Klikni za pregled priloga
> TRGOVAČKO PRAVO

> Internet trgovina

> Izrada web trgovina

> Internet trgovina u HR

> Profitabilnost Interneta

> Ugovori putem Interneta

> Incoterms 2000

> Payterms Croatia

> Oznake u trgovini

> Rječnik ekonomije

> Marine Terminology

> New Terrorism Clauses

> Marketing u trgovini

> Duhovni kapital

> Inozemna ulaganja

> Novčane jedinice i oznake

> Mjerne jedinice

> EAN bar kod

> Zakoni i propisi

> Usluge za poduzetnike

PREGLED SVIH USLUGA ZA PODUZETNIKE

UGOVORI

> Temeljna načela

> Predmet i osnova

> Sklapanje ugovora

> Forma ugovora

> Uvjeti

> Zastupanje

> Dvostrani ugovori

> Ugovor o prodaji

> Ugovor o djelu

> Ugovor o radu

> Ugovor o zajmu

> Ugovor o kreditu

> Ugovor o građenju

> Ugovor o zakupu

> Ugovor o zastupanju

> Ugovor o posredovanju

> Ugovor o nalogu

> Ugovor o ortakluku

> Ugovor o licenci

> Ugovor o komisionu

> Ugovor o kontroli

> Ugovor o osiguranju

> Ugovor o ostavi

> Ugovor o uskladištenju

> Ugovor o otpremanju

> Ugovor o prijevozu

> Ugovor o putovanju

> Posrednički ugovor o putovanju

> Ugovor o alotmanu

> Primjeri ugovora


Informacije

> Sektor za trgovinu HGK

> Poslovni WEB katalog

> Trgovačke komore

> AMCHAM

> U.S. Commercial

> Velika Britanija

> Austrija

> Njemačka

> Hrvatska

> Literatura


Poslovni web katalog Poslovni web katalog Poslovni web katalogGoogle


WWW Poslovni Forum

Pregled svih usluga za poduzetnike

WEB HOSTING

Ažurirano: 28. 9. 2022.


IZRADA WEB STRANICA

Naručite izradu modernih web stranica. U svega nekoliko minuta, kreirajte vrhunsku web stranicu uz pomoć naših CMS web stranica. Moderni dizajni za Vaše web stranice. Korištenje CMS web stranica slično je kao korištenje Facebooka, ne zahtjeva znanje kodiranja i programiranja. Započnite pisati, dodajte nekoliko fotografija i imate brzo svoju prvu web stranicu. Mijenjajte dizajn svoje stranice s lakoćom. Kreirajte web stranicu svoje tvrtke, web stranicu obrta, web stranicu udruge, započnite pisati blog...

Mobilna responzivnost web stranica je prilagođavanje web stranice svim preglednicima (mobitel, tablet, računalo) i mora se implementirati na sve web stranice. Besplatna optimizacija za tražilice; SEO optimizacija omogućava vašoj web stranici da se prikazuje u prvih deset rezultata na tražilicama za pojmove koje pretražuju vaši budući kupci.

Dizajn responzivnih web stranica, registracija domene, izrada CMS stranica, ugradnja web shopa, implementacija plaćanja karticama, ugradnja Google analyticsa, siguran hosting, prijava na tražilice, reklama na društvenim mrežama, ugradnja kontakt formulara za upite sa web stranica...

Iskoristite ponudu: izrada web stranica i hosting po najnižim cijenama. Besplatna prijava na tražilice, besplatni e-mail, besplatna .hr domena, besplatna podrška za internet marketing...

>> Link na ponudu za izradu web stranica >>

POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet uslugaINTERNET TRGOVINA U HRVATSKOJ


U Hrvatskoj se još uvijek na Internetu nudi tek mali dio proizvoda i usluga što je velika prednost za sve one koji žele proširiti svoje poslovanje i na Online trgovinu. Još uvijek je znatno veća potražnja Internet korisnika, kojih je već i u Hrvatskoj preko jednog milijuna, od ponude poduzeća i obrtnika. Razlog nedostatka bogatije ponude nije manjak potražnje, već informatička nepismenost još uvijek velikog broja "direktora" koji su trgovinu učili u doba socijalizma i nestašica ulja i kave.

U današnje vrijeme, elektroničke uređaje kao što su televizija, radio, telefaks ili telefon uzimamo zdravo za gotovo. No, već naši roditelji se sjećaju vremena kada su samo rijetki imali radio ili televiziju. Isto je i sa Online trgovinama i drugim uslužnim i informacijskim servisima. U vrlo skoroj budućnosti, koja se više ne mjeri godinama, već mjesecima, postat će nepisano pravilo i standard da svako poduzeće ili obrtnik ima i Online ponudu svojih proizvoda i usluga. Pod time ne mislimo na "web stranice" na kojima se nalazi tek naziv tvrtke i broj telefona i dvije - tri rečenice opisa djelatnosti, već pregled kompletne ponude i potražnje, sa mogučnošću direktnog pregledavanja, naručivanja, plaćanja i isporuke.
Putem Interneta moguće je jednostavno i uz vrlo niske troškove ostvariti komunikaciju sa ljudima udaljenim i tisućama kilometara od prodajnog mjesta i prodaja više nije ograničena na samo jednu ulicu, naselje ili grad.

Na ovim stranicama navest ćemo samo neke Online trgovine za koje je karakteristično da su optimalno iskoristile mogučnosti trgovanja i prodaje putem internata, i to ne CD-a ili računalnih igrica ili programa, već i proizvoda koji su se do sada isključivo prodavali u "klasičnim" prodavaonicama, npr. hrana, odjeća, obuća, audio ili video tehnika, namještaj i drugo.
Navedeni primjeri mogu Vam dati ideju i za vlastitu Internet trgovinu za bilo koju vrstu proizvoda. 

Neckermann u svojoj ponudi i prodaji putem Interneta, pored odjeće i obuće iz muške, ženske i dječje kolekcije, te kućnih potrepština, ima i namještaj, kućanske aparate, bijelu tehniku, audio i video tehniku i drugo, a ukupno se nudi više od 4000 artikala. Godišnji prihod u Neckermannu raste od 10 do 15 posto, a lani je iznosio preko 100 milijuna kuna. Godišnje Neckermann zaprimi nekoliko stotina tisuća narudžaba, isto toliko isporuči paketa, a u Hrvatskoj imaju preko 350000 kupaca.
Osim putem naručenih kataloga, ponuda se može razgledati i proizvodi kupovati i Internetom.

Tvrtka je u sastavu njemačkog koncerna KarstadtQuelle AG.
Prema pisanju Večernjeg lista, u tri godine tvrtka je od 12 zaposlenih narasla na 170 zaposlenih.
Prema neslužbenim podacima, dnevno oko 10000 pošiljaka i paketa Neckermann otprema kupcima, a dostava po kataloškoj Internet prodaji čini velik, ako ne i najveći, udio poštanskih prihoda Hrvatskih pošta.

Za sve artikle iz ponude Neckermann pruža jednogodišnje jamstvo. Isporučivi artikli šalju se iz skladišta u roku od 5 do 10 radnih dana. U mjestima gdje postoji organizirana dostava, paketi se dostavljaju izravno u dom kupca. Otpremni troškovi iznose 22,90 kn čak i kada se roba iz narudžbe (pri istoj vrsti dostave) isporučuje i u nekoliko djelomičnih pošiljaka
Organizirana je i kombi dostava, uz prethodnu obavijest o terminu dostave. Otpremni troškovi kombi dostave za robu u vrijednosti do 500 kn iznose 34,90 kn; za robu u vrijednosti od 501 do 1.100 kn iznose 59,90 kn; za robu u vrijednosti 1.101 do 2.200 kn iznose 129,90 kn; za robu vrijednosti većoj od 2.201 kn iznose 139,90 kn.

Plaćanje je moguće pouzećem prilikom preuzimanja pošiljke, te se u gotovini plaća iznos računa djelatniku Hrvatske Pošte ili Intereurope.
Također je omogučeno plačanje kreditnom karticom uz odgodu do 30 dana od dana narudžbe. Naručeni artikli mogu se platiti karticama: American Express, Diners, Eurocard/Mastercard ili Visa.
Za namještaj i tehniku moguća je i oborčna otplata. Sve informacije o obročnoj otplati do 12 obroka, kupnji Diners karticom na rate, te o kupnji American Express karticom uz potrošački kredit Privredne Banke Zagreb mogu se provjeriti na web stranicama Neckermanna.
Quelle je orijentiran uglavnom na prodaju odjeće i obuće te kućnih potrepština.
Artikli su iz kategorija: modni dodaci, udobno stanovanje, kućna radinost i vrt, sport i slobodno vrijeme, dječji svijet i posebna kategorija: posebno povoljno.
Roba se može platiti pouzećem ili kreditnom karticom (EUROCARD / MASTERCARD, DINERS CLUB, AMERICAN EXPRESS, VISA).
Promovira se kupnja bez rizika, te je zajamčeno pravo povrata artikala u roku od 14 dana. Pored Online trgovine, dostupan je i tiskani katalog, nagradne igre za vjerne i nove kupce, upute za pravilno mjerenje i tablice sa veličinama kako bi kupac mogao odabrati odjeću prave veličine i drugo. 

Konzum Maxi Diskont nudi preko 10 000 različitih artikala domaćih i stranih proizvođača. Maxi Diskonti cijenom su konkurentni najvećim trgovačkim lancima, a putem Interneta dostupni su 24 sata na dan. U ponudi je zastupljena:
PREHRANA, ARTIKLI ZA HIGIJENU, ČIŠĆENJE, DOMAĆINSTVO, ZA DJECU, ZA LJUBIMCE, TISAK KAO I AUTO SHOP PONUDA.

Maxi Diskonti cijenom su konkurentni najvećim trgovačkim lancima, a putem Interneta dostupni su 24 sata na dan. U relativno kratkom razdoblju postojanja, tvrtka je stekla ugled i reputaciju, kako među kupcima, tako i među dobavljačima, a može se pohvaliti i zavidnim poslovnim rezultatima. Ukupni godišnji prihod premašuje 40 milijuna kuna, a raste sa stopom od preko 20% godišnje.

Način plaćanja moguć je:
Gotovinom
Čekovima
Kreditnom karticom (American, Diners, Eurocard,VISA)
Virmanom za pravne osobe

Prilikom naručivanja robe nije potrebno plaćanje unaprijed. Jedini uvjet je telefonska provjera Vaše prve narudžbe, koju će obaviti službenik Konzum Maxi Diskonta da bi se uvjerio u vjerodostojnost podataka.
Sva naručena roba dostavlja se vlastitim dostavnim vozilima svaki dan (osim nedjelje) od 09-21 sat. Cijena dostave za naručenu robu u vrijednosti od 199 kn iznosi 40 kn, a za naručenu robu u vrijednosti preko 500 kn dostava je besplatna.

Kupac može odabrati i termin dostave jer na kraju procesa naručivanja postoje 2 sata kojima možete odabrati termin za dostavu. Prvi sat prikazuje termine na dan kad naručujete (osim ako je to nedjelja - tada satovi pokazuju ponedjeljak i utorak), a drugi sat prikazuje sljedeći dan.


Algoritam nudi veliki broj knjiga i časopisa, te se je razvio se u najvećeg uvoznika inozemne literature u Hrvatskoj, s jasno izraženom specijalizacijom na području informatičke literature, znanstvene knjige i beletristike. Pretplate na časopise i služba direktnog naručivanja upotpunjuju ponudu koju Algoritam pruža kroz bogat izbor strane knjige na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom i španjolskom.
Algoritam Multimedia Bookshop u svojoj ponudi uvijek ima oko 50.000 različitih naslova.

Odjel udžbenika za učenje stranih jezika okosnicu svog programa gradi oko izdanja najstarije i najuglednije izdavačke kuće na svijetu Oxford University Pressa čiji je ekskluzivni zastupnik u programu za učenje engleskog jezika za Hrvatsku. Prema udžbenicima Oxford University Pressa engleski u školama uči gotovo trećina svih srednjoškolaca, a koristi ih i većina škola stranih jezika u Hrvatskoj. Algoritam takoder distribuira knjige ostalih izdavača za učenje engleskog i drugih jezika, kao i rječnika i priručnika za nastavnike stranih jezika.

Odjel multimedije specijaliziran je za računalne i video igre, edukativni softver i pribor za računala. Za veletrgovinu ovim proizvodima ovaj odjel se pojavljuje kao izdavač igara i edukativnog softvera. Kao jedan od pionira u ovoj djelatnosti Algoritam je sinonim za sadržaje na novim medijima.

Algoritam je izvorni proizvod tvrtke "Potomac d.o.o." koja nastavlja tradiciju proizvodnje kravate kao odjevnog detalja, koji je iz generacije u generaciju prerastao, u kulturalnom smislu, u znak identifikacije jednog naroda. Pored "klasičnih" prodajnih salona, proizvode je moguće kupiti i putem Interneta.
Nude se hrvatske kravate izrađene od najkvalitetnije svile u različitim vrstama tkanja. Sve su šivane ručno i istiću se raznovrsnim detaljima izvedbe.
Kvaliteta kravata, njihov kroj, duljina i svila, na razini su najuglednijih svjetskih marki. Motivi su moderni, dizajnirani od hrvatskih stilista i razlikuju se prema kolekcijama, ovisno o godišnjim dobima i tendencijama na tržištu.
Kao izravna nasljednica "hrvatskog stila", "Croata" je ekskluzivna marka, a kupci su putem Interneta predsjednici država i vlada, bankari, poslovni svijet, umjetnici, športaši diljem svijeta.


Home Shopping je shopping centar u kojem štedite svoje vrijeme i novac. Internet trgovina omogućava zadovoljstvo kupovanja sjedeći udobno u svome domu ili uredu. Možete biti gdje god poželite jer je Home Shopping u potpunosti prilagođen kupcima. Kupujete li on-line ili putem kataloga, na raspolaganju vam je bogata ponuda vrhunskih proizvoda.

Proizvodi su razvrstani u glavne kategorije;
Alati
Audio oprema
Bijela tehnika
Foto oprema
Informatička oprema
Kućanski aparati
Telefonija
TV / Video oprema
Uredska oprema

Dodatne informacije kupcima pružaju se putem e-maila ili putem besplatnog info telefona, gdje stručno i odgovorno pružaju svaku traženu informaciju o pojedinom proizvodu, kako bi kupci odabrali upravo onaj koji u potpunosti zadovoljava njihove potrebe. U ponudi je i redovno obaviještavanje o svim najnovijim proizvodima u ponudi te brojnim pogodnostima.

Kupci se mogu odlučiti za način plaćanja koji im najviše odgovara.
Kupci pravne osobe naručenu robu mogu platiti virmanom, pouzećem ili kreditnim karticama.
Kupci fizičke osobe naručenu robu mogu platiti gotovinom, pouzećem, kreditnim karticama, potrošačkim kreditom putem Eurocard/Mastercard kartice Zagrebačke banke, potrošačkim kreditom putem Eurocard/Mastercard kartice Varaždinske banke, potrošačkim kreditom Privredne banke putem osobne American Express kartice, potrošačkim kreditom SONIC BANKE, d.d. ili čekovima građana
Kupci mogu koristiti prednosti kupovanja Home Shopping karticom, sudjelovati u nagradnim igrama, osvojiti vrijedne nagrade, a osigurana je i brza dostava pošiljke direktno do vrata.


Forster Web Shop je Internet prodavaonica tehničke robe renomiranih svjetskih marki kao što su: Ascom, Blaupunkt, Bosch, Braun, B&W, Eltax, Erissson, Grundig, Jamo, JVC, Philiphs, Kenwood, LG, Marantz, Minolta, Moulinex, Nokia, Olympus, Panasonic, Quadro, Roadstar, Sanyo, Sennheiser, Sherwood, Siemens, Sony, Technics i Yamaha.

U ponudi su predstavljene glazbene linije, portabl audio komponente, HiFi komponente, audio pribor televizori, kućno kino, video komponente, DVD, satelitska oprema, digitalni fotoaparati, kamkorderi, video pribor, prijenosni kućni telefoni, kućni žićni telefoni, mobiteli, ISDN telefoni, pribor za telefone, faksovi, kopirke, diktafoni, dlanovnici, dalekozori i drugi optički instrumenti, mali kućanski aparati, proizvodi za higijenu i zdravlje, za kuću, za kuhinju i drugo...ADVENT d.o.o Pula je tvrtka usmjerena na područje veleprodaje zdrave hrane, kao jedne od prvih tvrtki na ovom području u Hrvatskoj.
Danas tvrtka doživljava afirmaciju diljem Hrvatske zbog svoje kvalitete, poslovnosti i promicanja zdravog načina života.
Tvrtka ulaže značajna sredstva u promociju zdrave prehrane i edukaciju kupaca ( trgovaca i krajnjih potrošača) kroz izdavanje praktičkih knjižica o pripremi zdrave hrane i edukativnih letaka o vrijednostima prirodne hrane, nastupima u medijima, promocijama i degustacijama diljem Hrvatske.
Jedan vid tih napora je i predstavljanje proizvoda i edukativnih priloga na web stranicama.

Iz ponude izdvajamo rinfuzo namirnice po najpovoljnijim cijenama: suho voće (tropsko i mediteransko), orašasti plodovi (egzotični i domaći), sve vrste žitarica, mahunarke, ljekoviti biljni čajevi i drugo.


Sport Media Internet Shop predstavlja asortiman koji sadržava veliki broj proizvoda na bazi Aloe Vere (napici, kreme, dodaci ishrani, kozemetika, prehrambeni proizvodi, pčelinji proizvodi, proizvodi za osobnu higjenu, proizvodi za zaštitu kože i lica, Combo paketi i dr.). U Online shopu predstavljeni su i kategorije proizvoda Sonya make-up i Cellucon anti-celulit.


[Shoe.be.do] Shoe shops omogućava šoping cipela, japanki, ručnika, torbi i drugih proizvoda. Kupci mogu koristiti i poklon bon ili kupiti proizvode koji će biti isporućeni kao poklon prijateljima.


KREDIGS u svojoj ponudi u Internet trgovini nudi veliki broj promotivnih artikala i poslovnih darova, te školski, pisaći i uredski pribor, majice, kožnu galanteriju i drugo.

U školskom i uredskom dijelu zastupljene su renomirane svjetske tvrtke:
SCHNEIDER (Njemačka) - kemijske olovke, refili, nalivpera, rolleri, markeri, gel olovke
EDIGS (Slovenija) - birokorekture i ljepila
PILOT (Japan) - kuglične olovke s permanentnom tintom, kemijske olovke, tehničke olovke
ROMUS (Njemačka) - inklineri, pisaći setovi
KORES (Austrija) - smoljepljive trake, blokići, ljepila, birokorektura, tinta i jastučići za pečate, karbon papir i druge vrste papira
JOLLY (Austrija) - drvene bojice, grafitne olovke, flomasteri, vodene bojice, kistovi, voštane bojice, tehničke i kemijske olovke
MAPED (Francuska) - škare, gumice, šestari, povećala, crtaći pribor, klamerice, bušilice, šiljila
NOVUS (Njemačka) - klamerice, bušilice
HENZO (Nizozemska) - foto albumi, foto etui, dnevnici
REX SADOCH (Italija) - poklon omotni papiri, kolaž papiri. U promotivnom dijelu nudimo čitavu paletu artikala, a sve s mogućnošću aplikacije znaka / logotipa.
THE COTTON GROUP - T-shirt majice, polo majice, jakne
POLLYFLAME I KCF (Nizozemska) - satovi, kalkulatori, kišobrani, novčanici, privjesci, etui...
SCHNEIDER, ROMUS, KLIO ETERNA, CROSS - pisaći pribor
HENZO - kožna galanterija     

Virualnikiosk.com nudi ranojutarnju dostavu više od 500 naslova domaćih i stranih novina i časopisa pred vrata. Novine i časopisi dostavljaju se pred vrata, u dvorište, u ured, na ruke, na 15. kat, u poštanski sandučić, s kucanjem ili bez kucanja, svakog jutra između 5 i 8:30 sati. Usluga dostave je besplatna, tj. novine se plaćaju po cijeni kao na kiosku. Usluga je namjenjena građanima Zagreba, tvrtkama, ustanovama, ministarstvima, političkim strankama, medijima, veleposlanstvima koja žele da njihovi djelatnici imaju novine rano ujutro i na vrijeme, uslužnim djelatnostima kao što su frizerski i drugi saloni, restorani, kavane... koji redovito žele imati novine čim ujutro otvore svoja vrata. Da bi se postalo korisnik ove usluge, dovoljno je popuniti virtualnu narudžbenicu na stranicama Virtualnog kioska.CroArt u svojemu CD shopu nudi veliki izbor domaće glazbene produkcije na CD-ima, kao i DVD naslove i druge PC CD multimedijalne prezentacije.
Naručene proizvode zajedno sa troškovima dostave kupac plaća kreditnom karticom ili pouzećem, prema narudžbi. CroArt online trgovina osigurala je mogućnost plaćanja: Visa, Mastercard, American Express i Diners karticama. Svako plaćanje kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji.
  

Školska knjiga d.d. nudi na prodaju preko 2000 proizvoda u Internet dućanu i to prvenstveno knjiga za biblioteke, strukovne škole, osnovne škole, stručnu literaturu, kasete, karte, mape i slično. Na stranicama je predstavljena i specijalna ponuda, proizvodi sa popustom, omogučeno je detaljno pretraživanje i sve drugo potrebno za lagano snalaženje, a za one koji nisu iskusni u kupovini putem Interneta, pripremljene su i detaljne upute za kupovanje.


CroShop ima u ponudi najveći izbor autentičnih hrvatskih proizvoda na Internetu.
Misija tvrtke je da prezentira najbolje i najprepoznatljivije hrvatske kulturne proizvode koristeći modernu tehnologiju. Proizvodi u ponudi su razvrsteni u kategorije: lutke, Cro sport, Dinamo, Hajduk, nogometni dresovi, privjesci i značke, zastave i hrvatska obilježja, suveniri, Hrvatska u knjigama, hrvatski jezik i hrvatski software. Za narudžbe u Hrvatskoj plaća se otkupninom (pouzećem), a za narudžbe iz inozemstva uvedeno je plaćanje putem bankovne doznake.TAXI 3716 stranice su sa uslugom na kojima možete naručiti Vaš taxi putem Interneta ili SMS-a: 091 543 86 85. Stiže ODMAH i na usluzi Vam je NON- STOP od 0-24.
Udobnost je njegova vrlina: klima uređaj, telefon, televizor i video rekorder – sve za ugodniju vožnju do Vašeg odredišta. Plaćanje je moguće i kreditnim karticama.
Posjetite stranice TAXI 3716 službe i memorirajte njegov broj u Vaš mobilni telefon.
 

Videoklub Kolja prva je Online videoteka. Učlanjenje je besplatno, a rezervacija i prodaja filmova može se obaviti i direktno putem Interneta. Na stranicama su dostupni i katalozi filmova, recenzije, novosti, top liste i sve drugo potrebno filmofilima. Ovo je još jedan kvalitetan primjer kako je moguće i usluge te vrste prezentirati putem Interneta.


SexUp Shop putem Interneta ima mogatu ponudu erotskog rublja za žene i muškarce, sado-mazo opreme i pomagala. U ponudi su i afrodizijaci, časopisi, erotski i porno filmovi u VHS, CD i DVD formatu, pomagala za potenciju, lutke na napuhavanje, vibratori, vibrovagine, feromonski preparati, libido kreme i druga pomagala. Spomenimo ovdje i još jedan hrvatski Sex shop: Taboo shop.


VELKROM temelji svoj zastupnički program u izravnoj suradnji s PLURIMETALOM, proizvođačem offsetnih pločarazličitih dimenzija i perforacija iz Verone, zatim s POLICROM SCREENSOM, proizvođačem rastera, folija i kemikalija iz Bergama, te s COLORGRAFOM, proizvođačem široke palete offsetnih boja iz milana, VIPTRONICOM (sistem za kontrolu kvalitete tiska - denzitometri i kolormetri) i MGF-om, proizvođačem offsetnih guma.

U sklopu grafičkog programa VELKROM nudi kompletnu grafičku opremu: strojeve za razvijanje i za osvjetljavanje offsetnih ploča, stolove za montažu i denzitometre.
U svoj image pouzdanog zastupnika VELKROM i dalje ugrađuje profesionalnost, zavidnu organiziranost i stalne kontakte s vodećim proizvođačima, što omogućava dobru upućenost u tehnička dostignuća i u razvojne trendove značajne za budućnost grafičke industrije.VELKROM se potvrdio kao uspješni činilac u posredovanju i primjeni tehnoloških dostignuća, što odlikuje sve one tiskare kojih je glavna pokretačka želja - uvijek kvalitetniji proizvod. O uspješnom radu svjedoče i pripreme za početak domaće proizvodnje grafičkih kemikalija. U suradnji s talijanskim principalima VELKROM tako gradi i osnovicu za svoj izvozni program. Web shop je jednostavno, a opet funkcionalno napravljen i omigućuje jednostavnu kupnu proizvoda i putem Interneta.
 

U ovom pregledu predstavili smo samo neke Online trgovine za koje je karakteristično da su optimalno iskoristile mogučnosti trgovanja i prodaje putem internata, i to ne CD-a ili računalnih igrica ili programa, već i proizvoda koji su se do sada isključivo prodavali u "klasičnim" prodavaonicama.
Navedeni primjeri mogu Vam dati ideju i za vlastitu Internet trgovinu za bilo koju vrstu proizvoda.

Želite otvoriti vlastitu Internet trgovinu?

Kod pokretanja Internet trgovine mora se voditi računa o izboru proizvoda ili usluga koje će se prodavati, web site-u kao prodajnom mjestu, te o preglednosti i funkcionalnosti Internet trgovine, o marketingu i reklami za privlačenje kupaca, načinu primanja narudžbi, načinu dostave proizvoda, načinu tehničke podrške kupcima...
Naravno, potrebno je i napraviti samu Internet trgovinu, u kojoj će se moći pregledavati proizvodi, stavljati proizvode u košarice, sastavljati i zaprimati narudžbe...

Poslovni Forum nudi kvalitetna rješenja prilagođena svim vrstama Internet trgovina, izradu i održavanje Internet trgovina, marketing i sve drugo što Vam je potrebno. Vi trebate imati ideju što želite prodavati, izvedba je naša briga.

  Opširnije informacije...