Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obilježava dvadeset godina uspješnog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inače, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

OPIS MOGUĆNOSTI CMS STRANICA

SADRŽAJ (MENU) I STRANICE
- Mogućnost kreiranja neograničenog broja web stranica (članaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogućnost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju možete dodati neograničeni broj stranica
- Samostalno ažuriranje svih članaka, kategorija i sadržaja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagođena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge tražilice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neograničenog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraživanjem
- Osim vijesti možete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogućnost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablično predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogućnost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogućnost otvaranja neograničenog broja kataloških kategorija
- Mogućnost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogućnost dodavanja linka za opširnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudžbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predložaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje možete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafičkih elemenata
- Mogućnost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno uređivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogućnost pretraživanja svih objavljenih članaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagođene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadržajima, dizajnom stranica
- Unos i ažuriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrška za Google Analytics i slične aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugrađena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google tražilici
- Mogućnost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opširnije

 





























 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 


NAPOMENA!


GODINA VI

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1

GODINA V

> BROJ 6

> BROJ 5

> BROJ 4

> BROJ 3

> BROJ 2

> BROJ 1



> KNJIGE

> LINKOVI

> IZRADA WEB STRANICA

Klikni za pregled priloga
PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE KOJE SU VAM NA RAPOLAGANJU NA POSLOVNOM FORUMU



 
BAZA ZA IZVRSTAN MESNI PRIPRAVAK

Kolovrat1, M.

Mekani, sočni mesni specijaliteti ne nose slučajno takav atribut. Kupci ipak najviše vjeruju uobičajenim pripravcima od mesa držeći pri tome da se komadu mesa nema što “dodavati” odnosno da se ne može “kemijati” na način kako to rade mesne industrije u svojim pogonima, a oni (kupci) to ne mogu vidjeti?!?
Riječ je, dakako, o povjerenju koje se stječe kupovanjem i konzumiranjem mesnih proizvoda.
Ono na što proizvođač i distributer mesnih pripravaka ne može utjecati jest različitost kakvoće mesa kao osnovne sirovine.

Međutim, pogrešnim postupcima proizvođač “pomaže” da se iz sirovine proizvede na kraju suh i žilav mesni pripravak. Može li se na jednostavan i siguran način sačuvati kakvoća mesa i mesnog proizvoda?

Wiberg je razvio multifunkcionalnu kombinaciju djelotvornog aditiva u obliku praha. Tretiranjem mesa preporučenom količinom od 10 g aditiva/kg svježeg mesa dolazi do popuštanja (omekšavanja) vezivnog tkiva i zaustavljanja rasta bakterija kroz dulje vremensko razdoblje.

Koje su prednosti ovakvog načina tretiranja osnovne sirovine?
- ujednačena kvaliteta
- očuvanje svježine mesa
- neutralan okus, mekana, sočna konzistencija

Aditiv se dodaje mesu na dva načina:
- u obliku dodatka, rastvoren u salamuri pri injektiranju cijelih komada mesa
- kao prah, pri tambliranju manjih mesnih komada.


Primjer:

Vrsta mesa: svinjski but (“orah”), injektirani

Sirovina:
100 kg svinjskog buta, temperatura u središtu 2°C
WIBERG dodatak ZART-O-FRESH 113133; 1 kg (10 g/kg mesa)
Salamura: 5,0 kg voda/led
1,0 kg dodatak ZART-O-FRESH 113133
6,0 kg ukupne salamure

Postupak:
1. injektiranje – salamuru ubrizgati u meso u jednom koraku
2. tambliranje – 30-45 minuta u trajnom koraku bez pauze
- puni vakuum
- polagani broj okretanja bubnja 4-7 o/min
3. daljnja primjena
- kao pečenje
- kao odrezak, ili za tanko narezivanje

Cijeli članak dostupan je u tiskanom izdanju







Naslovnica

Riječ urednice

AKTUALNO

Početak osnivanja Hrvatske Agencije za hranu

TEHNLOGIJA

Baza za izvrstan mesni pripravak

IZ LITERATURE I PRAKSE

Drniški pršut

ODABRANE STRANICE

Aktualno stanje u svinjogojstvu

Oznaka sigurnosti mesnih proizvoda

Velika Britanija: Prodaja mesa peradi neupotrebljivog za prehranu ljudi

TRŽIŠTE MESA

Stanje na europskom i hrvatskom tržištu svinja u 2002. g.

Svjetski porast proizvodnje mesa pataka

TRŽIŠTE RIBA

Slatkovodna riba iz ribogojilišta

Morska riba iz ribogojilišta

Morska riba iz ulova


ZNANSTVENO - STRUČNI DIO

ZNANSTVENA BILJEŠKA

Zastupljenost različitih vrsta bjelančevina animalnog porijekla u mesnim proizvodima i stočnoj hrani u periodu 1997 - 2002 godine

ZNANSTVENI RAD

Praćenje pojavnosti bakterija roda Salmonella u izmetu peradi

STRUČNI RAD

pH vrijednost - važan parametar kakvoće

STRUČNI RAD

Ocjena svježine morske ribe upotrebom uređaja "Torrymeter"

STRUČNI RAD

Utječe li postupak s jelenima prije klanja na kvalitetu divljačine?

Prikaz iz literature

Upute autorima




Ažurirano: 31. 3. 2020.



MESO
PRVI HRVATSKI ČASOPIS O MESU

ZADRUŽNA ŠTAMPA d.d., Jakićeva 1, P.P. 910, Zagreb