Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

OPIS MOGUĆNOSTI CMS STRANICA

SADRŽAJ (MENU) I STRANICE
- Mogućnost kreiranja neograničenog broja web stranica (članaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogućnost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju možete dodati neograničeni broj stranica
- Samostalno ažuriranje svih članaka, kategorija i sadržaja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagođena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge tražilice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neograničenog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraživanjem
- Osim vijesti možete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogućnost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablično predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogućnost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogućnost otvaranja neograničenog broja kataloških kategorija
- Mogućnost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogućnost dodavanja linka za opširnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudžbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predložaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje možete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafičkih elemenata
- Mogućnost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno uređivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogućnost pretraživanja svih objavljenih članaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagođene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadržajima, dizajnom stranica
- Unos i ažuriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrška za Google Analytics i slične aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugrađena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google tražilici
- Mogućnost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

 





























 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 


NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU




PRIKAZ IZ LITERATURE


Szkucik, K., R. Pyz-Lukasik (2003): Bacterial contamination and basic composition of rabbit carcasses. Bakterijsko onečišćenje i osnovni sastav kunićjih trupova. Hygiena alimentorum XXIV. Poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. Štrbske Pleso-Vysoke Tatry, Slovakia, June 4-6. 2003. Proceedings, 66 – 69.
Cilj istraživanja bio je utvrditi bakterijsko onečišćenje te kemijski sastav mišićja i unutrašnjih organa kunića. Sve metode u istraživanju provedene su prema ISO standardima. Autori su utvrdili u leđnom mišićju, jetrima i bubregu broj aerobnih mezofilnih bakterija 103/g, a u lopatičnom i butnom mišićju 104/g. Prikazane su značajne razlike ukupnog bakterijskog onečišćenja leđnog mišićja, jetara i bubrega spram lopatičnog i butnog mišićja. Slične razlike odnosile su se i na onečišćenje psihrofilnim i koliformnim bakterijama. U unutrašnjim organima utvrđen je značajno viši stupanj onečišćenja proteolitičkim bakterijama nego u mišićnom tkivu. Od pretraženih tkiva najviši udio bjelančevina utvrđen je u leđnom (24%), neznatno niži u butnom (23%) i značajno niži u lopatičnom mišićju (21%). Istraživanje je pokazalo da je leđno mišićje najvredniji dio kunićjih trupova zbog najnižeg stupnja bakterijskog onečišćenja i najvišeg udjela bjelančevina s najnižom razinom kolagena.

 


Korimova L., J.Nagy, R. Cabadaj, P. Korim, S. Laczkova (2003): Chemical composition of some game species. Kemijski sastav mesa nekih vrsta divljači. Hygiena alimentorum XXIV. Poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. Štrbske Pleso-Vysoke Tatry, Slovakia, June 4-6. 2003. Proceedings, 175 – 176.
Istraživanje je provedeno na sveukupno 18 uzoraka mišića podrijetlom od 5 vrsta divljači (fazana, zečeva, jelena, lopatara i srne). Mišićje je pretraženo na količinu vode/suhe tvari, masti i dušičnih tvari. Najviši udio vode utvrđen je u uzorcima mesa zečeva (75,52%), a najniži u mesu fazana (72,48%). Prosječna količina masti varirala je od 1,51% (fazan) do 3,09% (srna). Najniža količina dušičnih tvari utvrđena je u mesu srna (16,73%), a najviša u mesu lopatara (22,76%).
 



Dičakova, Z., P. Paulsen, P. Bystricky, J. Sokol (2003): Determination of biogenic amins and free amino acids in game meat during storage. Nalaz biogenih amina i slobodnih aminokiselina u pohranjenom mesu divljači. Hygiena alimentorum XXIV. Poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. Štrbske Pleso-Vysoke Tatry, Slovakia, June 4-6. 2003. Proceedings, 177 – 179.
U mesu divljači pohranjenom na 4 °C određena je količina biogenih amina i slobodnih aminokiselina prvog, trećeg i sedmog dana post mortem. Istraživanje je provedeno na uzorcima mesa jelena, lopatara, srna, fazana, divljih pataka i zečeva. Biogeni amini i slobodne aminokiseline određivani su metodom kromatografije analizatorom aminokiselina 339 T (Microtehna). Količina slobodnih aminokiselina bila je od 1,9 do 7,1 g/kg. Najzastupljenija aminokiselina bila je histidin (20 – 57% svih aminokiselina). Histamin, tiramin, putrescin, kadaverin, spermin i spermidin su bili izdvojeni za 90 minuta. Najviša razina histamina (13,0 mg/kg) utvrđena je u srnećem mesu, a tiramina (48,7 mg/kg), putrescina (38,0 mg/kg) i kadaverina (129,3 mg/kg) u mesu lopatara. U uzorcima mesa fazana, divljih pataka i zečeva sedmog dana su utvrđeni samo spermin i spermidin.



Nevijo Zdolec





Naslovnica

Riječ urednice

AKTUALNO

Europska legislativa

TEHNLOGIJA

Mesni sir

IZ LITERATURE I PRAKSE

Mikrobna fermentacija u proizvodnji trajnih kobasica

TRŽIŠTE MESA

Tržište svinja

Tržište goveda

TRŽIŠTE RIBA

Riba iz ribogojilišta

UZGOJ ŽIVOTINJA

Uzgoj kunića (II)

ODABRANE STRANICE

Pravilnik o razvrstavanju poslovnih subjekata prema nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti

Brojnost stoke novih članica EU

ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Ostaci sulfonamida u mesu peradi

REVIJALNI PRIKAZ

Tvrdo, suho i tamno meso (TST) - problem u proizvodnji i preradi junećeg mesa

STRUČNI RAD

Postupak s pernatom divljači nakon odstrjela - tradicionalni pristup

REVIJALNI PRIKAZ

Higijensko značenje histamina namirnicama

STRUČNI RAD

Higijensko sanitarni i zdravstveni kriteriji vode za piće i napajanje

Prikaz iz literature

Upute autorima

Obavijesti




Ažurirano: 9. 7. 2020.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb