POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 













 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 


NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU




Na temelju članka 5. stavka 3. i članka 8. stavka 2. Zakona o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti ("Narodne novine" broj 98/94) i Odluke o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti – NKD 2002 ("Narodne novine" broj 13/03) ravnatelj Državnog zavoda za statistiku donio je

PRAVILNIK O RAZVRSTAVANJU POSLOVNIH SUBJEKATA PREMA NACIONALNOJ KLASIFIKACIJI DJELATNOSTI

NKD 2002
NN RH 52/2003


NACIONALNA KLASIFIKACIJA DJELATNOSTI
– pročišćeni pregled –


Izvor podataka www.poslovniforum.hr


01 POLJOPRIVREDA, LOV I USLUGE POVEZANE S NJIMA
01.2 Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja
01.21 Uzgoj goveda, proizvodnja mlijeka
01.21.1 Uzgoj goveda za proizvodnju mesa
01.21.2 Uzgoj goveda za mlijeko i priplod
01.22 Uzgoj ovaca, koza, konja, magaraca, mula i mazgi
01.22.1 Uzgoj ovaca i koza
01.22.2 Uzgoj konja, magaraca, mula i mazgi
01.23 Uzgoj svinja
01.24 Uzgoj peradi
01.25 Uzgoj ostalih životinja
01.3 Uzgoj usjeva i uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja (mješovita proizvodnja)
01.4 Uslužne djelatnosti u biljnoj proizvodnji i stočarstvu, osim veterinarskih usluga
01.42 Uslužne djelatnosti u stočarstvu, osim veterinarskih usluga
01.42.1 Usluge umjetnoga osjemenjivanja
01.42.2 Ostale uslužne djelatnosti u stočarstvu, osim veterinarskih usluga
01.5 Lov, stupičarenje i briga o divljači, uključujući usluge povezane s njima

05 RIBARSTVO, MRJESTILIŠTA I RIBNJACI; USLUGE U RIBARSTVU
05.01 Ribarstvo
05.01.1 Oceanski i morski ribolov
05.01.2 Slatkovodni ribolov
05.02 Mrjestilišta i ribnjaci
05.02.1 Morska mrjestilišta i ribnjaci
05.02.2 Slatkovodna mrjestilišta i ribnjaci

15 PROIZVODNJA HRANE I PIĆA
15.1 Proizvodnja, prerada i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda
15.11 Proizvodnja, obrada i konzerviranje mesa
15.12 Proizvodnja, obrada i konzerviranje mesa peradi
15.13 Proizvodnja proizvoda od mesa i mesa peradi
15.2 Prerada i konzerviranje riba i ribljih proizvoda
15.4 Proizvodnja biljnih i životinjskih ulja i masti
15.41 Proizvodnja sirovih ulja i masti
15.42 Proizvodnja rafiniranih ulja i masti
15.7 Proizvodnja hrane za životinje
15.71 Proizvodnja stočne hrane
15.72 Proizvodnja hrane za kućne ljubimce
15.8 Proizvodnja ostalih prehrambenih proizvoda











Naslovnica

Riječ urednice

AKTUALNO

Europska legislativa

TEHNLOGIJA

Mesni sir

IZ LITERATURE I PRAKSE

Mikrobna fermentacija u proizvodnji trajnih kobasica

TRŽIŠTE MESA

Tržište svinja

Tržište goveda

TRŽIŠTE RIBA

Riba iz ribogojilišta

UZGOJ ŽIVOTINJA

Uzgoj kunića (II)

ODABRANE STRANICE

Pravilnik o razvrstavanju poslovnih subjekata prema nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti

Brojnost stoke novih članica EU

ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD

Ostaci sulfonamida u mesu peradi

REVIJALNI PRIKAZ

Tvrdo, suho i tamno meso (TST) - problem u proizvodnji i preradi junećeg mesa

STRUČNI RAD

Postupak s pernatom divljači nakon odstrjela - tradicionalni pristup

REVIJALNI PRIKAZ

Higijensko značenje histamina namirnicama

STRUČNI RAD

Higijensko sanitarni i zdravstveni kriteriji vode za piće i napajanje

Prikaz iz literature

Upute autorima

Obavijesti




Ažurirano: 15. 12. 2019.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb