![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() GODINA VI ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() GODINA V ![]() > BROJ 6 ![]() > BROJ 5 ![]() > BROJ 4 ![]() > BROJ 3 ![]() > BROJ 2 ![]() > BROJ 1 ![]() ![]() ![]() > KNJIGE ![]() > LINKOVI ![]() > IZRADA WEB STRANICA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IZRADA WEB STRANICA Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog... Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci. Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica... |
![]() |
![]() ![]() UPUTE AUTORIMA U časopisu MESO se objavljuju sve kategorije znanstvenih radova, stručni radovi, autorski pregledi, te izlaganja sa stručnih i znanstvenih skupova, kao i drugi tematski prihvatljivi članci. Radovi podliježu recenziji. Sadržaj i opseg rukopisa Naslov rada treba biti što kraći. Ispod naslova navode se imena i prezimena autora. Titule i adrese navode se na posebnom listu papira. Svaka rasprava mora imati kratak sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku. Neposredno ispod sažetka treba navesti tri do pet ključnih riječi. Autorima citiranim u tekstu navodi se prezime i godina objavljivanja (u zagradama). Ako je citirani rad napisalo više od tri autora, navodi se prezime prvog autora uz oznaku i sur. te godina objavljivanja (u zagradama). U popisu literature autori se navode abecednim redom, i to na sljedeći način:
Prilozi (tablice, dijagrami i slike) se prilažu zasebno, na kraju rada.
Uredništvo časopisa MESO, Prvom autoru rada dostavit će se 3 primjerka časopisa MESO. Predaja rukopisa na disketama: Rukopis s prilozima mogu se Uredništvu dostaviti i na disketi. Preporuča se pisanje rada u Word (Word for Windows) programu. Disketi treba priložiti i jedan otisnuti primjerak rada. Alternativa: Radovi se mogu poslati elektroničkom poštom:
|
![]() |
![]() ![]() Naslovnica ![]() Riječ urednice ![]() AKTUALNO ![]() Europska legislativa ![]() TEHNLOGIJA ![]() Mesni sir ![]() IZ LITERATURE I PRAKSE ![]() Mikrobna fermentacija u proizvodnji trajnih kobasica ![]() TRŽIŠTE MESA ![]() Tržište svinja ![]() Tržište goveda ![]() TRŽIŠTE RIBA ![]() Riba iz ribogojilišta ![]() UZGOJ ŽIVOTINJA ![]() Uzgoj kunića (II) ![]() ODABRANE STRANICE ![]() Pravilnik o razvrstavanju poslovnih subjekata prema nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti ![]() Brojnost stoke novih članica EU ![]() ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ![]() ZNANSTVENI RAD ![]() Ostaci sulfonamida u mesu peradi ![]() REVIJALNI PRIKAZ ![]() Tvrdo, suho i tamno meso (TST) - problem u proizvodnji i preradi junećeg mesa ![]() STRUČNI RAD ![]() Postupak s pernatom divljači nakon odstrjela - tradicionalni pristup ![]() REVIJALNI PRIKAZ ![]() Higijensko značenje histamina namirnicama ![]() STRUČNI RAD ![]() Higijensko sanitarni i zdravstveni kriteriji vode za piće i napajanje ![]() Prikaz iz literature ![]() Upute autorima ![]() Obavijesti ![]() ![]()
|
|
![]() |
![]() MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU ![]() Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica |
![]() |