POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Želite poboljšati svoje poslovanje, povećati prodaju? Imate sve manje kupaca? Slaba je potražnja za vašim uslugama? Opada vam promet i dobit? Svakim danom imate sve manje posla? Provjerite ponudu naših marketing usluga. Izrada web stranica, cijena vrlo povoljna.
Link na pregled ponude - Poslovne usluge za poduzetnike
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA, POVOLJNO I KVALITETNO
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
POSLOVNE INFORMACIJE, SAVJETI I ANALIZE
Potražite sve informacije o poslovanju u Hrvatskoj, pravne, porezne i druge savjete, informacije o internet oglašavanju i marketingu, rezultate istraživanja tržišta, poslovne analize, informacije o kreditima za poduzetnike, poticajima...
Kontaktirajte nas ukoliko su Vam potrebne poslovne informacije
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMUIZRADA WEB STRANICA

Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...
ODABRANE STRANICE

BROJNOST STOKE NOVIH ČLANICA EU

(izvor: Pig international E-newsletter)

 
Deset zemalja srednje i istočne Europe te Mediterana pridružit će se Europskoj Uniji sljedeće godine. Još dvije, Bugarska i Rumunjska, 2007. godine. Ured za statistiku (Eurostat) je u svojim publikacijama prikazao na koji će način njihovo pridruživanje utjecati na broj svinja i rasplodnih krmača za svaku od novih članica, osim Malte.

Podaci pokazuju da će u 15 zemalja EU broj svinja znatno porasti. U prosincu 2002. godine broj svinja je iznosio 121.5 milijuna. Smatra se da će taj broj porasti na 150,6 milijuna priključivanjem zemalja do 2004. godine, odnosno 156.65 milijuna ukoliko se uračuna i broj svinja u Bugarskoj i Rumunjskoj. Broj rasplodnih krmača iznosio je u zemljama EU u prosincu 2002. godine 12.35 milijuna. Nove zemlje članice uzgajaju oko 3.83 milijuna krmača, kao što je vidljivo iz tablica.

Iako u izvještaju nedostaju brojke za Maltu, prema podacima Malteškog nacionalnog ureda za statistiku u 2002. godini proizvedeno je 104 095 tona svinjskog  mesa. Povjerenik EU za poljoprivredu, Franz Fischler, podsjetio je sudionike Svjetskog kongresa o svinjetini (World Pork Congress) da će povećanje EU u svibnju 2004. godine s 15 na 25 zemlje značiti i veće međunarodno tržište nastalo uslijed porasta broja stanovnika u EU za 28%. Naglasio je da su istraživanja pokazala da će konzumacija svinjetine u zemljama pridruženim članicama porasti za još 12% do 2009. godine. Zaključio je da "budućnost izgleda blistavo za uzgajivače svinja u sadašnjim ali i novim zemljama članicama EU", iako je proizvodnja svinjetine u pridruženim zemljama značajna i u 2002. godini je iznosila 23% postojeće proizvodnje zemalja EU.

 

Ukupni broj svinja (x 1000) u zemljama pridruženim članicama  Europske Unije

 

2001

2002

 

2001

2002

Bugarska

778

994

Litva

1011

1061

Cipar

451

491

Poljska

17494

18997

Češka

3441

3505

Rumunjska

4447

5049

Estonija

345

345

Slovačka

1517

1554

Mađarska

4822

5082

Slovenija

600

656

Latvija

429

453

 

 

 

 

Broj rasplodnih krmača (x 1000) u zemljama pridruženim članicama  Europske Unije.

 

2001

2002

 

2001

2002

Bugarska

104

91

Litva

96

96

Cipar

56

56

Poljska

1673

1821

Češka

414

425

Rumunjska

517

-

Estonija

40

38

Slovačka

163

172

Mađarska

462

500

Slovenija

64

64

Latvija

48

48

 

 

 

(Izvor: Eurostat)

 


Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju


Naslovnica

Riječ urednice

AKTUALNO

Europska legislativa

TEHNLOGIJA

Mesni sir

IZ LITERATURE I PRAKSE

Mikrobna fermentacija u proizvodnji trajnih kobasica

TRŽIŠTE MESA

Tržište svinja

Tržište goveda

TRŽIŠTE RIBA

Riba iz ribogojilišta

UZGOJ ŽIVOTINJA

Uzgoj kunića (II)

ODABRANE STRANICE

Pravilnik o razvrstavanju poslovnih subjekata prema nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti

Brojnost stoke novih članica EU

ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Ostaci sulfonamida u mesu peradi

REVIJALNI PRIKAZ

Tvrdo, suho i tamno meso (TST) - problem u proizvodnji i preradi junećeg mesa

STRUČNI RAD

Postupak s pernatom divljači nakon odstrjela - tradicionalni pristup

REVIJALNI PRIKAZ

Higijensko značenje histamina namirnicama

STRUČNI RAD

Higijensko sanitarni i zdravstveni kriteriji vode za piće i napajanje

Prikaz iz literature

Upute autorima

Obavijesti
Ažurirano: 1. 3. 2024.


 
IZRADA WEB STRANICA

Imati dobre web stranice danas je gotovo neizbježno za bilo koju tvrtku ili organizaciju koja želi biti prisutna na tržištu. Evo nekoliko razloga zašto bi tvrtka trebala imati web stranice:

Dostupnost 24/7: Web stranice su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućuje kupcima da se informiraju o proizvodima i uslugama tvrtke u bilo koje vrijeme.

Povećanje vidljivosti: Web stranice mogu pomoći tvrtkama da budu vidljivije na internetu, što može povećati broj posjetitelja i potencijalnih kupaca.

Predstavljanje tvrtke: Web stranice omogućuju tvrtkama da predstave svoje proizvode i usluge, povijest tvrtke, misiju i viziju, te da se razlikuju od konkurencije.

Komunikacija s kupcima: Web stranice omogućuju tvrtkama da komuniciraju s kupcima putem e-pošte, chatova, obrazaca za kontakt, društvenih mreža i drugih kanala komunikacije.

Prodaja proizvoda i usluga: Web stranice omogućuju tvrtkama da prodaju svoje proizvode i usluge online, što može biti vrlo profitabilno i prikladno za kupce.

Branding: Web stranice su važan alat za branding tvrtke, jer mogu pomoći u izgradnji prepoznatljivosti brenda, te u stvaranju pozitivne percepcije o tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama.

Analitika i praćenje rezultata: Web stranice omogućuju tvrtkama da prate i analiziraju posjetitelje, te da bolje razumiju svoje kupce i poboljšaju svoje marketinške aktivnosti.

Sve u svemu, web stranice su važan alat za tvrtke koje žele biti konkurentne na tržištu, te komunicirati i prodavati svoje proizvode i usluge na najučinkovitiji način.

Link na našu ponudu za izradu web stranica - Provjerite!
 
MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica