Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

OPIS MOGUĆNOSTI CMS STRANICA

SADRŽAJ (MENU) I STRANICE
- Mogućnost kreiranja neograničenog broja web stranica (članaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogućnost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju možete dodati neograničeni broj stranica
- Samostalno ažuriranje svih članaka, kategorija i sadržaja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagođena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge tražilice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neograničenog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraživanjem
- Osim vijesti možete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogućnost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablično predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogućnost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogućnost otvaranja neograničenog broja kataloških kategorija
- Mogućnost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogućnost dodavanja linka za opširnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudžbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predložaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje možete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafičkih elemenata
- Mogućnost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno uređivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogućnost pretraživanja svih objavljenih članaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagođene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadržajima, dizajnom stranica
- Unos i ažuriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrška za Google Analytics i slične aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugrađena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google tražilici
- Mogućnost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

 





























 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 


NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU




TEHNOLOGIJA


MESNI SIR

Vjerojatno je svatko od nas putujući u zemlje preko Alpa (Austrija, Njemačka, Švicarska), a osobito ako je tamo jedno vrijeme živio i radio, zamijetio i kušao jedan tipičan mesni proizvod kao jelo za užinu – “Leberkäse” – mesni sir.

U čemu je posebnost ovog proizvoda?

- Receptura je jednostavna (npr.41% govedine II kategorije, 29% leda i 30% masnoće).
- Jednostavna je izrada i punjenje mase u kalupe. Nema potrebe za ovicima, metalnim zatvaračima i vezicama.
- Jednostavna je i ekonomična toplinska obrada, budući se proizvod može najprije kuhati u pari, a onda na kraju toplim zapeći zrakom da se dobije glatka svijetlosmeđa površina.
- Moguće je proizvesti mesne sireve različitih okusa zbog široke palete smjesa začina (npr. začinska smjesa “Bavaria Leberkäse” spravljena prema gastronomskim navikama ljudi koji žive u Bavarskoj) te zbog dodavanja u osnovnu masu sušenog povrća, ementalera u kockicama, prženog luka, komada kuhane šunke i sl.
- Proizvodi su svježi a mogu se prodavati odmah nakon proizvodnje, još topli. Od ukupne potrošnje, preko 50% otpada na prodaju toplog mesnog sira (pivnice, mesnice, benzinske postaje, zalogajnice, prodavaonice brze hrane, supermarketi, kantine i dr.)

U prodajnom smislu, ovaj proizvod povlači za sobom niz drugih aktivnosti. Budući se može distribuirati u toplom stanju, neizbježno je njegovo posluživanje uz prikladni prilog (pecivo, naribani svježi hren, senf i sl.). To otvara mogućnosti da se takvo jelo konzumira kao tzv. brza hrana, ali i onda kada se u nekoj od pivnica ili restorana želi sjesti za stol. Prilog je tada pečenom mesnom siru kuhani krumpir ili kiseli kupus.
Još je efektnije kada se u prostoru trgovačkog lanca neposredno peče u posebnim pećnicama i nakon toga poslužuje, a istodobno se može obaviti uobičajena kupovina ostalih proizvoda. Konzumiranje ovog proizvoda u prodajnim prostorima benzinskih postaja posve je uobičajeno. Samo je pitanje vremena kada će to na našim benzinskim postajama uz nove dionice auto-cesta također postati nešto neizbježno za strance koji nam dolaze, a i za nas koji na putu nemamo vremena za klasičan objed, a ipak bismo željeli pojesti nešto toplo i ukusno.




Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju








Naslovnica

Riječ urednice

AKTUALNO

Europska legislativa

TEHNLOGIJA

Mesni sir

IZ LITERATURE I PRAKSE

Mikrobna fermentacija u proizvodnji trajnih kobasica

TRŽIŠTE MESA

Tržište svinja

Tržište goveda

TRŽIŠTE RIBA

Riba iz ribogojilišta

UZGOJ ŽIVOTINJA

Uzgoj kunića (II)

ODABRANE STRANICE

Pravilnik o razvrstavanju poslovnih subjekata prema nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti

Brojnost stoke novih članica EU

ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Ostaci sulfonamida u mesu peradi

REVIJALNI PRIKAZ

Tvrdo, suho i tamno meso (TST) - problem u proizvodnji i preradi junećeg mesa

STRUČNI RAD

Postupak s pernatom divljači nakon odstrjela - tradicionalni pristup

REVIJALNI PRIKAZ

Higijensko značenje histamina namirnicama

STRUČNI RAD

Higijensko sanitarni i zdravstveni kriteriji vode za piće i napajanje

Prikaz iz literature

Upute autorima

Obavijesti




Ažurirano: 9. 7. 2020.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb