GODINA VI > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 GODINA V > BROJ 6 > BROJ 5 > BROJ 4 > BROJ 3 > BROJ 2 > BROJ 1 > KNJIGE > LINKOVI > IZRADA WEB STRANICA IZRADA WEB STRANICA Samostalna izrada web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć našeg CMS-a. Moderni dizajni za Vašu web stranice. Korištenje administracije slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija te ostvarite svoju prvu web stranicu u trenu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog... Mobilna responzivnost predstavlja prilagođavanje web stranice svim uređajima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve stranice. SEO optimizacija će omogućiti vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama (poput Google-a) za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci. Dizajn responzivnih web stranica, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica... |
Na temelju članka 5. stavka 3. i članka 8. stavka 2. Zakona o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti ("Narodne novine" broj 98/94) i Odluke o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti – NKD 2002 ("Narodne novine" broj 13/03) ravnatelj Državnog zavoda za statistiku donio je PRAVILNIK O RAZVRSTAVANJU POSLOVNIH SUBJEKATA PREMA NACIONALNOJ KLASIFIKACIJI DJELATNOSTI NKD 2002 NN RH 52/2003 NACIONALNA KLASIFIKACIJA DJELATNOSTI – pročišćeni pregled – Izvor podataka www.poslovniforum.hr 01 POLJOPRIVREDA, LOV I USLUGE POVEZANE S NJIMA 01.2 Uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja 01.21 Uzgoj goveda, proizvodnja mlijeka 01.21.1 Uzgoj goveda za proizvodnju mesa 01.21.2 Uzgoj goveda za mlijeko i priplod 01.22 Uzgoj ovaca, koza, konja, magaraca, mula i mazgi 01.22.1 Uzgoj ovaca i koza 01.22.2 Uzgoj konja, magaraca, mula i mazgi 01.23 Uzgoj svinja 01.24 Uzgoj peradi 01.25 Uzgoj ostalih životinja 01.3 Uzgoj usjeva i uzgoj stoke, peradi i ostalih životinja (mješovita proizvodnja) 01.4 Uslužne djelatnosti u biljnoj proizvodnji i stočarstvu, osim veterinarskih usluga 01.42 Uslužne djelatnosti u stočarstvu, osim veterinarskih usluga 01.42.1 Usluge umjetnoga osjemenjivanja 01.42.2 Ostale uslužne djelatnosti u stočarstvu, osim veterinarskih usluga 01.5 Lov, stupičarenje i briga o divljači, uključujući usluge povezane s njima 05 RIBARSTVO, MRJESTILIŠTA I RIBNJACI; USLUGE U RIBARSTVU 05.01 Ribarstvo 05.01.1 Oceanski i morski ribolov 05.01.2 Slatkovodni ribolov 05.02 Mrjestilišta i ribnjaci 05.02.1 Morska mrjestilišta i ribnjaci 05.02.2 Slatkovodna mrjestilišta i ribnjaci 15 PROIZVODNJA HRANE I PIĆA 15.1 Proizvodnja, prerada i konzerviranje mesa i mesnih proizvoda 15.11 Proizvodnja, obrada i konzerviranje mesa 15.12 Proizvodnja, obrada i konzerviranje mesa peradi 15.13 Proizvodnja proizvoda od mesa i mesa peradi 15.2 Prerada i konzerviranje riba i ribljih proizvoda 15.4 Proizvodnja biljnih i životinjskih ulja i masti 15.41 Proizvodnja sirovih ulja i masti 15.42 Proizvodnja rafiniranih ulja i masti 15.7 Proizvodnja hrane za životinje 15.71 Proizvodnja stočne hrane 15.72 Proizvodnja hrane za kućne ljubimce 15.8 Proizvodnja ostalih prehrambenih proizvoda |
Naslovnica Riječ urednice AKTUALNO Europska legislativa TEHNLOGIJA Mesni sir IZ LITERATURE I PRAKSE Mikrobna fermentacija u proizvodnji trajnih kobasica TRŽIŠTE MESA Tržište svinja Tržište goveda TRŽIŠTE RIBA Riba iz ribogojilišta UZGOJ ŽIVOTINJA Uzgoj kunića (II) ODABRANE STRANICE Pravilnik o razvrstavanju poslovnih subjekata prema nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti Brojnost stoke novih članica EU ZNANSTVENO - STRUČNI DIO ZNANSTVENI RAD Ostaci sulfonamida u mesu peradi REVIJALNI PRIKAZ Tvrdo, suho i tamno meso (TST) - problem u proizvodnji i preradi junećeg mesa STRUČNI RAD Postupak s pernatom divljači nakon odstrjela - tradicionalni pristup REVIJALNI PRIKAZ Higijensko značenje histamina namirnicama STRUČNI RAD Higijensko sanitarni i zdravstveni kriteriji vode za piće i napajanje Prikaz iz literature Upute autorima Obavijesti
|
|
MESO PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU Poslovni forum d.o.o. - Usluge izrade web stranica |