo dio zaključaka:

1. Rasprava o Prijedlogu zakona o hrani:
• U izradi kako teksta Zakona, tako i koncepcije sustava osiguranja zdravstvene ispravnosti namirnica koju Zakon razrađuje, premalo su sudjelovali stručnjaci i znanstvenici;
• Formiranje Agencije za hranu s ovlastima kakve joj dodjeljuje Prijedlog zakona dovest će do prekida kontinuiteta funkcioniranja sadašnjeg sustava;
• Veterinarska struka smatra da će doći do lomova u integritetu ukupne veterinarske struke ukoliko u Agenciju prijeđe dio veterinarske struke koji se bavi namirnicama animalnog podrijetla. Smatra se, da je i zdravstvena zaštita životinja također nedjeljivi dio veterinarskog javnog zdravstva i osiguranja zdravstvene ispravnosti namirnica animalnog podrijetla;
• Zdravstvena ispravnost namirnica je središnje pitanje javnog zdravstva i kao takvo je integrirana u sustav javnog zdravstva i to kroz analize i praćenje zdravstvene ispravnosti namirnica, praćenje zdravstvenog stanja populacije, pa i vezu prehrane sa zdravstvenom ispravnosti namirnica, kroz edukaciju i zdravstvene preglede zaposlenih u proizvodnji i prometu namirnica, nadzor koji provodi sanitarna inspekcija i kroz zakonodavstvo toga područja koje donosi Ministarstvo zdravstva. Ova integriranost će bitno izgubiti na svojoj snazi i učinkovitosti ukoliko se neki od ovih poslova i odgovornosti izluče izvan zdravstva, a to se upravo predlaže Prijedlogom zakona.

2. Predlaže se da se uzorci morskih organizama (ribe, rakovi, mekušci, školjke, alge) u kojima je ukupni arsen veći od maksimalno dopustive količine prema Pravilniku o izmjenama Pravilnika o količinama pesticida, toksina, mikotoksina, metala i histamina i sličnih tvari koje se mogu nalaziti u namirnicama, te o drugim uvjetima u pogledu zdravstvene ispravnosti namirnica i predmeta opće uporabe (NN 39/2003) dodatno analiziraju na udio anorganskog arsena i temeljem tog nalaza ocijeni njihova zdravstvena ispravnost.

3. Predlaže se da se sadržaj ukupnih polifosfata u mesnim proizvodima uskladi s Codex Alimentariusom, tj. sadašnja granica u našem propisu od 0,5% poveća na 0,8%, jer je utvrđeno da sadržaj ukupnih polifosfata prelazi MDK vrijednosti, iako je sadržaj dodanih polifosfata u dozvoljenim granicama, što je znak da je sadržaj prirodnog fosfora visok, ili pak da se samo definira količina dodanih polifosfata, tj. da ona ostane kao i do sada 0,3%.


Cijeli članak i druge obavijesti dostupne su samo u tiskanom izdanju
Naslovnica

Riječ urednice

AKTUALNO

Okrugli stol "Veterinarsko javno zdravstvo - jamstvo zdravlja potrošača"

TEHNLOGIJA

RAUCHFASER SYSTEM - jednostavno i dobro

IZ LITERATURE I PRAKSE

Trajne kobasice

TRŽIŠTE MESA

Poljska očekuje ulazak u članstvo Europske unije

UZGOJ ŽIVOTINJA

Uzgoj kunića

KAKVOĆA MESA

Utjecaj hranidbe na kakvoću svinjetine

ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Higijenska kakvoća proizvoda od jaja

REVIJALNI RAD

Geni za povećanu mišićavost ovaca i goveda

REVIJALNI PRIKAZ

Konzerviranje namirnica ionizacijskim zračenjem

STRUČNI RAD

Postupak s dlakavom divljači nakon odstrela, a u cilju poboljšanja održljivosti mesa divljači (divljačine)

STRUČNI RAD

Insekti uzročnici mijaza i njihovo suzbijanje

Prikaz iz literature

Obavijesti

Upute autorima
Ažurirano: 21. 5. 2024.


 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo nekoliko razloga zašto bi tvrtka trebala imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama tvrtke u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, chatova, obrazaca za kontakt, društvenih mreža i drugih kanala komunikacije.

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding tvrtke, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoje marketinške aktivnosti.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica - Provjerite!
 
MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica