GODINA VI > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 GODINA V > BROJ 6 > BROJ 5 > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 > KNJIGE > LINKOVI > IZRADA WEB STRANICA IZRADA WEB STRANICA Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog... Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci. Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica... |
PRIKAZ IZ LITERATURE Szkucik, K., R. Pyz-Lukasik (2003): Bacterial contamination and basic composition of rabbit carcasses. Bakterijsko onečišćenje i osnovni sastav kunićjih trupova. Hygiena alimentorum XXIV. Poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. Štrbske Pleso-Vysoke Tatry, Slovakia, June 4-6. 2003. Proceedings, 66 – 69. Cilj istraživanja bio je utvrditi bakterijsko onečišćenje te kemijski sastav mišićja i unutrašnjih organa kunića. Sve metode u istraživanju provedene su prema ISO standardima. Autori su utvrdili u leđnom mišićju, jetrima i bubregu broj aerobnih mezofilnih bakterija 103/g, a u lopatičnom i butnom mišićju 104/g. Prikazane su značajne razlike ukupnog bakterijskog onečišćenja leđnog mišićja, jetara i bubrega spram lopatičnog i butnog mišićja. Slične razlike odnosile su se i na onečišćenje psihrofilnim i koliformnim bakterijama. U unutrašnjim organima utvrđen je značajno viši stupanj onečišćenja proteolitičkim bakterijama nego u mišićnom tkivu. Od pretraženih tkiva najviši udio bjelančevina utvrđen je u leđnom (24%), neznatno niži u butnom (23%) i značajno niži u lopatičnom mišićju (21%). Istraživanje je pokazalo da je leđno mišićje najvredniji dio kunićjih trupova zbog najnižeg stupnja bakterijskog onečišćenja i najvišeg udjela bjelančevina s najnižom razinom kolagena.
|
Naslovnica Riječ urednice AKTUALNO Europska legislativa TEHNLOGIJA Mesni sir IZ LITERATURE I PRAKSE Mikrobna fermentacija u proizvodnji trajnih kobasica TRŽIŠTE MESA Tržište svinja Tržište goveda TRŽIŠTE RIBA Riba iz ribogojilišta UZGOJ ŽIVOTINJA Uzgoj kunića (II) ODABRANE STRANICE Pravilnik o razvrstavanju poslovnih subjekata prema nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti Brojnost stoke novih članica EU ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ZNANSTVENI RAD Ostaci sulfonamida u mesu peradi REVIJALNI PRIKAZ Tvrdo, suho i tamno meso (TST) - problem u proizvodnji i preradi junećeg mesa STRUČNI RAD Postupak s pernatom divljači nakon odstrjela - tradicionalni pristup REVIJALNI PRIKAZ Higijensko značenje histamina namirnicama STRUČNI RAD Higijensko sanitarni i zdravstveni kriteriji vode za piće i napajanje Prikaz iz literature Upute autorima Obavijesti
|
|
MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica |